2777
2789
منم دوبار با لتروزول و اچ سی جی باردار شدم هردوبارم دوقلو ولی بار اول تو هفت هفته سقط شدن خودبخود با ...

منم ۴ ماه پیش بارداری سومم خارج از رحم شدم و عمل و از دست دادن لوله خیلی افتضاح بود خیلی البته بچه ندارم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
ممنون هدانا جان خوبم خیلی بفکرت بودم هر زمان که دلتنگ بغل کردن پسرم میشدم نیگفتم متاسفانه فقط من نیس ...

منم بیادت بودم گلم برات پیام گداشتم نبودی  عزیزم امیدوارم سال دیگه نی نی بعل بری شیرخوارگان 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا ازشون نگذره که باعث مرگ آرشم شدن 

وای خدا چقدر سخته . خدا زودی بهت یکی دیگه ان شاا... بده تا کمی دلت اروم شه

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
ممنون گلم بله یه داپلر دادم یکی ام این هفته قرار بدم . خونرسانی خوبه ولی نمی دونم چرا دور شکمش کوچیک ...

فکر نمیکنم با یکی دو هفته مشکلی باشه اختلاف همیشه وجود داره نگران نباش کوچولوت هیچیش نیست بموقع  صحیح وسالم میاد بغلت انشالله

اخی عزیز دلم  الان چند وقته از دستش دادی  اگه دوست داری از خودت ‌ و فرشته ات برامون بگو& ...

هشت مهر شد دو سال که از دستش دادم و خودم از اسم کاربریم حال و روزم معلومه اما شکر خدا کارمندمو نیمی از روز مشغول کارم اما نیم دیگه منمو یه خونه سوت و کور و هزار آرزو و خاطره.یکسال بعد رفتن فرشتم درگیر آزمایشو این حرفا بودیم سال پیشم که هر بار خواستم اقدام کنم بخاطر استرس یه مشکلی برام پیش اومد اما الان سه ماهی میشه که اقدامم

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
منم ۴ ماه پیش بارداری سومم خارج از رحم شدم و عمل و از دست دادن لوله خیلی افتضاح بود خیلی البته بچه ن ...

اخه چرا مگه دکترا نمیتونن زکد تشخیص بدن که لوله از دست ندی حالا کی باز میتونی اقدام کنی

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
سلام ۸ شهریور امسال آرش خوشگلم بدنیا اومد و بخاطر نداشتن دستگاه وبی کفایتی دکترا از دست دادمش

سلام عزیزم.خیلی متاسفم.غمت خیلی تازه ست..واااای که منم ۴ماه پیش این روزا رو تجربه کردم جیگرم آتیش میگرفت😢😢😢😢😭😭😭

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
باران جون چرا واکسن کنه زد دلیلش چی بود؟

توی فصل تابستون، کنه همه جا شیوع پیدا میکنه.

توی این منطقه ایی که من زندگی میکنم، جنوب آلمان هم زیاد است

دکترم هم گفت: چون جدیدی و کلا آب و هوا و سرزمینت عوض شده ممکنه گزش کنه باعث حساسیت شدید و مننژیت بشه.

کلا کنه وقتی کسی رو میگزه، کله اش توی پوست می مونه و اینجا با یه موچین های خاصی کل سر و تنه رو خارج کنند چون حساسیت پوستی میاره،. تمام بدن فرد قرمز میشه و جوش جوشی میشه‌ اما بعضی از کنه ها حامل ویروسی هستند که باعث مننژیت مغزی میشه .

فکر نمیکنم با یکی دو هفته مشکلی باشه اختلاف همیشه وجود داره نگران نباش کوچولوت هیچیش نیست بموقع &nbs ...

فدای تو ان شاا.. توهم زودی مامان بشی و این خاطرات ناراحت کننده فراموشت بشه 

داغ فرزند خیلی سخته مخصوصا وقتی باهاش زندگی کردی بوسش کردی بغل گرفتی و به هر بار خندیدنش با تمام وجو ...

آره بخدا حرفای دل منو زدی چن وقته فرشتت آسمونی شده؟

لطفا برای واقعی شدن تیکرم یه صلوات مهمونم کنین🙏
اخه چرا مگه دکترا نمیتونن زکد تشخیص بدن که لوله از دست ندی حالا کی باز میتونی اقدام کنی

زود هم متوجه شدم ولی جنین لوله رو پاره کرده بود و خونریزی داخلی داشتم اصلا بعد این جربان نمیدونم چی ب چیه از بس سر بچه هام زجر کشیدم 

من دوبار خواب دیدم یه بار خواب دیدم دنبال دکترم ببینم بچم چرا آسمونی شد ببخشید من هنوز نمیتونم زیاد ازکلمه مردن براش استفاده کنم دنبال دکتر بودم ولی حس میکردم پسرم بعلمه پرونده را نشون دکتر دادم گفت بهمون که بخاطر این بود که از تو دستگاه افتاد همچین چیزی اصلا نبود فک کنم شاید همون که برای جدا کردن دستگاه تنفس عجله کردن 

دیشبم خواب دیدم هشت ماه باردارم حالم بده وروی تخت بیمارستانم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
زود هم متوجه شدم ولی جنین لوله رو پاره کرده بود و خونریزی داخلی داشتم اصلا بعد این جربان نمیدونم چی ...

الهی خیلی سخت و ناراحت کنده است حق داری من دعات می کنم ان شاا... که به زودی غمشون فراموش کنی هرچند می دونم سخت