2777
2789

همینا بخدا ۳۰ تومن بود😐😐

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803
2804

تو فکر کنم دو سه سال هست که نخریدی از اینا😂

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

به نظرم اررزون خریدی چون چند وقت پیش من ۱۱۰ یا ۱۲۰ خریدم 

علاقه ای به معاشرت با ادمای دگم و افراطی ندارم ! همونا که تفکر نقاد نداشتن و کورکورانه هرچی از بچگی تو مغزشون کردن رو پذیرفتن و هیچوقت تحقیق نکردن ! پس اگه از این افرادی با احترام ممنون میشم اصلا با من مکالمه نکنی چون گفتگوی خوبی قرار نیست داشته باشیم ، مرسی 🌱🌸

دیگه اون دوره تموم شد که بری سوپر هر چی دلت خواست بخری الان باید بعضی چیزا رو فاکتور بگیری یا جایگزین کنی   باید موقع خرید ببینی از خریدت چقدر ویتامین به بدنت میرسه قندش چقدره و..... سود و ضررش رو بسنجی   آب میوه پاکتی میگن شکر نداره اما کلی شکر داره فکر کردی چرا خودمون آب پرتقال میگیریم مزه آب پرتقال پاکتی رو نمیده؟  

2805

من آبمیوه کوچیک می‌خرم شش هزار تومن..بعضی مغازه دارا خودشون قیمت الکی میدن..مثلاً مغازه بغل دستمون میده همونارو 12 هزار....ما مردمم عادت کردیم اعتراض نکنیم. ...اگه اعتراض کنیم و خجالت کنار بزاریم شاید بشه کاری کرد...اینجا دیگه مقصر دولت نیست..مردم طمع کار شدن و هر قیمتی میدن

من یمدل ابمیوه پاکتی گرفتم 

فکنم توهم منظورت از اوناس

مثلا طبیعیه

پاکتش مثل ابمیوه های بزرگ تره 

منظورم اینه در داره 

ولی ابعادش کوچولو 

من کرفتم۸۵ طعم اناناسش

اسمم مال قدیمه به خاطرش تعلیق شدم  کاش میشد عوضش کرد😐😭
2801