بعد هشت سال انتظار و یه سقط تو هشت هفته، با میکرو باردار شدم. همه آزمایش ها و سل فری و سونو عالی بود، از هفته هجده با تکون هاش هر روز صبح از خواب بیدارم میکرد. بیست و پنج هفته و چهار روز بودم. صبح از خواب بیدار شدم اما خیلی کسل بودم. همه ش خوابم میومد، تا شب تکون نخورد. فرداش رفتم سونو گفتن ایست قلبی کرده. دنیا رو سرم خراب شد. یکشنبه هفته قبل با آمپول فشار زایمان طبیعی کردم دخترم دیگه نیست دنیام شده جهنم، سیسمونی که با یه دنیا آرزو خریدم و جمع کردم. شیر اومده تو سینه هام، ولی تو کجایی عزیز مامان که بخوری، خدایا من واسه این امتحان خیلی ضعیفم خیلی
آره عزیزم سلکسان و آسپرین داشتم، ولی ای وی ای جی نه. سقط ها چند هفته بود؟؟
پس اینبار حتما برو سراغ دکتری که از ایمنی و ای وی ای جی سر در بیاره شده قید بچه دار شدنو بزن تا وقتی بتونی یه دکتر باسواد پیدا کنی.اون دکترای بیشعوری هم که میگن انقدر بیار تا یکیش بمونه هیچی حالیشون نیست اخه مگه چقدر جون داریم . من تقریبا مطمینم باید ای وی ای جی بزنی من مرکز ابن سینا رو بهت پیشنهاد میکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.