2777
2789
انشاللله که به سلامت زایمان کنی عزیزم  دیگه آخرای بارداری هستی  دختر منم اگه بود الان هف ...

عزیزم انشاالله برای تو هم به زودی جای خالی دخترت با یه بچه زیبا پر میشه...میدونم که خیلی سختی کشیدی ولی امید همیشه خوبه همیشه ایمان به خدا ادمو سرپا نگه میداره... من چندتا از دوستام با پیشگیری هم باردار شدن پس اصلا فکر نکن نمیشه... و مطمن باش که خدا حواسش بهت هست بهش امید داشته باش خودتو بسپر بهش...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله به حق پنج تن آل قبا عزیزم خدا بهت یه بچه سالم هدیه بده🙏🙏🙏

مرسی عزیزم انشالله همه بچه های این تاپیک مامان بشن منم در کنارشون 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
خب از همسرت بخواه باهاش حرف بزنه ..چون اینجوری حرف هایی که بینشون هست رو به عنوان درد دل های دو تا م ...

ممنونم عزیزم ..آقام خیلی بهش توجه میکنه ۱۴ شهریور تولدش بود یازده شهریور آرشم آسمونی شد .آقام با اون حال روحی خراب هممون براش کیک تولد خرید .میگفت خدا خواسته ما یه فرشته تو آسمون داشته باشیم.به پسرم میگفت تو اگه شاد نباشی فرشتمون هم ناراحت میشه  

خدا اگه نخواد برگ از درخت نمیفته. من عمم با داشتن دوتا عروس و یه دوماد در سن ۴۵ سالگی حامله شد .خواست بچشو سقط کنه شوهرش نذاشت. تو روستا زندگی میکنه کارهای سنگین انجام میداد  که بچه بیفته .ولی نیفتاد حتی یه ویتامین یه قرص اهن هم نمیخورد میگفت بذار تو شکمم بمیرم. پیشه بچهام آبروم میره ولی هر کاری کرد.نتونست پسرش بدنیا اومد الان کلاس اول وبراش میمیره.

حالا من پیش بهترین متخصص رفتم بهترین دارو هارو خریدم .ولی ماه آخر رفتم یه بیمارستانی که اصلا قرار نبود اونجا زایمان کنم.وبچمو از دست دادم .نمی دونم چرا خدا خواست منو امتحان کنه .قبلش یه سقط داشتم که بخاطر خون ریزی شدید داشتم میرفتم تو کما .بعدش یه تصادف که هر کی ماشین می دید میگفت معجزه که هیچتون نشده وفقط خراش سطحی داشتم .وامسال که با عزیزترینم منو امتحان کرد 

حالا من پیش بهترین متخصص رفتم بهترین دارو هارو خریدم .ولی ماه آخر رفتم یه بیمارستانی که اصلا قرار نب ...

اخی عزیزم چقدر سخت بازم خدا رو شکر سالمین انشالله جای فرشته ات هم بزودی پر میشه 

هنوز هیچی... از بس وضعیت روحیم داغونه هنوز نتونستم خودمو جمع و جور کنم...

حالا وقت داری به امید خدا سر حوصله یه اسم زیبا هم واسش میزاری هدیه خداست..اونم چه هدیه ای..هزار ماشالله

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

دختر عمه منم حامله شد اصلا آزمایشات غربالگری نرفت بخاطر هزینه گرونش 

دایم هم مشت میزد توی شکمش میگفت انشالله بمیره این بچه . الان پسرش پنج سالشه سالم و خوشگل و باهوش 

اونوقت من اینجا زیر نظر بهترین تیم پزشکی بودم بهترین بیمارستان منو فرستادن بهترین قرص ها و مواد غذایی رو شوهرم میگرفت ولی بازم خدا نخواست و بچه ام ایست قلبی کرد 

ممنونم عزیزم ..آقام خیلی بهش توجه میکنه ۱۴ شهریور تولدش بود یازده شهریور آرشم آسمونی شد .آقام با اون ...

آخی عزیزززم.چه اسم زیبایی هم داشته:آرش😘انشالله خدا بزودی دلتو شاد میکنه داغت خیلی تازه ست عزیز دلم میفهمم و کامل درکت میکنم

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست