2777
2789
دوستان من تو هفته ۳۲ ام منم تا ماه هفت همه جی نرمال بود تا اینکه سونو گفت دور شکم بچت کوجیکه و در دس ...

ناراحت نباش عزیزم انشالله صحیح سالم میاد بغلت

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
نگران نباش عزیزم  به یکی از دوستای من گفتن توی سر بچه اش کیست هست  ممکنه بعد بدنیا اومدن ...

به همه میگم نگران نیستم ولی همش دارم خودمو میخورم وزنم اصلا انگار تکون نمیخوره هرجی ام مغزیجات و اینا میخورم انگار فایده نداره کاشه این چند هفته دیگه بگذره فکر کنم تا اون موقع خودم از دست برم 

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره میدونم حست چیه  ولی خوب باید به خودت فرصت بدی  من بعد سقط سومم. نابود شدم بخودم فرصت ...

نمیدونم اینم چه قسمتیه ما داشتیم از شوهر من باشه ۱۰۰ سال دیگه ام اقدام نمیکنه ولی خب منم ک هی میگم میگم کاش بشه حداقل ضایع نشم بدتر بدتر میشه شوهرم میگه ببین اصرار کردی حالا ببین 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
ده هفته بودم .ممنونم عزیزم

اخی عزیزم همین ناخواسته های وقتی میرن دردش از همجی سختتره ولی بازم خیلی خیلی سخته تو هر هفته ای ولی باز خوبه مثل بچه های ما تو ماه ۹ نرفت هر چند بنظرم درد درده 

منم دوبار با لتروزول و اچ سی جی باردار شدم هردوبارم دوقلو ولی بار اول تو هفت هفته سقط شدن خودبخود بار دوم تو یازده هفته گفتن خارج از رحمه

واقعا خسته شدم از دکترا انگار فقط پول براشون مهمه الان دوماه از سقط خارج از رحمم میگذره ولی جرات نمیکنم برم دکتر از بس تو این چندماهه اذیتم کردن 

😊
چسبندگی رحم میاره. ایران که بودم دکترم بهم گفت ژلوفن رو قطع کن چون چسبندگی رحم میاره،  اما دک ...

وااا واکسن کنه مگه هست.؟اولین باره میشنوم🤣ببین اگر واکسن آبله مرغون هست بزن تو بارداریت نگیری.تو ایران واکسن آبله مرغون نیست

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
آخ بمیرم برات توهم مثل من چی کشیدی پس دختر منم یک سال و نیمش بود بخاطر قصور پزشکی از دستش دادم داغو ...

داغ فرزند خیلی سخته مخصوصا وقتی باهاش زندگی کردی بوسش کردی بغل گرفتی و به هر بار خندیدنش با تمام وجود ذوق کردی اما چاره ای نیست حکم ،حکم خداست باید بپذیریم 

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
به همه میگم نگران نیستم ولی همش دارم خودمو میخورم وزنم اصلا انگار تکون نمیخوره هرجی ام مغزیجات و این ...

عزیزم حتما سونو داپلر بده تا عروق خونرسانی بررسی بشه و اگه خدای نکرده مشکلی هست زودتر بدنیا بیاد و قبلش امپول ریه بزنی و نگران وزنش نباش به سونو ها خیلی اعتبار نیست و بعدش تپلی میشه

اخی عزیزم همین ناخواسته های وقتی میرن دردش از همجی سختتره ولی بازم خیلی خیلی سخته تو هر هفته ای ولی ...

الهی عزیزم ایشالا خدا ی نی نی دیگه بهت میده .بازم من بیشتر قوی بودم شوهرم ازبس گریه کرد هلاک شد اخه هرسه تاش مردن یکیش هم زنده نموند.

دنیا و تنها عزیز میدونم غم شما خیلی خیلی بزرگ‌تر از ماست اصلا قابل مقایسه با ما نیس  شما کلی خ ...

مرسی از صمیم قلبم میخوام همه مامانای رنج دیده چه اینجا و چه هر جای دنیا به زودی به بزرگترین شادی دلشادترین بشن

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
عزیزم حتما سونو داپلر بده تا عروق خونرسانی بررسی بشه و اگه خدای نکرده مشکلی هست زودتر بدنیا بیاد و ق ...

ممنون گلم بله یه داپلر دادم یکی ام این هفته قرار بدم . خونرسانی خوبه ولی نمی دونم چرا دور شکمش کوچیکه دو هفته با چیزای دیگه اختلاف داره . دعا کنید این سونو مشکلی نباشه

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده