2777
2789
عنوان

کیا از دست بچه هاشون خستن و کم مونده کفر بگم بیان..

| مشاهده متن کامل بحث + 30043 بازدید | 677 پست
وقتایی که کم می آوردم و برای درد و دل حرفی جلوی بقیه میزدم میگفتن تو ناشکری بچه ات خیلی خوبه بعد که ...

آهخخخخخخ حرف مردم ادم میکشه

هر اتفاقی تو زندگیم بیفته خدایا شاکرتم ممنونم❤❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهرم چندماه پیشم زندگی کرد

میگه فقط من میدونم الهام چی کشیده با بچش

روان نذاشت برام

البته خیلی زیاد دوسم داره

مثلا مامانم میومد الکی منو میزد دخترم خودشو پرت میکرد وسط داد میزد مامانمو نزنین

زیادی بهم چسبیده زیادی دوسم داره

بدون من دق میکنه

چه قدر باهم متفاوتن بچه ها واسه منم ۱۴ ماهشه ولی کلا به بود و نبود من کاری نداره کلا هرکی میاد خونمو ...

بچه اول منم بی نهایت آروم و خوب بود طوری ک اصلا نفهمیدم چجوری بزرگ شد الانم آروم و مهربونه تقریبا 5 سالشه خیلی هم اجتماعیه اما دومی آدم میبینه جیغ میکشه و بغل هیچ کسیم نمیره

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.                                                 نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.                                      لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏

🔴🔴🔴🔴🔴سلام همتون بنده هم یک مادر خسته هستم که دقیقا شرایطم مثه شرایط استارتر عزیز بود و هست..الان دخترم ۲ سالشه اونموقع از شبی که دنیا اومد تو بیمارستان همین وضع بود تا ۸ ماه مامانم خونمون بود انواع و اقسام دکتر بردمش هیچیش نبود...احتمال زیاد دختر استارتر هم مثه دختر منه پس لطفا هی به بنده خدا نگین ببر دکتر مریضه و اینا...من یادمه صدای گربه دخترم و ریسه هاش رو میفرستادم توگروه دوستام همشون میگفتن غیرطبیعیه جاییش درده و اینا..ولی هیچیش نبود استارتر جان کاملا درکت میکنم منم یکی هستم از جنس تو...🔴🔴🔴🔴🔴

استارتر خدا خیرت بده با این تاپیک زدنت

دختر من دو سالشه فکر کردم فقط منم که دیوونه شدم

یعنی میگفتم بمیرم دیگه خسته شدم عذاب قبر یه روزه ولی بچه داری عذابش هر روزه

از اول دلدرد بعد رفلاکس بعد دندون 

شبی نبود دو ساعت راحت بخوابم

دیگه از شیر گرفتن که دیگه میخواستم خودمو ا پنجره بندازم بیرون

یه عالمه دکتر بردم کلی دارو دادم هییییچ فرقی نکرد

بردم پیش مقدادی 400 تومن پول داروهاش شد ده روز دادم دیدم فایده نداره همه رو ریختم دور

دیگه یه دکتر راهکار غذایی بهم داد یعنی از این رو به اون رو شد

دکترامون اکثرا هیچی حالیشون نیست. خدا نگذره ازشون

صلوات
عزیزم اعصابم خراب شد برات دور از جونت ما زنا چقد بدبختیم که مادر میشیم .بجون بچهام جدی میگم دلداری ن ...

باز،من خوبم. هرکی شوهرمو می‌بینه میگه چقدر پیر شدی. ریش هاش همه سفید شد از،دست این بچه...

عزیزم بچه بی دلیل نق نمیزنه و زبون نداره که بگه چشه..پس از خودت نگو هیچ مشکلی هم نداره و نق‌ میزنه...و اینکه بچه ها از این سن کم کم دچار اضطراب جدایی از مادر میشن و نیاز به آغوش پر‌محبت مادر دارن...سعی کن کاراتو جوری تنظیم کنی که بتونی بیشتر با بجه وقت بگذرونی و در آخر باید بگم‌که برای کدبانو گری خیلی وقت هست وای این روزای نینیت دیگه هیچ وقت برنمیگرده پس ازش لذت ببر...☺

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤

🔴🔴🔴🔴🔴پیشنهاد من برای استارتر من تجربم چند ماه از تو بیشتره هرچی باشه وروجک من ۲ سالشه...سعی کن شرایط و حالتو به شوهرت بگی کاراتو تقسیم کن یه روز بگو مامانت بیاد چند نمونه غذا برات فیریز کنه که فقط بخوای گرم کنی...واسه غذا خوردن عجله نکن لازم نیست روال زندگی مثه قبل از اومدن بچه باشه...صبر کن بچه بخوابه حتی ۱۰ دقیقه خوابید غذاتو بخود...میوه بزار سر دستت بخور بیسکوییت و کیک تا گرسنه نمونی...اینا همش دروغه که دل درد و ایناس..‌بچه تا وقتی حرف نزده و حرفاتو متوجه نشده همین وضعه پس مجبوری تحمل کنی...بهترین کار اینه شرایط رو واسه خودت راحت کنی🔴🔴🔴🔴🔴