2777
2789
عنوان

دعا کنید حداقل حلقه ی عشقم رو پیدا کنم...

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 67 پست
گلم خواست خداست ....می فهممت ...من هنوز چشمم دنبال مامانمه ....شاید فقط ی دختر ده ساله که مادرشو از دست میده بفهمه من چی میگم .....اما وقتی خداخواست با همه ی کودکیهام صبر کردم همیشه اخرشب طلوع فجره...
یکم لاغربشیم بدنیستhttp://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1392848

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا صبرت بده عزیزم خیلی ناراحت شدم 😢
لوئیز:ما داریم بچه دار میشیم.ویرجیل:شوخی میکنی!نه. من رفتم دکتر. این هدیه کریسمس من به توئه.اما تموم چیزی که من لازم داشتم فقط یک کراوات بود!😞
ای خداا دوتام بچه داری خدا بهتون صبر بده واقعا نمی دونم چی بگم
لوئیز:ما داریم بچه دار میشیم.ویرجیل:شوخی میکنی!نه. من رفتم دکتر. این هدیه کریسمس من به توئه.اما تموم چیزی که من لازم داشتم فقط یک کراوات بود!😞
قربون اون دلت برم من ایشالا خدا صبرت بده. باور کن اشکم دراومد آخه دیشب دل شوهرم رو شکستم. دارم دیوونه میشم انقده دوستش دارم که خدا میدونه ولی...
به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 
عزیزم به بچه های نازت فکر کن که چقدر بهت احتیاج دارن. امانت همسر مرحومتن باید به خاطر اونا هم که شده قوی باشی. میدونم سخته ولی چاره ای نیست.
به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی