2777
2789
عنوان

کیا از دست بچه هاشون خستن و کم مونده کفر بگم بیان..

| مشاهده متن کامل بحث + 30043 بازدید | 677 پست
خب راست میگن .اگه با کمک وسیله ها راه میره اصلا نگران نباش خب ؟؟؟؟؟

نمیتونم به خدا.

میبرمش پارک بچه هارو میبینم که کوچک تر هستن و میدون اعصابم خورد میشه.

پسر من پاشو زمین نمیذاره بیرون از خونه.

اقا منم یه پسر یکساله دارم خیلی شیطوونی میکنه دیوونه شدم ولی خداییش این زن قدیمیا چطوری 14 15 تا بچه ...

بچه های قدیم فرق داشتن به قول مامانم کجا ما ازاین مولتی ویتامین و .. مبخوردیم تو بارداری میگه همینا بجه رو اینحوری کردن قدیم میزاییدن بعدم ول میکردن بچه رو تو کوچه تا شب بازی میکرد خسته میشد 

❤تیکر تولد ۲سالگی گل پسرمه👶❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه دوباره توضیح بدی اینجوری آروم میشهبچه..من بچم ۲سالشه بخدا اگر جواب میده بگو ی عمر دعات می ...

واسه چند نفر که جواب داده از جمله پسر خودم یه منقل اتیش درست کن دم غروب با یه ظرف اب بزار اول بچه رو با صلوات از رو اتیش دو سه بار رد کن بعدم دو سه بار از رو اب همین و اسفند دود کن واسش حتی امکان داره چشم زخم بشون خورده باشه که نا اروم هستن که میتونید واسشون تخم مرغ چشم و نظر کنید

من پسرم بیست ماهشه تازگیا شبا ساعت دو میخابه تا ده صبح.ببین دو هفته دیگه زایمان میکنم روزی سی بار می ...

ماشالله 

چه جراعتی داری بازم بارداری چه جوری میخوای به اونم برسی خدا بهت کمک کنه منکه کف کردم 😖😖😖😖😖

نمیتونم به خدا. میبرمش پارک بچه هارو میبینم که کوچک تر هستن و میدون اعصابم خورد میشه. پسر من پاشو ...

عزیزم اعصابم خراب شد برات دور از جونت ما زنا چقد بدبختیم که مادر میشیم .بجون بچهام جدی میگم دلداری نیس خیالت راحت هیچیش نیس 

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      
خدا خیرت بده که درکم میکنی.

وقتایی که کم می آوردم و برای درد و دل حرفی جلوی بقیه میزدم میگفتن تو ناشکری بچه ات خیلی خوبه

بعد که بهشون میسپردمش خودشونم به ستوه میومدن

بهشون میگفتم دیدید من چی میکشم

پس انقدر نگید من بی طاقتم 

جدی؟از فردا میخورم

بله من دوستمم همین طوری بود ب اصرا من آزمایش داد متوجه شد چقدر کمبود همه چی داره بعد مولتی ویتامین و اهن و دی استفاده کرد بعد از یه ماه ب گفته ی خودش زندگی براش شیرین شد 

مشکلاتش بود ولی بدنش مقاوم شده بود