2777
2789
عنوان

رابطه ام با پدرم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 3844 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین استارتر من مادرم یه زن مهربونه.هرکس از بیرون میدیده یا میبینه میگه بهترین مادر دنیاس چون هرجوری ...

عزیزم کاملا حست طبیعیه خیلی از بچه ها یکیش خودم نسبت پدر مادرشون ازاین جور احساسات و خاطرات بد دارن وای ب نظرم خوبی هاشونو هم باید دید حالا خوبه شما مامانت صب پامیشده من ک تاحالا یادم نمیاد مدرسه میخواستم برم مامانم پاشده باشه برام پس بدون همه آدما ایرادای خودشونو دارن همونطور ک بچه های ما ازمون ایراد خواهند گرفت شما بچه طلاقی؟؟

عزیزم یه شیوه درمانی هست به اسم تحلیل رفتار متقابل.

فکر می‌کنم خیلی بهتون کمک کنه.

برای شروع سعی کن یه کم فکرات رو بنویسی و تصور کنی یه بچه کوچیکی که از طرف پدرش سختی دیده و سعی کن با اون بچه حرف بزنی و بهش دلداری بدی و سعی کنی قویش کنی و مثلا بگی ببین درسته که ناراحتی و حق داری ولی تو قوی‌ای و از پس فلان مشکل و بهمان مشکل بر اومدی اینم می‌تونی بربیای. اون گذشته هم تموم شده.

به هر زبونی که بلدی خودِ کودکت رو ناز بدار و سعی کن احساساتش رو تعدیل کنی و بزرگش کنی تا بتونه به احساساتش غلبه کنه.

2803

پدر من خیلی با من بد اخلاقه با داداشم خیلیی خوب رفتار میکنه قربون صدقش میره مامانمم همینطور اما منو نه همیشه بهم میگه چرا اون کوفتیو(گوشیو)نمیزاری کنار بیای پیش ما منم میگم بیام که چی بشه میگه زیادی زبون دراز شدی کاری نکن گوشیو ازت بگیرم و هزار جور تهدید دیگه وقتی با مامانم و داداشم میرن بیرون من باهاشون نمیرم گریه میکنم از اینکه چرا با من اینطور رفتار میکنه 😢