2777
2789
مهرا جان تا زمانی که آرزوی مردن خودت رو داری، به بچه فکر نکن. دخترت یه مامان بیمار نمیخواد. همه ما ...

عزیزم بخدامیگم بچم رفت لااقل جاشوسبزکن اروم شم یالااقل بهم صبربده بتونم تحمل کنم

کنده شدن جفت رو خودم مطرح کردم گفتن خونریزی داره و توام که نداشتی

والا من دو هفته قبلش لک‌بینی داشتم صبح ساعت ۵ بدو بدو رفتم بیمارستان منو معاینه نکرده برگردوندن گفتن لک بینی ایراد نداره حتی سونو هم نکردن من خودم اومدم بیرون رفتم سونو که سالم بود ولی درست ۱۲ روز بعد این اتفاق لعنتی افتاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مری من لعنتی کلی آزمایش موقع بستری شدن دادم هیچی نبود از این دارم آتیش میگیرم که بی علت آخه!

دکترام که ماشالا فقط میگن علم پزشکی تو فوت جنین مبهمه

هیچیرو تشخیص نمیدن

عزیزم بخدامیگم بچم رفت لااقل جاشوسبزکن اروم شم یالااقل بهم صبربده بتونم تحمل کنم

مهرا جان یه داستان قشنگ با تمام اتفاقهای خوب و خنده دار از بارداری و دوران حاملگی ات و به اغوش گرفتن بچه سالمت توی ذهنت بساز و هر روز توی ذهنت مرور کن. دلت آروم میشه،  به شرطی که چیزهای منفی رو وارد داستان نکنی!

من راحت باردار میشم سپردم به خدا ولی شوهرم میگه نه ممکنه دوباره از دستش بدیم اون میترسه     ...

عزیزم بخدا توکل کن باردار هم ک بشی اکو جنین هست بهت اطمینان میده برا سلامتش 

خدایا شکرت
کنده شدن جفت رو خودم مطرح کردم گفتن خونریزی داره و توام که نداشتی والا من دو هفته قبلش لک‌بینی داشت ...

متاسفانه جدا شدن جفت می تونه بدون خون ریزی هم باشه.

خون پشت جفت جمع میشه و راه خروج نداره و مادر باردار متوجه نمیشه، اتفاقی که برای دوستم در ماه ۸ افتاد و دخترش رو متاسفانه از دست داد

فرشته کوچولوم بی صدا رفت بدون هیچ آزار و اذیتی منو تنها گذاشت فدای معصومیتش بشم اه باز اعصابم به هم ...

عزیز دلم برات خیلی ناراحت شدم ولی امیدوار باش

منم پسرمو ۳۳هفته به دنیا آوردم و بخاطر خطای.پزشکی فوت شد الان باردارم و نی نیم پسره درسته این اون نیست و داغش همیشه رو دلمه ولی قلبم خیای آروم شده فقط میگم خدایا سالم بهم برسونش

انشالله که توهم به زودی مامان میشی گلم

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍
عزیز دلم برات خیلی ناراحت شدم ولی امیدوار باش منم پسرمو ۳۳هفته به دنیا آوردم و بخاطر خطای.پزشکی فوت ...

منم پسرمو سی هفته از دست دادم, الان ک باردارم دختر هست, خداروشکر ولی همش احساس میکنم خدا شماها رو بیشتر دوست داره ک جاشو براتون با پسر پر کرده, اخه من سیسمونی کامل پسرونه دارم, دلم برای لباساش میره,گاهی خیلی ناراحت میشم ک چرا خدا دوباره بهم پسر نداد, احساس میکنم خدا شماها رو بیشتر دوست داره

کنده شدن جفت رو خودم مطرح کردم گفتن خونریزی داره و توام که نداشتی والا من دو هفته قبلش لک‌بینی داشت ...

ببین عزیزم من از یه پریناتولوژیست معروف تو تهران و یه پزشک زنان و یه ماما سوال کردم هر سه گفتن بله کنده شدن جفت شدتش از خفیف تا شدیده حتی میتونه بدون خونریزی باشه یا با لکه بینی و خونریزی اتفاق بیفته..من لکه بینی نداشتم ولی حدود دو هفته قبلش فروشگاه بودم یهو گیجی و منگی و تهوع اوند سراغم همونجا نشستم احساس کردم فشارم افتاده ولی فشارم نیفتاده بود .میدونی دقیقا همین حس و گیجی و ..با شدت بیشتر رو روزی که تو تره بار رفتم و واست قبلا تعریف کردم که این حالتی شدم باز نشستم رو صندلی و ... بعد فکر کردم افت فشار دارم کلی فشارم ۱۲ بود و استراحت کردم و اب خنک و میوه خوردم دیگه  از چند ساعت بعدش انقباضاتم شروع شد من فک میکردم بچم داره شیطونی میکنه چون از اول خیلی حرکاتش زیاد بود..نگووو همون موقع پرکشیده..من خودم یکی از احتمالات قوی رو این کنده شدن جفت میدونم که اول خفیف بوده بعد پزشکم نفهمیده و بچه دیگه دووم نیاورده.. 

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

منم سونو دادم ولی تو مطب ..من فک میکنم دستگاه سونوگرافی مطب به درد عمشون میخوره..میخواستم داپلر بدم دکتر گفت لازم نیست  که تو مطب خودش سونو بگیره در حالی که اگه داپلر میدادم میفهمیدن

منم پسرمو سی هفته از دست دادم, الان ک باردارم دختر هست, خداروشکر ولی همش احساس میکنم خدا شماها رو بی ...

عزیزم این چه حرفیه بخدا من ته قلبم دوسداشتم پسر باشه ولی اگه دخترم میبود هزار بار خداروشکر میکردم من خیلی سخت باردار شدم بعد ده ماه انتظار ینی طوری شده بود که میگفتم اصلا دیگه باردار نمیشم

توهم ب این چیزا فک نکن خداصلاح کارمونو خیلی خوب میدونه من مطمئنم که بهت پسر هم میده😍😍😍

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍
مری من لعنتی کلی آزمایش موقع بستری شدن دادم هیچی نبود از این دارم آتیش میگیرم که بی علت آخه! دکترام ...

منم موقع بستری خیلی آزمایش دادم از کلیه و کبد و .... فقط آنزیمای کبدیم بالا بود که تو موارد کنده شدن جفت میگن ممکنه انزیمای کبدی هم بالا بره

عزیزم این چه حرفیه بخدا من ته قلبم دوسداشتم پسر باشه ولی اگه دخترم میبود هزار بار خداروشکر میکردم من ...

اره خداروشکر میکنم ولی نمیدونم چم شده, اخه اون اولین پسر خانواده خودمم بود بعد چهارتا دختر و دو تا نوه دختری, باورت میشه دوس ندارم حتی الان ب کسی بگم دختره؟ چون دلسوزیای مسخرشون شروع میشه ک اخی بعد دوتا حالا این لباسا رو چیکار میکنی؟ اخی چقدر مامانت ذوق داشت و فلان,