2777
2789
عنوان

کیا از دست بچه هاشون خستن و کم مونده کفر بگم بیان..

| مشاهده متن کامل بحث + 30043 بازدید | 677 پست
ای بابا اینجور که فایده نداره عزیزم دگترا که گفتن مشکل نداره پس چه خبرتونههههههه؟

آخه فقط این نیست که از روزی که دنیا اومد همش دردسر داشت.

اولش زردی و بستری شدن.

بعدش گریه های وحشتناک که فهمیدیم حساسیت به پروتئین گاوی داره. در حدی گریه میکرد که مادر شوهرم میخواست سر کتاب باز کنه براش.

بعدش سینه مو ول کرد و شیرم خشک شد. چقدر گریه کردم من. اخرشم رفتم پیش مشاور تا بهتر شدم.

بعدش شیرخشک پیدا نمیشد براش.....

خلاصه گذشت تا یه سالش شد.

الان راه نمیره. تو پارک بازی نمی کنه و ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی داد بهت ب منم میگی؟

اول اینکه بچه های رفلاکسی شیر شب واسشون خوب نیست ول من تا17 ماهگی دادم و هر شب هم کلی ناراحتی میکرد

از 4ماهگی غذای کمکی رو شروع کردم با پوره هویج و پوره کدو حلوایی. لعاب برنج اصلا واسشون خوب نیست

اگه شیر خودت رو میخوره لبنیات مثل شیر پنیر کره ماست خامه کشک و چیزای کافئین دار مثل چایی و قهوه و کاکائو و گوجه فرنگی اصلا نخور به بچت هم اصلا اصلا نده

شام رو زود بهش بده و آبکی نباشه

یعنی یه ساعت قبل خواب چیزی نخوره. من شام ساعت 8 میدم. ساعت 11 هم  پوره سیب و موز میدم 12ونیم میخوابه.

البته دختر من دو سالشه و کاملا غذاخور شده

من هنوزم واسه دخترم غذای جدا میپزم. دو هفته پیش باز یکی درمیون غذای خودمونو دادم بازم شبا داشت ناراحتی میکرد گفتم غلط کردم هر روز جدا میپزم. سر سفره با خودمون میزارم بخوره ولی نه به عنوان وعده غذایی.

بیسکوییت مادر تو روز بخوره مشکلی نیست ولی شب اصلا

تا خود صبح عوق میزنه

یه ساعت بعد شام عرق زنیان و نبات میدم. عرق نعنا واسه بچه های رفلاکسی خوب نیست.

صلوات
ای جانم بستنی هاش نوش جونش 😍😍😍

خیلی قیافه خوشمزه ای داره ها هرجا میریم توجه هارو به خودش جلب میکنه ولی اصلا اخلاق نداره..لجباز و لج درار و گریه کن و... 🙄 یه بار گفتم خدایا به هرکی میخوای بچه مثه این بدی نده😂😂

امروز انقد زار زدم گفتم خدایا منم ادمم مگه گناه کردم زجرم میری حداقل صبرمو بالا ببر

حتما ببرش دکتر چون تو این سن بچه معنی لجبازی نمیدونه که بخاد شما رو اذیت کنه,اصلا کارش عمدا نیست الان.حتما یا جاییش دردمیکنه,یا گشنشه یا خابش میاد یا خودش خیس کرده,ازاین ۴تا حالت خارج نیست

خدایا چنان کن سرانجام کار      تو خشنود باشی و مارستگار💖
امروز انقد زار زدم گفتم خدایا منم ادمم مگه گناه کردم زجرم میری حداقل صبرمو بالا ببر

من ته ته کم طاقتیم میگم خوش به حال اونایی که بچه دار نمیشن خدا دوستشون داره که اینجوری عذابشون نمیده

ولی بعد تو دلم میگم خدایا غلط کردم همینی که بهم دادی رو برام نگهش دار خدایا شکرت که تنش سلامت بهم صبر بده

🔴🔴🔴🔴🔴فداتشم..بخدا من شرایط بدتر از تو داشتم...یه بار تا پای مردن رفتم تازه دختر من شیرمم ول کرد ...

سلام عزیزم خوبی؟دختر گلت چطوره؟روند درمانش چطور پیش میره؟

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      
پسرم سه سال و نیمشه امشب نذاشت فیلم بلینم فقط میگفت پویا باشه انقدر گریه کرد دیونم کرده  سر هر ...

ما که کلأ تو پویا سیر میکنیم

بخدا نه اخباری نه فیلمی هیچی

دیگه منم عادت کردم وقتایی که پسرم هم نیستش تی وی رو پویاست😂😂😂

پسر منم سه سال و نیمشه