2777
2789
عنوان

کیا از دست بچه هاشون خستن و کم مونده کفر بگم بیان..

| مشاهده متن کامل بحث + 30043 بازدید | 677 پست

شما یه مامان داری کنارت که کمکت کنه برو خداتو شکر کن..من تک و تنها تو شهر غریب با یه بچه مثل بچه شما..هم تنهایی عذابم میداد هم گریه و غرغر بچه تا جایی که گاهی میگفتم خودم رو از تراس خونه بندازم پایین و خلاص. تا 2 سالگی خوب میشه. دختر من الان 2.5 شه و خیلی بهتر شده. البته بچه تو هر دوره سختی خودش رو داره ولی دیگه رو اعصاب ادم نیست 😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نمیدونم پستمو میخونی یا نه .. به بچت شیر خودتو میدی یا شیرخشک؟ اگر فقط شیر خودته ک ب احتمال زیاد سیر نمیشه ک اینجوری بی قراری میکنه شیر خشک بده در کنارش .. بعدشم شک نکن که کولیکش خوب نشده چند تا دکتر دیگه ببر.. پستونک بذار دهنش ب اون عادت کنه حداقل ... خودتم صبح ناشتا یا شبا قبل خواب بابونه رو با عسل قاطی کن ی قاشق بخور برا اعصابت خوبه

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
بخرا کم اوردم دلم میخواد بمیرم خیلی خسته ام تا دهن واکنم میگن افسردگی.افسردگی چیه فقط خستم خب منم اد ...

حتما يه مشكلي داره .عرق نعنا بهش بده شايد بهتر بشه .بچه هاي منم همينطور بودن  .دوتا پشت سر هم خودمم كار مي كردم ولي حالا اينقدر خوب شدن كه كلي ذوقشون ميكنم .صبر داشته باش .ميتوني چند ساعت بذاري مهد كودك ؟ هم اينكه اونا تجربه دارن بهتر ميشه .هم اينكه خودت كمي استراحت كن 

بقران غلط بکنم

عزیزم صبوری کن..این روزها میگذره..منم بعد زایمانم تا ۶ماه فقط از دست بچه داری غر میزدم....خسته بودم....۶ماهه بود متوجه تاخیر پسرم شدم و از ۱۰ماهگی اسیر مراکز کاردرمانی و دکتر مغز و اعصاب که الان۲سالشه...وقتی متوجه تاخیر پسرم شد همش فکر میکردم به خاطر ناشکری این بلا سرم اومد..دیگه نه غر و گریش مهم بود نه بد خوابیش...این تجربه من بود....انشالله بچه شما زودتر اروم بشه و همیشه در سلامت باشه...

استارتر بچه اول منم به شدت اذییتم کرد توشهرغریب دست تنها هم بودم هیچکس به دادم نمیرسید شوهرمم اصلا کمک نمیکرد اصلا حوصله ی بچه نداره 

منم طاقت وتحملم کم شده بود پرخاشگری میکردم باهاش حتا میزدم 

الان پسرم نه سالشه خیییلی عصبی وپرخاشگر شده لطفا به خاطر بچتم که شده شرایطتو عوض کن مثلا کارداری ازمادرت خواهش کن بیاد کمکت نگهش داره یا بزاره توکالسکه ببره بیرون 

اما دومی رو تودوران بارداری روزی چندبار سوره ی یس میخوندم حتا دنیا اومد تاالان که یکسال ونیمشه هم هرروز براش میزارم حتا وقتی توخوابه خیییییییییییییییییلی آروم تراز اولیه البته اینم گریه میکنه و همش چسبیده به من ولی بهارازاونه 

امیدوارم بچت آروم بشه وازاین روزا لذت ببری 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
منم همینم. با این نتفاوت که دارم دق میکنم که 15 ماهشه و هنوز راه نمیره.... رفلاکس نداره بچه ت؟

باهاش تمرین میکنی؟ من با پسرم دو هفته کار کردم راه افتاد ۱۳ ماهش بود

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
عزیزم صبوری کن..این روزها میگذره..منم بعد زایمانم تا ۶ماه فقط از دست بچه داری غر میزدم....خسته بودم. ...

چطور متوجه شدید؟ 

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

ناشکری نکن فقد ☺ کاش ده تا مث بچه تو داشتم ولی سالم بود ...

من میخام یه مامان قوی برای پسرم باشم از این به بعد تنها هدفم بهبودی پسرم  😊پسرم بیماریش سی پی هست.تازه متوجه بیماریش شدم.اگه تجربه یا پیشنهادی دارین بیاین تاپیکم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2840279/مامانای-بچه-های-سی-پی-بیاین-دور-هم-باشیم-و-بهم-انرژی-بدیم?
بقران غلط بکنم

خواهرمن بیچاره بچش 4 سالشه هرروز بدتر میشه دیگه افسردگی گرفته دعا کن بعد 6ماه خوب شه شاید بچت کولیک یا رفلاکس داره

به گمانم گم شده ام ، دراین هیاهوی بی پایان
آره گلم. آزمایش دادم کمبود ویتامین دی نداره.

عزیزم بچه خواهر منم همیجور بود چند روز بردیمش جلو آفتاب بزار بهش بخوره به بدنش لباس لختی بپوش بعدم پای مرغ بپز بده بهش معجزه میکنه واقعا عالیه من خودم دیدم تاثیرشو بچه خواهرم نزدیک 18 ماهش بود حتی چهار دستو پا نمیرفت یهو پاشد راه رفت

به گمانم گم شده ام ، دراین هیاهوی بی پایان