2777
2789
عنوان

کیا از دست بچه هاشون خستن و کم مونده کفر بگم بیان..

| مشاهده متن کامل بحث + 30043 بازدید | 677 پست
آخه فقط این نیست که از روزی که دنیا اومد همش دردسر داشت. اولش زردی و بستری شدن. بعدش گریه های وحشت ...

فقط خدا کمکتون کنه و صبرتونو زیاد کنه بچه نق نقو پدر ادمو درمیاره😩

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      

منم دخترم ۱۱ ماهشه😫😫

ولی فکر یه لحظه نبودنش روانیم میکنه😒

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی؟دختر گلت چطوره؟روند درمانش چطور پیش میره؟

سلام گل من قربونت برم شکر...

درگیرشم...اخلاق که نداره هرجا میریم بساطی دارم باهاش ولی بهتر شده کمی زبونش باز شده چنتا کلمه میگه و با مربی ها راه میاد

شش ماهه لجبازی نمیکنه قطعا مشکلی داره ‌ حتما ببر دکتر از خون براش بنویسن . کامل چکاپ کن ‌ . از هر لحاظ

♪من فقط عاشق اینم ،وقتی از همه کلافم ، بشینم یه گوشه دنج ، موهای تو رو ببافم♪عاشق اون لحظه ام که ، پشت پنجره بشینم  ، حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم♪من فقط عاشق اینم ، عمری از خدا بگیرم♪انقدر زنده بمونم ، تا بجای تو بمیرم 
منم همینم. با این نتفاوت که دارم دق میکنم که 15 ماهشه و هنوز راه نمیره.... رفلاکس نداره بچه ت؟

من بچه ام نزدیک 16 ماهگی تازه راه افتاد اگه دستش را میگیره به دیوار و بلند میشه یا به کمک میز راه میره نگران نباش

باشه صد در صد فردا میبرمش

آففرین عزیزم مادرشدیم باید برای حل مشکلاتمون دنبال راه چاره باشیم,کاملاااا درکت میکنم اما ازت میخوام همه مون صبورتر باشیم وراه حل پیداکنیم و پرقدرتتر بریم جلو

خدایا چنان کن سرانجام کار      تو خشنود باشی و مارستگار💖

پسر منم خیلی بدقلق بود منم دست تنها بودم خیییلی اذیت میشدم 

الان پشیمونم که گاهی سرش داد میزدم

ولی اونموقع واقعا تو فشار بودم

بزرگ بشه بهتر میشه 

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...

میدونم چقد روزای سختی داری میگذرونی 

♪من فقط عاشق اینم ،وقتی از همه کلافم ، بشینم یه گوشه دنج ، موهای تو رو ببافم♪عاشق اون لحظه ام که ، پشت پنجره بشینم  ، حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم♪من فقط عاشق اینم ، عمری از خدا بگیرم♪انقدر زنده بمونم ، تا بجای تو بمیرم 
سلام گل من قربونت برم شکر... درگیرشم...اخلاق که نداره هرجا میریم بساطی دارم باهاش ولی بهتر شده کمی ...

ای جونم عزیزم تپلو خانمممم ‌خوب میشه گلم سخت نگیر😘😍😍😄

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      

اکثر بچه ها همین هسن! حوصله بچه داری نداری برو بده به یکی که ارزوشو داره تا بزرگش کنه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
عزیزم دلسرد نشو . طبیعیه. بعدا حسرت این روزا رو میکشی . سعی کن ازش لذت ببری♥️من دخترم خیلی بهم زور م ...

😂😂

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

پسر من کولیک داشت هیچ درمانی هم براش موثر نبود تا شش ماه جیغ و گریه مدام بود .... بعدشم تا یکسال همش تو بغلم بود ۲۴ ساعته هر جا که بودم تو خونه یا بیرون بغلم بود ... الانم که بزرگتر شده هنوز وابسته اس ... اما خداروشکر میکنم که سالمه هر چند که حسابی شیطون شده و بدغذا