2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ناراحت شدم عزیزم...مطمن باش که اگه به خدا امید داشته باشیو خیالت راحت باشه که اون حواسش بهت هست ...

مرسی عزیز دلم از راهنمای های خوبت و دلداری ها و امیدواری هات 

فعلا که زندگی با من لج کرده و نمیخواد روی خوشش رو بهم نشون بده 

کاش یک روزنه امید برام پیدا بشه توی این اوج تاریکی 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
دنبال جابجایی کلاس هام بودم امروز،  امکانش نیست، پول زیادی باید بدیم و پس نمیدند😓

مگه شما پول میدید برای کلاساتون ؟ 

من بارداری دومم ناخواسته باردار شدم جلوگیری طبیعی بود.هم خودم فهمیدم هم همسرم که یه مقدار خیلی خیلی ...

چه جالب 

کاش برای منم یک همچین معجزه ای اتفاق بیفته 

متاسفانه شوهر من مشکل جنسی هم داره در حالت عادی خیلی کم رابطه داریم شاید ماهی یکبار و حتی بعضی وقتا هر چند ماه یکبار 

کلا کلکسیون مشکل دارم توی زندگیم 

خدایا شکرت 

مرسی عزیزم.منم امسال عید خیلی خوشحال بودم .‌.ولی خدا نخواست دیگه.بازم شکر.. آذی جون آبان میرم پیش د ...

مری جون فکر کنم فرشته ات توی شکمت قلبش ایستاده 

فکر کنم شما بودی از مشکلات کبدی میگفتی 

ببین منم از پارسال کف دست و پاهام خارش شدید داشت شما فکر کنم توی یکی از پست هات گفتی علایم مشکل کبدی هست 

شایدم یکی از بچه های دیگه گفته مطمین نیستم 

من چندین بار دکتر رفتم از خارش شدیذ دست و پام شکایت کردم گفتن که حساسیت هست و پماد میدادن ولی فایده نداشت اصلا ، حتی یک آزمایش خون هم ندادن که من انجام بدم فقط میگفتن حساسیت هست 

خارش دست و پاهام توی بارداری خیلی بیشتر شده بود اصلا دیگه خواب نداشتم دکتر هم همش میگفت چیزی نیس و حساسیته 

ولی حالا شما یا یکی از بچه های دیگه میگفت نشونه بالا بودن آنزیم کبدی هست که میتونه علت مرده زایی باشه 

دکترای اینجا هم بخدا خیلی هاشون چیزی حالی‌شون نیس 

انشالله که اینبار صاحب یک نی نی سالم میشی و میاد بغلت مری جون ، باز خوبه خدا رو شکر یک پسر داری 

چه جالب  کاش برای منم یک همچین معجزه ای اتفاق بیفته  متاسفانه شوهر من مشکل جنسی هم داره ...

اگر غداهای دریایی دوست دارین صدف و خرچنگ و کوسه ماهی و هشت پا بخورین عالیه واسه میل جنسی آقایون و البته خانوما

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست