2777
2789
مری جون خیلی خوبه اینقدر به بدن و سلامت و ورزشت اهمیت میدی  سونوگرافی هم که انجام دادی رحمت خو ...

مرسی عزیزم.منم امسال عید خیلی خوشحال بودم .‌.ولی خدا نخواست دیگه.بازم شکر..

آذی جون آبان میرم پیش دکتر پریناتولوژیست ببینم ایشون میتونن بهمن علت مرگ چی بوده؟ازمایشات کلی بنویسن و بگن کی اقدام کنم!

ولی خودم حداقل تا اخر سال ۹۸ دوست ندارم احساس میکنم هنوز زخم سزارینم از داخل خوب نشده گرچه از بیرونم الان نود درصد اون خط سزارین قرمزه و فقط ده درصدش رنگ پوستم شده 

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هایی که ناخواسته باردار شدید بیاین بگین چطوری میشه ناخواسته باردار شد اخه ؟  باید تمام مای ...

من بارداری دومم ناخواسته باردار شدم جلوگیری طبیعی بود.هم خودم فهمیدم هم همسرم که یه مقدار خیلی خیلی کمش ریخت‌.بلافاصله بهش گفتم میکشمت اگه باردار بشم😁گفت نه بابا خیالت راحت..فرداش زنگ زدم به دوستم که ماما هست ازش پرسیدم گفت کامل توضیح بده واسش توضیح دادم و پرسیدم تا امسال دوبار قرص اورژانسی خوردم اگه الانم بخوره میشه سه بار.اشکال نداره؟ گفت نه بابا توهم نزن ..اصلا لازم به خوردن قرص نیست بعدم تو کتابامون میگن سالی دوبار ولی نهایت سالی سه بار قرص اورژانسی بخورین که اونم عوارض مث سرطان پستان و رحم و ..داره..منم گفتم خب پس دیگه با این اوصاف خوردن قرص برای بار سوم جایز نیست.بعد ماه بعد فهمیدم پریود نمیشم و باردارم😢

مری.... واقعا که....😠😠😠چرا واسه من ذکر نگفتی عزیزم..😁😁اگه یادت رفته شرایطمو بهت بگم ایست قلبی ب ...

الهی بگردم واسه دل شوهرت😢😢😢😢خدا بهتون صبر بده.

خوشگلم ماها که بچمون تو شکممون مرده با کسایی که سقط داشتن توی بارداری مجدد از روز اول بارداری باید روزی ۷۰۷ مرتبه بگیم یا وارثُ یا وارثُ .. بعد هم اگر تونستی کلمه "الحفیظ" بده با نقره یه شخصی که مومن و با وضو هست دربیاره بنداز گردن خودت بعدم گردن بچت باشه.تو بازارهای قدیمی نقره و طلا ادمای مومن زیاد هستن باید به اونا بدی درست کنن 

سلام‌مهرا جان‌ خوبی عزیزم؟؟... گلم خودت رو آزار نده ..چقدر بهت بگیم آخه😠😠😠 مگه نمیخوای دخترت برگر ...

🤣🤣🤣🤣بخدا منم به این که از مهرآ شیرینی بگیرم فکر کردم ولی چجوریشو نمیدونم!!

من انقدر که بارداری مهرآ واسم مهمه ،بارداری خودم اصلا فکر نمیکنم🤣🤣

دیشب اینقدر بخاطر قضیه دانشگام نق زد حد نداشت همش میگفت چقدر گفتم بچه دار نشو  به حرفم گوش ندا ...

فکر کنم همسرت بیش از حد دنبال پول جمع کردنه و اولویت اولش تو زندگی ثروته..

خدانکنه عزیزم الان مری بودحالتومیگرفت منم خیلی اینومیگفتم ولی بفول مری مگه تاریخ مرگمون دست خودمونه ...

نه عزیزم من حال تو رو میتونم کامل درک کنم چون تقریبا شرایط مشابه ای داریم ولی آذی جون خیلی شرایطش فرق میکنه و واقعا غمش زیاده و اصلا نمیتونم خودمو جاش بزارم یا حتی به خودم اجازه بدم نصیحتش کنم چون من دردشو نکشیدم.

ولی در مورد آرزوی مرگ بهش میگم که جز انرژی منفی چیزی نداره و وقتی ارزوی مرگ میکنی روحت چروکیده و پیر میشه و دیگه امکان موفقیت و امید خیلی کم میشه.واقعا کپیمونه عمر ما دست خودمون نیست پس با ارزوی مرگ کردن فقط خودمون آسیب میبینیم و خدا منتظر دستور ما نمیمونه

یکی از دوستای شوهرم خانم هست همش بمن میگه ول کن خواهر من بدن تو همینه بیشتر از شش ماه جواب نمیده چرا ...

نه کار درستو تو میکنی به همه امید بده شک ندارم خدا هم به تو امید میده یه بچه میده که امید زندگیت میشه.ببین ول کن شوهرتو اگر خدا بخواد و اراده کنه بهت بچه بده شوهرت عددی نیست که نتونه و نزاره.یه جوری از دستش در میره و باردار میشی که خودش هم نفهمه فقط با همه وجودت به خدا ایمان داشته باش و توکل کن.کاری میکنه کارستون♥️♥️

🤣🤣🤣🤣بخدا منم به این که از مهرآ شیرینی بگیرم فکر کردم ولی چجوریشو نمیدونم!! من انقدر که بارداری ...

الهی فدات شم من باشم شیرینی شماهم محفوظ شمابه گردن ماخیلی حق داری باحرفای امیددهندت عزیزم

ببین شوهرت بایدبفهمه اگه توبهترین شرایط شغلی وتحصیلی وداشته باشی بازم انگارتوچیزی توزندگیت کمه که هم ...

نه من قبول ندارم حرفتو.خیلی از ادما هستن اولاد زیاد هم داشتن اما بازم اسمی ازشون نیست.فقط نام نیک و خیر رسوندن و ایجاد انرژی مثبت تو عالم هست که از بین نمیره.خدا روح عموت رو شاد کنه..شاید به ظاهر دیر اطرافیانش به یادش بیوفتن یا اصلا حتی فراموشش کنن ولی کی میدونه به هر حال ممکنه در طول زندگیش به دیگران خیر رسوده باشه و باقیات و صالحات برای خودش تو دنیا دشته باشه.همه چیز قرار نیست با چشم و گوش ظاهریمون ببینیم و بشنویم دلیل بر بودن یا نبودنش باشه عشقم.

انقدر آدما هستن که هرگز بچه ای نداشتن ولی توی دنیا کارهای مثبتی هر چند ساده انجام دادن که اثارش تا ابد باقی میمونه چون انرژی هایی که از درون ما میاد چه خیر چه شر تا قیامت توی دنیا هرگز از بین نمیره

الهی فدات شم من باشم شیرینی شماهم محفوظ شمابه گردن ماخیلی حق داری باحرفای امیددهندت عزیزم

خدا نکنه عزیزم.انشالله باردار شدی و بچت به دنیا اومد دوستای این تاپیکو که تهران هستن دعوت میکنی خونت و جشن میگیر♥️

مریم جان بپرس ببین چه ذکر یا دعایی هست برای پیدا کردن کار برا داداشم میخام 🤗🤗

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
یکی از دوستای شوهرم خانم هست همش بمن میگه ول کن خواهر من بدن تو همینه بیشتر از شش ماه جواب نمیده چرا ...

خیلی ناراحت شدم عزیزم...مطمن باش که اگه به خدا امید داشته باشیو خیالت راحت باشه که اون حواسش بهت هست ...پس حتما حواسش بهت هست...بارداری ناخواسته من خیلی از دوستام براشون پیش اومده چیز نادری نیست...بهترین کار اینه که روحیتو حفظ کنی...هنوز کلی وقت داری بذار یه کم هم خودت به ارامش برسی هم همسرت ...مطمن باش خودش راضی میشه که اقدام کنید ...مردا همیشه تحت استرس و ناراحتی تصمیمهای عجیب زیاد میگیرن که به هیچ کدوم پایبند نیستن...پس قوی باش و برنامه ریزی کن برای خودت عزیزم...خدا حواسش بهت هست...