2777
2789
عنوان

کیا از دست بچه هاشون خستن و کم مونده کفر بگم بیان..

| مشاهده متن کامل بحث + 30043 بازدید | 677 پست
بهش بگو تو مشکل نداری چون همه ی کارها و سنگینی ها رو دوش منه ! من مشکل دارم !! با جدیت و اقتدار باها ...

اخه بدبختی احساس میکنم تو زندگی بامن هیچی براش مهم و قابلِ تهدید نیس. کلا زندگیو ول کرده ب امانِ خدا😔

چندبار خودم خاستم تنها برم پیشِ مشاور ولی بدبختی اینجاس ک خودم کار نمیکنم چشمم ب جیبِ شوهرمه پس اندازی هم ندارم الانم ک هزینه هایه مشاور سر ب فلک میکشه

آره بچه گند میزنه به زندگی مشترک تا یه مدتی...

همه بود و نبود زندگی مشترک و غیرمشترکم به فداش دردش به جونم فسقلی مامان زندگی میخوام چکار اگه نباشه

آقاجون به خاطر بچه ها ظهور کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه گلم.اتفاقا خودش خوشحال بود ازبارداریش عشق پسره ولی خوب دوتادخترداره که خیلی ام شیطونن وهمه فامیل ...

ولی من جنسیت برام اصلا مهم نیس بچه ی اول دختره. ولی برایِ شوهرم مهمه میگه ساجده تا وقتی بچه پسر نشه باید بیاری😢😢😢 انگار عهد قلقل میرزاس همش دارم دعادعا میکنم این پسر شه هرچند ک خودم بیشتر دوس دارم دخترم خاهر داشته باشه

دمنوش بابونه با عسل ؟ 

نه گلم ترکیب بابونه گل با عسل ... دستور آیت الله تبریزیان هست برای اعصاب 

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
اره تروخدا بیاید انجام بدیم من کمتر داد بزنم

وقتی اذیت میکنه به این فکر کن که خیلی ها در حسرت بچه هستن خیلی ها دور از جون بچه مریض دارن بچه ناقص دارن و... فک کن فردا میخواد دنیا تموم شه واقعا شاید اون لحظه که عصبی میشی فردایی وجود نداشته باشه کی خبر داره که چقدر زنده ایم پس همونجا قدر بچت رو بدون و سعی کن به خودت آرامش بدی حتما هم آزمایش بده

آقاجون به خاطر بچه ها ظهور کن

نگران نباش بچه این ماهش با ماه بعدش فرق میکنه بزرگتر بشه بهتر میشه من هر وقت از کارای بچه کم تحمل میشم یه لحظه خودمو می ذارم جای مادر طفل معصومای سرطانی یا بیماریای سخت بچه ها که مادرشون میخواد از صبح تا شب بچش نق بزنه ولی دم به دقیقه بدن جیگر گوششونو جلوی چشمشون سوراخ نکنن که از درد زجه بزنه خدایا خودت همشونو شفا بده 😔 شمام قدر داشته هاتو بدونی از هر دفعه از خواب بیدار شدن بچت تا این حد ناراحت نمی شی همینکه سالمه و نفس می کشه برات یه دنیاست فک نکن مادرت میگه من ندیدم واقعا ندیده چون مادره کارای شماها رو یادش رفته آخه جیگر طلایی بودن مادر به همین فراموشکاریاشه☺ الان خسته ای بهت حق میدم چون هممون این مراحلو گذراندیم حالا یکی کمتر یکی بیشتر

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

عزیزم من همه کامنتها رو نخوندم شاید کاربرهای دیگه هم بهت گفته باشن شاید گرسنه اش باشه من سر دخترم همین جوری بودم یعنی دوست داشت مدام سینه ام دهنش باشه من نمیدونستم شیرم کمه آخه ميدوشيدمش می دیدم شیر میاد تا اینکه یک روز اومدم سینه ام رو کامل بدوشم دیدم بیست سی سی بیشتر نداشت دیگه کامل سیرش کردم و شيرمم بیشتر شد مشکلم برطرف شد.... به من گفته بودن قلبش سوراخ ریزی داره تو اینترنت خوندم که گریه زیاد میتونه به خاطر همین سوراخه باشه ولی فقط مشکلش گرسنگی اش بود 

...Keep Calm and Nothing Else Matters

فقط میتونم بگم بزرگتر بشه بدتر نمیشه بهتر میشه.من که دخترم بهترشد.دحترمنم به حدی ناآرام بود جایی نمیتونستم برم خواب نداشتم ولی بهتر شد الان فرشته ست آروم و عاقل وخانم.منم باردارم پس امیدوار باش

بخرا کم اوردم دلم میخواد بمیرم خیلی خسته ام تا دهن واکنم میگن افسردگی.افسردگی چیه فقط خستم خب منم اد ...

من درکت میکنم.دخترمن البته تازه ی ماهش تموم شده نق میزنه سرماهم خورده.الانم گرسنمه میخام برم ناهاربخورم اگ اجازه بده ونیم ساعتی بخابه.خیلییی سخته بچه داری 

موهاے دوست دخترتو بـــومیکنے میبوسے!بعدموهاے مـــــادرتــــوتوغــــذامیبینے میگے مـــــن لــــب بہ این غذانمیزنم بیشـــرف؟!    

صبور باش به شدتتتتتت درکت میکنم

چاره ای نیست تا بزرگ بشن هر چند به هر طریقی پوست میکنن  

ساعتی در روز بسپرش به مادرت یا اگه خواهر داری به خواهر تا هم یه کم اعصابت بیاد سر جا هم به خودت برسی

اگه مثل من لجباز باشی که پیش هیچکس نمیزاری 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

شاید کامل سیر نمیشه . کم کم میتونی فرنی رو شروع کنی . 

سر بچه داد نزن برو یه اتاق دیگه جیغ بزن و بدو بیراه بگو خالی بشی 

بدتر نمیشه بعد یکسالگی بهتر و بعد 2 سالگی تبدیل به بچه کامل میشه . و راحت تر میشه.

خانم ها و آقایون مذهبی غیر مذهبی یه حرفی باهاتون دارم : وقتی به طبیعت می ریم زباله نریزیم . حالا بعضیا مثلا می خوان بهتر بشه کل زباله هاشون جمع می کنن تو نایلون یا پوشک بچه رو می ذارن تو کیسه نایلونی تو طبیعت رها می کنن . خوب تو دل طبیعت اجنه که نمیان اونا رو جمع کنن . چرا میندازی ؟ خوب همون کیسه رو بذار تو ماشینت تو شهر بنداز سطل آشغال . یعنی واقعا فهمیدن این موضوع اینقدر سخته که با اینکارمون گند می زنیم به طبیعت؟ نفر بعدی بیاد زباله های مارو ببینه مگس و حشرات دورشو ببینه؟ ما از زباله ای که خودمون تولید کردیم یا پوشکی که بچه ی خودمون پی پی کرده چندشمون میشه  نمی ذاریم تو ماشینمون. بعد گندیده ی اونا رو مردم ببینن خدارو خوش میاد ؟ چرا از ماشینتون زباله بیرون پرت می کنین؟ زباله ی خودتونو تو ماشین تحمل نمی کنین بعد زباله ی شما رو مردم تو جاده تحمل کنن؟ چرا اینقدر بی فرهنگی ؟ چرا اینقدر بی فکری . یه ذره به خودتون بیایید . آدم دو ساعت میره طبیعت حال و هوا عوض کنه فلان میشه به اعصابش برمی گرده . اگه یه درصد به اون دنیا و حق الناس اعتقاد دارین بفهمید اینا حق الناسه . اینا آزار آدماست .اگه هم اعتقاد ندارین به خاطر وجدان به خاطر فرهنگ چه می دونم به خاطر ایران اینکارو نکنین .