2777
2789
عنوان

سرکلاژ شکمی با لاپاروسکوپی

| مشاهده متن کامل بحث + 25173 بازدید | 717 پست

برای دل شکستم دعا کنید بچه می‌بینم گریه میکنم. منتظرم پریود بشم و بعدش برم عکس رنگی. شماها عکس رنگی گرفتید ؟ مشکلی نداشتید ؟ من میگن انقباض داری شاید جواب نگیری. کاش یکی ک مثل من بوده میومد از شرایطش میگقت و دلداری میداد ک‌میخاذ شکمی کنه. من سقط هام 19 و 21, با سرکلاژ و... بودن 

سال عزیزم شما واژینال سرکلاژ شدی و فول دارو  و مطلق بودی و جواب نگرفتی ؟ شما با انقباض بودید؟ م ...

سلام عزیزم اره اصفهانم نه من سرکلاژ نبودم استراحت مطلقم نداشتم  دکترم منتظر بود سرویکسم بیاد پاین تر پساری بزاره ک یهو دهانه رحمم باز شددرد و انقباضم نداشتم فقط یه لک دیدم  😔😔شما چند هفته بودی سرکلاژ داشتی؟ والااصفهان دنبال دکترم رقایی و میگن بد نوبت میده شنیدمم بعد بارداری سرکلاژ میکنه منم دوست دارم شکمی انجام بدم برم پیش دکتر خودمم ببینم معرفینامه نمیده برم پیش کسی هر چند فکر نکنم قبول کنه لابد میگه واژینال سرکلاژ شم اما میترسم دیگه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای دل شکستم دعا کنید بچه می‌بینم گریه میکنم. منتظرم پریود بشم و بعدش برم عکس رنگی. شماها عکس رنگی ...

عزیزم متاسفام من عکس رنگی قبلا گرفته بودم چون ای وی افی بودم عکس رنگیم مشکلی نداشت اما نمیدونم چرا اینجور شد وای شما چرا با وجود سرکلاژ و استراحت دوبار اینطور شدید منم از همین میترسم میخام شکمی کنم 🥺شما پساری هم پشت سرکلاژ داشتی؟دوبارشو سرکلاژ بودی؟  من یهو ک دهانه رحمم باز شد گفتن ساک تو واژنمه 

سلام به روی ماهت عزیزم خوبی گلم ، خیلی اتفاقی اومدم سایت و خدا رو شکر که از پیام تون خیلی نگذشته ع ...

سلام نسرین جان خوبی.کجایی نیستی.من هم به آرزوم رسیدم.اصلن جواب نمی دی نه وات ساپ نه اس.

من با ۴ تا بارداری ناموفق . الان یک سرکلاژ شکمی. و دختری زیبا به نام لنا .معجزه ی خداوند بزرگ در زندگی من.
سلام نسرین جان خوبی.کجایی نیستی.من هم به آرزوم رسیدم.اصلن جواب نمی دی نه وات ساپ نه اس.

سلام به روی ماهت عزیزدلم خوبی خوشگل خانوم

با همه قلبم بهت تبریک میگم دوست خوبم

خدا رو بینهایت شاکرم که یه دوست دیگه م هم ، حس شیرین

مادر شدن رو تجربه کرد

خدا رو صدها هزار مرتبه شکر

اگر اشتباه نکنم من همون روز که پیامت رو داخل واتساپ دیدم بعدش به خاطر حافظه گوشیم که پر شده بود و بعضی برنامه ها مختل شده بود مجبور شدم به جز ایتا و اینستا و روبیکا همه رو پاک کنم اصلا هم حواسم نبود خیلی از شماره ها رو فقط داخل واتساپ دارم

البته با اینکه خیلی خوشحال شده بودم ولی از اینکه عکسی نفرستاده بودی یه کم دلم گرفت

یعنی دوستایی داشتم که  شده از ثانیه های اول تولد واسم عکس فرستادن که شادی شون رو باهام تقسیم کردن ولی وقتی

دیدم که عکسی نفرستادی ، گفتم آخه چرااا؟

من که عاشق این فرشته ها ، این معجزه های خدا هستم 

بعدش گفتم عیبی نداره حتی اگر دیگه هیچ صحبتی هم بین مون

نباشه تو و کوچولوی نازت رو دست خدا سپردم

و برات شیرین ترین لحظه ها رو در کنار میوه دلت آرزو کردم

و اینگونه شد که من تنها شماره ای که داخل واتساپ داشتم رو

هم به کلی از دست دادم عزیزم 

قربانت گلم تو چطوری عزیزم  مرسی ک جوابمودادی من دکترم فلوشیپ نازایی داره فکر کردم اون انجام مید ...

عزیزم هزینه ش رو دقیقا نمی‌دونم ولی ۲۵ تومان حدودا میشه البته دکتر آصف جاه هر عمل دیگه هم لازم باشه انجام میده 

که شاید به ۳۰ هم برسه

مدت انتقال بعد از سرکلاژ شکمی زودتر از دو سه ماه نمیشه

چون بالاخره رحم به مقدار آزرده میشه و احتیاج به ترمیم داره

برای دل شکستم دعا کنید بچه می‌بینم گریه میکنم. منتظرم پریود بشم و بعدش برم عکس رنگی. شماها عکس رنگی ...

عزیزدلم با همه قلبم باهات همدردم

خوشگلم من تقریبا همه چت های دوستام رو دارم

و حتی کلی ویس

دوستایی که ساعتها با هم حرف می‌زدیم تا بهشون ثابت کنم

که امثال ما به خاطر معجزه ای به نام سرکلاژ شکمی باید تا 

ابد شاکر خدا باشیم

من جزء اولین نفرات در ایران بودم که این ریسک رو کردم

ولی الان به شکر خدا شاید صدها مادر با سرکلاژ شکمی 

دامن شون سبز شده

خواهر خوبم من همه استراحتا و داروها و سرکلاژ واژینال دوبار رو تجربه دارم ولی کسی که سقط سه ماهه دوم داره با سرکلاژ یا بدون اون ، اگر به خاطر باز شدن دهانه رحم یا پایین اومدن طول سرویکس بوده ، بی برو برگرد باید سرکلاژ شکمی کنه

ترس از انقباض نداشته باش قربونت برم

دکتر من اونقدر مثه چکش توو مغز من فرو کرد که تو به خاطر

انقباض نمیتونی سرکلاژ شکمی کنی

بهش اعتماد کردم در بارداری چهارم برای بار دوم سرکلاژ واژینال کردم و بازم بچه م در هفته ۲۲ آسمونی شد

بعد از دخترم گفتم سرکلاژ شکمی میکنم حتی اگر رحمم رو از دست بدم. 

سرکلاژ شکمی کردم به هفته ۳۸رسیدم دریغ از یکبار انقباض 

از هیچی نترس ، پیش یه دکتر خیلی خوب سرکلاژ شکمی کن

بهت قول میدم به یاری خدا ، بارداری بعدی موفق و سربلندی

عزیزم هزینه ش رو دقیقا نمی‌دونم ولی ۲۵ تومان حدودا میشه البته دکتر آصف جاه هر عمل دیگه هم لازم باشه ...

ممنونم عزیزامروز رفتم پیش دکتر خودم گفت من خودم بلدم شکمی سرکلاژت کنم اما قبول نکرد گفت عوارضش بیشتر از نفعشه با یه سقط هیچ دکتری شکمی نمیکنه چون ممکنه رحمتو ازدست بدی بد موندم تو راهی خیلی میترسم برام دعا کن من دفعه اول نه سرکلاژ داشتم نه استراحت اما دکتر میگه نارسایی سرویکس دارم 

سلام به روی ماهت عزیزدلم خوبی خوشگل خانوم با همه قلبم بهت تبریک میگم دوست خوبم خدا رو بینهای ...

سلام عزیزم.اخه اصلن جوابی نمی دادی  و فقط سین زده میشد.نمی دونستم و گرنه عکس می‌فرستادم.ولی فک کردم کلن ما هارو فراموش کردی.اخه اصلن جوابی نمی دادی

من با ۴ تا بارداری ناموفق . الان یک سرکلاژ شکمی. و دختری زیبا به نام لنا .معجزه ی خداوند بزرگ در زندگی من.
ممنونم عزیزامروز رفتم پیش دکتر خودم گفت من خودم بلدم شکمی سرکلاژت کنم اما قبول نکرد گفت عوارضش بیشتر ...

عزیزم اگر اشتباه نکنم همین دوست من که بعد از شما با کاربری زیبای ۶۳ پیام گذاشته و شکر بینهایت خداوند بعد از چهاربارداری ناموفق به تازگی فرزندش بدنیا اومده ، اصلا هیچ وقت سرکلاژ واژینال نداشته

تا جایی که یادمه یکبار که سقط سه ماهه دوم داشته دکترش بهش میگه بارداری بعدی سرکلاژت میکنم 

بارداری بعدی به خاطر مسائل انعقادی کلی خونریزی داشته

دکتر می‌گفته خونریزی بند بیاد سرکلاژ واژینالت میکنم و قبل از 

اینکه خونریزی بند بیاد و سرکلاژ بشه ، بچه در سه ماهه دوم

دوباره سقط میشه

بهش گفتم ناراحت نباش که ای کاش سرکلاژ واژینال می‌شدی 

چون قطع و یقین با سرکلاژ واژینال هم سقط میکردی

ببین عزیزدلم انتخاب با خودته ، ولی تهدیدهای این دکترها رو گوش نکن من گوشم پر بود از این آیه های یأس

صدها سرکلاژ شکمی انجام شده ، حتی یک نفر رحم از دست نداده ، حتی یک نفر رحمش پاره نشده 

اگر دوباره از کسی شنیدی بگو میشه منو به یکی از اون آدما معرفی کنید، ببین لال میشه یا نه

به دوستم گفتم تو صد درصد باید سرکلاژ شکمی کنی و 

یه نوبت برو پیش دکتر منصوری ببین همینو بهت میگه یا نه

خدا رو شکر که رووسفید شدم و دکتر منصوری هم بهش گفته

بود واژینال واسه تو بی فایده ست و قطع و یقین باید سرکلاژ شکمی بشی که بازم شکر بینهایت رفت با دکتر آصف جاه

یک عمل مطمئن انجام داد و به قول خودش از بارداریش لذت برد

هم بهش گفته بودم تو مشکل انعقادی داری با یک

پریناتولوژیست صحبت کن که مطمئن بودم بهش میگن طی بارداری باید آمپول های رقیق کننده استفاده کنه

هم سرکلاژ شکمی کرد و هم بهش گفته شد که باید آمپولا رو بزنه 

ولی شکر بینهایت خدا تا آخر بارداری رو هم رفت و الان داره

لذت مادریش رو می‌بره

عزیزم اینهمه واسه ت گفتم که فقط بدونی اگر سرکلاژ واژینال کنی 

بهت قول میدم که از اول بارداری استراحت مطلقت میکنن

و یه بارداری خسته کننده و پر استرسی رو بهت تحمیل میکنند

و درنهایت اگر خدا اون روز رو نیاره چنانچه زایمان زود رس داشتی فقط از چشم دکترهایی ببین که امروز ترسوندنت

و یک پیشنهاد دیگه هم واسه ت دارم

اگر بتونی بری مطب دکتر آصف جاه ویزیت بشی

توو بیمارستان لاله یک دستگاهی داره که شماره میندازه

و به طور مثال میگم اگر ۶ به بالا رو نشون بده شما صد درصد

کاندید سرکلاژ شکمی میشی

فقط واسه همه استفاده نمیکنه ، باید بهش اصرار کنید

و اونجا کاملا معلوم میشه که باید سرکلاژ شکمی کنی یا نه

ولی من مطمئنم باید انجام بدی

دیگه تصمیم با خودته گلم. انشاالله بهترین انتخاب رو داشته باشی

عزیزم اگر اشتباه نکنم همین دوست من که بعد از شما با کاربری زیبای ۶۳ پیام گذاشته و شکر بینهایت خداوند ...

عزیزم من اصفهانم نمیتونم برم تهران پیش اصف جاه خودمم دلم با شکمیه کاش اصف جاه اصفهان بود چی بگم پریروز هر چقدر با دکترم چونه زدم اخرش عصبی شد گفت تو فکر کردی من بلد نیستم سرکلاژ شکمی کنم تو احتیاج نداری بهش اخر سرم گفت میتونی پیش هر کیمیخای سرکلاژ شکمی کنی اما بهت قول میدم پیش هر کس بری بیفایدس هیچ کس با یه بار زایمان زودرس سرکلاژ شکمی نمیکنه 😔😔دکتر رقایی اصفهان و میگفتن شکمی انجام میده ک اونم میگن راحت نوبت نمیده و تو بارداری شکمی انجام میده نمیدونم چیکار کنم میترسم جند ماه منتظر نوبت رقایی باشم و انجام نده جون دکترم گفت اونم با یه بار زایمان زود رس و بدون سابقه سقط شکمی برات انجام نمیده 

عزیزم من اصفهانم نمیتونم برم تهران پیش اصف جاه خودمم دلم با شکمیه کاش اصف جاه اصفهان بود چی بگم پریر ...

عزیزم دکتر منصوری در مشهد با یک معاینه به مریضش میگه که نیاز به سرکلاژ شکمی داره یا خیر

اگر مشکل نارسایی دهانه رحم باشه چه یکبار زودرس چه چندبار، سرکلاژ واژینال جوابگو نخواهد بود

توصیه های معنوی برای بچه دار شدن

الف ـ توصیه ها قبل از آمیزش

در این جا به برخی از این توصیه ها اشاره می شود:

توصیه های معنوی برای بچه دار شدن (1)

1. تلاوت آیه نور توسط والدین

قبل از بارداری و توسط زن در ایام بارداری بسیار ضروری است «اللَّهُ نُورُ السَّمَوَاتِ وَالْأَرْضِ مَثَلُ نُورِهِ کَمِشْکَوةٍ فِیهَا مِصْبَاحٌ الْمِصْبَاحُ فِى زُجَاجَةٍ الزُّجَاجَةُ کَأَنَّهَا کَوْکَبٌ دُرِّىٌّ یُوقَدُ مِن شَجَرَةٍ مُّبَارَکَةٍ زَیْتُونَةٍ لَّا شَرْقِیَّةٍ وَ لَا غَرْبِیَّةٍ یَکَادُ زَیْتُهَا یُضِى‏ءُ وَ لَوْ لَمْ تَمْسَسْهُ نَارٌ نُّورٌ عَلَى نُورٍ یَهْدِى اللَّهُ لِنُورِهِ مَن یَشَآءُ وَ یَضْرِبُ اللَّهُ الْأَمْثَالَ لِلنَّاسِ وَ اللَّهُ بِکُلِّ شَىْ‏ءٍ عَلِیمٌ»

2. خوردن گلابی به پدر توصیه می شود:

در کتاب کافی از امام صادق ـ علیه السلام ـ نقل شده: ایشان در حالی که به کودکی زیبا می نگریستند فرمودند:

«ینبَغی اَن یکونَ اَبو هذَا الغُلامِ آکِل السَّفَرجَل؛ باید پدر این پسر بچه، گلابی خورده باشد.»

هم چنین روایت شده است که پیامبر ـ صلی الله علیه و آله ـ گلابی اش را تکه کرد به جعفر بن ابی طالب داد و به او فرمود: بخور! همانا گلابی رنگ را جلا می دهد و فرزند را نیکو می گرداند.

3. خوردن کاسنی به پدر سفارش شده است.

4. خوردن قاووت به پدر و مادر توصیه شده است:

در روایت آمده است، مردی به امام صادق ـ علیه السلام ـ عرض کرد: ای پسر رسول خدا، فرزندی به دنیا می آید که در او ضعف و سبک مغزی است. حضرت فرمود:

«ما یمنَعُک مِن السَویق اَشرِبه و مُر اَهلَکَ بِهِ فَاِنَّهُ ینبِتُ اللَّحمَ و یشُدُّ العَظمَ ولا یولَد لکم اِلاَّ القَوی؛ چرا قاووت نمی خوری؟ آن را بخور و خانواده ات را هم به آن سفارش کن. به درستی که قاووت، گوشت را می رویاند و استخوان را محکم می کند و فرزندی از تو به دنیا نمی آید مگر این که قوی باشد.»

5. سفارش به خوردن انار.

دعا برای فرزند دار شدن

1. نقل شده که امام صادق ـ علیه السلام ـ دعای زیر را توصیه فرمودند:

«اللهم لا تَذَرنی فَرداً و أنت خیرُ الوارثین وحیداً و حشاً فَیقصُرُ شُکری عن تفکّری بل هب لی عاقبة صدقٍ ذکوراً و اناثاً آنَسُ بهم من الوحدة و اسکُنُ الیهم من الوحدة و أشکُرُکَ عند تمام النعمة یا وهّابُ یا عظیم یا مُعظِم ثمّ اعطِنی فی کلّ عافیةٍ شکراً حتی تُبلِغُنی منها رضوانک فی صِدقِ الحدیث و اداءِ الاَمانة و الوَفاء بعهد.»

2. در حدیث دیگر از ایشان نقل شده که فرمودند: در سجده این دو آیه را بخوانید:

«ربّ هَب لی من لدنک ذُرِیةً طیبةً اِنّک سمیعُ الدعاء، ربّ لا تَذَرنی فرداً و أنت خیرُ الوارثین».

3. در روایت دیگری نقل شده که فرمودند: بعد از نماز جمعه دو رکعت نماز بگذارد و رکوع و سجود را طولانی کند. سپس بگوید:

«اللهم انِّی اَسئَلُک بما سألک زکریا رَبِّ لا تَذَرنی فرداً و انت خیر الوارثین. اللهم هَب لی من لدنک ذُرِیةً طیبةً اِنّک سمیعُ الدعاء. اللهم باسمِک استَحللتُها و فی امانتک اخَذتُها فاِن قَضَیتَ فی رَحِمِها ولداً فاجعَلهُ غلاماً مبارکاً زکیاً و لا تَجعَل للشیطان فیه شَرَکاً ولا نصیباً».

4. در صبح و شام هفتاد مرتبه «سبحان الله»، ده مرتبه «استغفر الله ربی و اتوب الیه» و سپس نه مرتبه «سبحان الله» و یک مرتبه «استغفر الله ربی و اتوب الیه» گفته شود.

5. در هر سحر صد مرتبه استغفار شود و در صورت فراموشی قضای آن به جا آورده شود و بهتر است «اَستَغفِرُ اللهَ رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه» گفته شود.