2777
2789
ممنون عزیزم مشکل قلب نبودن آمپول    ...شما بچه از دست دادین

میفهمم گلم حتی بیشتر از خودت و اینو خوب میدونم ما فقط جای فرشته هامون پر بشه اروم تر میشیم همین 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
بچه ها از بارداری سومم دو ماه میگذره ک عمل شدم و پریود نشدم بازم نمیاد خستم کرده لعنت به هر چی اقدام ...

من که ۸۰ روز بعد سزارینم پریود شدم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من باید حداقل ۳ ماه بگذره شانس بارداریم اومده پایین بخاطر بارداری اخرم ک خارج رحم بود ک بخاطر ...

عزیزم قربون اشکات خواهر انشالله ایندفعه باردار میشی بی دردسر بچتو بغل میگیری

دوستان میدونم که همگی غمگین هستیم باور کنید من از این ذکر یونسیه خیلی نتیجه گرفتم: سوره انبیا آیه ۸۷ و ۸۸

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین : معبودی جز تو نیست،منزهی تو، من از ظالمین بودم(به خودم ظلم کردم)

که خداوند جواب میده:

فستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین: پس دعای او را برآورده کردیم و او را از غم رهانیدیم و مومنان را نیز این چنین نجات می دهیم.

فوق العاده جواب میگیرید

فقط نکته اینکه یه دوستی داریم عارف هستن ایشون تاکید داشت که این ذکر رو حتما تو سجده بگین خیلی جواب میگیرین و میگفتن کلا عرفا میگن تکرار این ذکر به غیر حالت سجده فقر میاره.هر چقدر بیشتر بتونین تو سجده این ذکرو بگین بهتره

من واقعا از این ذکر نتیجه گرفتم خدا حالمو خیلی خوب کرد و غمم رو کم کرد و مطمئنم شما هم انجام بدید نتیجه میگیرین

خانمای عزیز من میخوام یه پیام بزار خواهش میکنم تا آخر بخونید...مطمئن هستم بدردتون میخوره ...من چندین ...

عزیزم امروز عسل طبیعی گرفتم میگم حتما باید صبح بخورم نمیشه شب استفاده کنم    میشه بیای بیشتر توضیح بدی ممنون میشم  

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
بله

چند وقتش بود عزیزم  ببخشید دوستان زیادن یادم رفت علتش چی بود    انشالله خدا بهت صبر بده

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
دوستان میدونم که همگی غمگین هستیم باور کنید من از این ذکر یونسیه خیلی نتیجه گرفتم: سوره انبیا آیه ۸۷ ...

ممنون عزیزم کاش بتونم انجامش بدم

مری جان ماهم که هممون بچه میخایم

فک کنم اونا که نازایی دارن انشالله خدا دامن همه منتطرا را سبز کنه  

انشا...هداناجانم خداگل پسرخودتم بزودی بزاره تودلت دلت خوش بشه

😘😘😘😘😘😘همچنین گلی