2777
2789
عنوان

خدایا من از دست این مرد چی کار کنم دیگه دارم دیونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2046 بازدید | 122 پست
من امپول سه ماهه زدم عین سه ماه لکه بینی داشتم دیگه نزدم.قرص هم کلا بدنم رو میریخت به هم.دستگاه هم ک ...

پس تو هم مشکل منو داری🤣🤣🤣

حالا ما بر عکسیم من میگم چرا تاخیری نمیگیری اون میگه عزیزم آخه شغلم چی میشه یه انرژی هم برای سر کارم می خوام خوب

می فهممت،از اولین پریود نوجونیم همین بودم درد زیاد فشار پایین خونریزی شدید دو روز اول دراز کش تو ت ...

دقیقاااااا پیش دانشگاهی بودم استادامون مرد بودن من اگه تو مدرسه میشدم بیچاره میشدم چون سریع فشارم میفتاد و بعدشم ببخشید بالا میاوردم هر ماه تو یه تایم همه استادام میفمیدن ابروم میرفت بعدم بین کلاس میومدن بهم میگفتن بهتری ؟ منم 🙄😰😳 اینجوری میشدم معلم زیستمون که یبار بهم گفت برو دکتر نباید حالت اینقدر بد بشه 😐🤦🏻‍♀️ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقاااااا پیش دانشگاهی بودم استادامون مرد بودن من اگه تو مدرسه میشدم بیچاره میشدم چون سریع فشارم می ...

آره منم از فشار پایین بالا میارم همش هم باید قرص آهن و اسید فولیک بخورم

تا دلت بخواد هم دکتر رفتم و آز دادم همه چیزم نرمال و خوبه 

میگن تیپ بدنیت اینه دیگه

2803
آره منم از فشار پایین بالا میارم همش هم باید قرص آهن و اسید فولیک بخورم تا دلت بخواد هم دکتر رفتم و ...

وای منم همین شهریور پارسال رفتم دکتر پدرم دراومد تا اسفند درگیر عوارض داروها بودم قرص اتیسترون کمپاند داد وای خدا من به اون آلرژی داشتم خوردم کهیر زدم مردما ینی واقعا داشتم میمردم اینقدر اذیت شدم هر روز من سرم میزدم یا کورتون بعد کلا بدنم بهم ریخت یا  نمیشدم  یا دوبار در ماه میشدم بعد همه جام میخارید قرمز می‌شد باد می‌کرد اصن یه وضعیتی بود ینی 😭😭

وای منم همین شهریور پارسال رفتم دکتر پدرم دراومد تا اسفند درگیر عوارض داروها بودم قرص اتیس ...

من دوره ای که برای جلوگیری قرص می خوردم همش اذیت بودم هیچ قرصی بهم نمی ساخت یه کم سیپروترون کامپاند خوب بود که اونم چاقم می مرد و عوارض روحی داشت

قرص های دیگه که جز عوارض جسمی چنان عوارض روحی داشت که نگو همش شبا گریم می گرفت همش غمگین بودم دیگه شوهرم خودش نمی ذاشت بخورم 

2804
من دوره ای که برای جلوگیری قرص می خوردم همش اذیت بودم هیچ قرصی بهم نمی ساخت یه کم سیپروترون کامپاند ...

دقیقا منم هر روز یا داشتم گریه میکردم یا خودمو میخاروندم بعد کلی دکتر رفتم آخر رفتم کلینیک آلرژی اونجا آزمایش دادم گف تلفست ۱۸۰بخور اون قرصاتم قطع کن تا اثرش بره کلا من به قرص ضد بارداری آلرژی دارم چون کلا سیستمم بهم ریخته بود رفتم دوباره دکتر غدد بهم هر قرص دیگه ایی داد باز من کهیر زدم دیگه دکتررهم بنده خدا گیج شده من میرفتم مطبش فرار می‌کرد 😂😂

2805
پریود هام خیلی منظمه مخصوصا از وقتی ازدواج کردم،آخه هنوز بچه نمی خوایم

اگه منظمه یه هفته قبلش خیییلی کمه تقریبا صفره.میدونم بچه نمیخوای نمیگم جلوگیری نکن میگم اگرم یه وقت اتفاق بیوفته و بشه خیلی ناراحتی نداره واقعا که انقدر واسش استرس و عذاب به خودت بدی هر روش جلوگیری به غیر از کاندوم وطبیعی بعد ها رو بارداریت ممکنه تاثیر منفی بزاره چون بارداری نداشتی میگم انقدر سفت و سخت دنبال پیشگیری به هر روشی نباش.

😎😎😎
2801