2777
2789
مرسی عزیزم بد نیستم  شوهرم با دوستاش مجردی رفتن جمع میدونه بود منم نرفتم  خدا کنه جریانش ...

چی باورت نمیشه 

پیام دادم بهش دیروز جواب نداد 

انشالله که دروعه وهرجا هست خدا مواطبش باشه وبه دلش وروح وجسمش آرامش وسلامتی بده

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

من براش دعا میکنم همیشه انسالله خدا کمکش کنه ویع نی نی سالم بهش هدیه بده

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی باورت نمیشه  پیام دادم بهش دیروز جواب نداد  انشالله که دروعه وهرجا هست خدا مواطبش باش ...

یعنی الکی بوده 

اگه واقعی باشه گی هدانا ؟ 

کاش یکی زنگ بزنه بهشون واقعا 

بخدا بعضی ها خیلی ضعیف هستن در برابر سختی مهرا هم خیلی خیلی شکننده بود اگه واقعا این کارو کرده باشه چی ؟

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 

من احساس میکردم مهرا خیلی خیلی تنهاس و البته خیلی شکننده و ضعیف تر از همه ما 

همه ما سعی می‌کنیم بهر نحوی بخودمون کمک کنیم ولی اون راهی برای خودش نمیدید تنها راه حل مشکلش رو بارداری دوباره میدونست 

اینجا تنها جایی بود که درد دل می‌کرد حتی با مادر و خواهرش هم نمیتونست درد دل کنه 

البته ببخشيدا چون من دلبندم رو ديدم با صدام چشماشو باز كرد و موازشش كردم دارم ديونه ميشم از جلوي چش ...

عزیزم هر کی یجوریه.من حس میکنم دیده بودمش ارومتر بودم

خدایاااااا شکررررررررت.میدونم یه روز میاد که به آرزوم میرسم و از ته دل میگم خدایاشکرت که منو تنها نزاشتی
کدوم کشور هستین؟ اونجا واکسن توکسموپلاز میزنن؟این انگل فقط از راه گربه منتقل نمیشه یعین احتمال انتقا ...

اسم چیزیهایی که بررسی کردند رو یادم رفته، چون هیچی به من ندادند. یه سری ازمایش هست که بیمه پولش رو نمیده، به محض بارداری اگه مادر باردار موافق باشه و پولش رو بده بررسی میکنند.

مثل پادتن بعضی از بیماریهای واگیر دار  و از این چیزها.

پیداش کنم که چه چیزهایی است براتون می نویسم.

مامان اراد متاسفم که فرشته ات رو توی شکمت از دست دادی 

ولی اگه بدنیا می اومد خیلی سخت تر بود ببینی داره. عذاب میکشه 

شما بچتوتو چند وقته از دست دادین  ببخشید من یادم رفت

من ۱۲ ساله باردار نشدم امسال فروردین متوجه شدم باردارم هفته شش قلبش تشکیل شد هفته هشت که رفتم صدای قلبشو بشنوم متاسفانه گفتن رشدش متوقف شده و سقط شد

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
مامان اراد متاسفم که فرشته ات رو توی شکمت از دست دادی  ولی اگه بدنیا می اومد خیلی سخت تر بود ب ...

ممنون عزیزم

خدایاااااا شکررررررررت.میدونم یه روز میاد که به آرزوم میرسم و از ته دل میگم خدایاشکرت که منو تنها نزاشتی