2777
2789
عنوان

ایا این پیام درسته ؟

12 بازدید | 24 پست
یه پیامی تو گروههای تل گر امم اومده بود در بارهی استفاده از پوشک ما ی بی بی !ایا اطلاعی درباره این خبر دارین تا چه حد درسته؟عکسشم هست ولی بلد نیستم عکس بزارم اینجا
بچه ها یه خبری الان شنیدم.گفتم براتون بگم شما هم تو جریان باشین.اقوام یکی از دوستان پسر یک ماهشو بعد بیقراری زیاد باز میکنه میبینه که کشاله ران و الت تناسلی در حد خیلی زیادی سوخته و از شدت سوختگی حالت لجن مانند به خودش گرفته....حالا این بچه تا سه ربع قبلش که تعویض شده بوده سالم سالم بوده....میارن تهران و الان بیمارستان بهرامی بستریه....حالا چرا اینطور شده در ظرف مدت سه ربع فقط یه علت داشته پمپرس بچه...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
ظرف مدت سه ربع فقط یه علت داشته پمپرس بچه....که مارک مای بیبی بوده....چرا باید یه پمپرس به این شهرت اینطوری بچرو سوزونده باشه و در واقع از بین برده باشه خیلی خیلی عجیبه.ما براش یه علت متصور شدیم که از پشم شیشه صنعتی تو ساختش استفاده شده و با ادرار بچه واکنش داده و اسید تولید شده ....الان این طفل معصوم انگار رو بدنش اسید ریختن و در این حد شدت جراحاتش بالاس و تو دستگاهه...البته جراحی شده و در حد خیلی زیادی از بدنشو حتی قسمتی از الت تناسلیشو برداشتن...و الان یه خانواده به غم و روزگار سیاه نشسته....حالا این مای بیبی همون مای بیبی معروف بوده یا تقلبی هنوز مشخص نشده ولی گفتم بدونید تا اطلاع ثانوی از این مارک استفاده نکنین تا همه چیز مشخص بشه....متاسفانه این طفل معصوم و خانوادش قربانی شدن تا بقیه اگاه بشن.
2804
2805
2801