2777
2789
عنوان

کیا از دست بچه هاشون خستن و کم مونده کفر بگم بیان..

| مشاهده متن کامل بحث + 30043 بازدید | 677 پست
آخه فقط این نیست که از روزی که دنیا اومد همش دردسر داشت. اولش زردی و بستری شدن. بعدش گریه های وحشت ...

سلام عزیزم..دختر منم تقریبا مثه بچه شما بود...شبی که دنیا اومد تو بیمارستان همه بچه ها تاصبح خوابیدن اون تاصبح گریه کرد دوبار بخاطر زردی بستری شد تا ۲ ماه پی پی نمیکرد همش تنقیه اخرشم بعد کلی دکتر بردن یکیش گفت عصب رودش ضعیفه باید عملش کنیم و اینا چقدر نذر و نیاز کردم تا پی پی کرد اونم با کلی بدبختی الانم دوسالسه نه حرف میزنه نه حرفمو متوجه میشه میریم پارک فقط میدوه و باید دنبالش بدوم خسته نمیشه و کل انرژیمو میگیره..شیرمو فقط ۵ ماه خورد ول کرد چقدر زار زدم تا ۱.۵ سالگیش میدیدم یکی داره به بچش شیر میده بلند بلند گریه میکردم...

بخدا بچه ها همشون همینن..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کم طاقتم مامانم چشه شوهرم چشه

وای بخدا من درکت میکنم . ببین لثه هاش متورم نیس . شاید داره دندون درمیاره . میدونم که دیگه کشش هیچ حرف و پند و نصیحتی رو هم نداری 

♪من فقط عاشق اینم ،وقتی از همه کلافم ، بشینم یه گوشه دنج ، موهای تو رو ببافم♪عاشق اون لحظه ام که ، پشت پنجره بشینم  ، حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم♪من فقط عاشق اینم ، عمری از خدا بگیرم♪انقدر زنده بمونم ، تا بجای تو بمیرم 
بردیش دکتر؟ داروی خاصی داد تا راه بره؟ یکی دو ماه  قبل اینکه خودش راه بره، چه جوری بود؟

نه خودش راه رفت قبل اینکه راه بره فقط میزو میگرفت راه میرفت یا تو امتداد مبلا دستشم تو خیابون میگرفتم که زودتر راه بره گریه میکردیگفت بغلم کن منو همسرم خیلی باهاش کار کردیم دوتاییمون مینشسیم یواش دسشو ول گیکردیم تشویقش میکردیم میگفتیم بپر بغل بابا یا مامان که آخرش یاد گرفت

من بچه ام نزدیک 16 ماهگی تازه راه افتاد اگه دستش را میگیره به دیوار و بلند میشه یا به کمک میز راه می ...

آره. بدون کمک اگر حواسش نباشه سه چهار دقیقه میایسته 

یکی دو متر هم میتونه بره.

اما وقتی میخاد بازی کنه باید انگشت منو بگیره.

پسر منم همینطور بود تا خود صبح باید رو پا تکونش میدادم تا یه احظه وامیستادم فوری گریه میکرد الانم ماشالا ۱۳ سالشه همونطوریه😄نق نقو بهانه گیر میگم از تو شکمم فهمیدم چی هستی تو شکم هم بود اذیت میکرد😁

ایشالله اره هرجا میریم اسمش شده تپلی یل لپی😂😂😂

عزیزم😍😍😍😄😄😄بجام ببوسش .عکس جدید نداری ازش؟اگه گذاشتی لایکم کن لطفا

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      
منم همینم. با این نتفاوت که دارم دق میکنم که 15 ماهشه و هنوز راه نمیره.... رفلاکس نداره بچه ت؟

انقد خودت اذیت نکن,اگه از جایی میگیره بلند میشه دختر دخترداییم تقریبا ۱۸ ماهگی راه رف بقول قدیمیا بعضی بچه ها پاشون سنگینه یعنی دیر راه می افتن بعضی بچه ها هم سرشون سنگینه یعنی دیر دندون درمیارن حرص نخور اگه با کمک.شما راه میره آروم اروم دستش شلتر بگیرین و کم کم بذارین دوسه قدم خودش بره بعد خیلی تشویقش کنین.

خدایا چنان کن سرانجام کار      تو خشنود باشی و مارستگار💖
خیلی خوب کاری کردی عزیزگ تو عصبانیت زیا صحبت نکنین ک بعدا پشیمون شی

الانم بیدارشد باعصبانیت رفت واسه خودش نیمرو درست کرد در حالیکه شام خورشت کرفس خوده بود البته یه بشقاب خورد گفت دیگه نیست سیر نشدم کاشکی بیشتر درست میکردم فکر کنم از اونم ناراحت باشه ولی تا حالا همچین چیزهایی به من نگفته بود که ازت بدم اومدو چشم تنگی نمیدونم حالا چرا انقدر دست و دل باز شده 

سلام عزیزم..دختر منم تقریبا مثه بچه شما بود...شبی که دنیا اومد تو بیمارستان همه بچه ها تاصبح خوابیدن ...

منم هنوز گاهی خواب میبینم شیر دارم و دارم بهش شیر میدم خودم...

خدا حفظ کنه دختر شما و همه بچه هارو.

سالم باشن.

زمن خودم از،صبح تا شب مثل پروانه دورش میگردم. فقط سالم باشه که من دیگه واقعا حوصله دکتر بردن ندارم.