2777
2789
عنوان

سرکلاژ شکمی با لاپاروسکوپی

| مشاهده متن کامل بحث + 25173 بازدید | 717 پست
آفرین عزیزم ، دکتر البرزی از دکترهای موفق این عمل هستن و هم اینکه ایشون هم با لاپاراسکوپی عمل میکنن ...

سلام دوست خوبم سال پیش بود فک کنم که آمدم و درباره سرکلاژ شکمی ازت سوال پرسیدم چون پزشکم گفته بود چون دوتا زایمان زود رس در ۲۳ و۲۲ هفته داشتی و دومی با وجود سرکلاژ معمولی باز دردم گرفت، باید برای سومی سرکلاژ شکمی کنم. اون روز ها حالم اصلا خوب نبود خودت میدونم که همشو تجربه کردیم میدونی چه حال بدیه .دکترم مجدد بهم گفت که چون سنم کمه میتونم یک بار دیگ ریسک کنم و سرکلاژ معمولی بکنم ولی این بار دارو هایی که دفعات پیش استفاده نکردم و استفاده کنم سر سومی،خلاصه سرتو درد نیارم این دکترم دکتر محسن معینی بود که آنلاین دوبار ویزیتم کرد و گفت بگرد ایران دنبال یک پزشک خوب باز کلی گشتم و با خانم دکتر فاطمه قلمبر دزفولی آشنا شدم داروهایی که می‌گفت مثل دارو هایی بود که دکتر معینی گفته بود وقتی حامله شدم باید استفاده کنم دی ماه ۱۴۰۰ اولین ویزیت پیشش رفتم و اردیبهشت باز باردار شدم

استراحت مطلق شدم سرکلاژ معمولی شدم واسم پساری گذاشت و دارو و آمپول ها و سرمی داد که تو دوران بارداری باید استفاده میکردم خدا خیرش بده دکتر قلمبر درجه یکه هرکی میومد پیشش شرایطش مثل من بود

خلاصه الان که واست مینویسم منم خدا مثل تو جواب همه دعا هامو دادو پسرم الان ۲ ماهشه 

گفتم بیام هم واسه شما بنویسم ب واسطش چند نفر که شرایط اون موقع منو داشتن بخونن و امیدوار بشن 

از ته قلبشون توکل ب خدا بکنن و بدونن که همشون ی روزی مادر میشن انشالله .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانوما . کسی از دکترش پرسیده سرکلاژ شکمی انجام بدیم تا کی فرصت هست برا بارداری؟ مثلا یه بچه بیاریم بعد سه چهار سال جواب میده باز باهاش بچه بیاریم؟بره تو گوشت کارایی داره باز؟ 

سلام خانوما . کسی از دکترش پرسیده سرکلاژ شکمی انجام بدیم تا کی فرصت هست برا بارداری؟ مثلا یه بچه بیا ...

سلام عزیزم من از سرکلاژ شکمیم نزدیک به 4سال میگذره

پسرم دوسال و نیمش هست

دکتر آصف جاه بعد از عمل بهم گفت این سرکلاژ تا هر زمان

که بخوای باردار بشی باید باشه ، هر زمان خواستی دیگه

باردار نشی میتونی بیای با یک عمل دیگه بازش کنیم

بعد من گفتم حتی اگر نخوام باردار بشم چه کاری یه که

بخوام باز شه؟ گفت می‌تونه هم بمونه واسه همیشه

نسترن ۳۴ عزیز اولا از ته قلبم برات خوشحالم که گل قشنگت رو سالم و به موقع دنیا آوردی و از خدای مهربون ...

شما چه کردی خواهر منم دو بار پارگی کیسه اب تو هفته ۱۷داشتم دارم دیونه میشم طول سرویکس عالی بود درد هم نداشتم فقط یک و کیسه اب پاره میشه

شما چه کردی خواهر منم دو بار پارگی کیسه اب تو هفته ۱۷داشتم دارم دیونه میشم طول سرویکس عالی بود درد ه ...

عزیزم من هنوز اقدامی نداشتم، نه پیگیر مشکلم بودم و نه اقدام به بارداری داشتم. برای منم همینطور بوده همه چیز نرمال تا لحظه آخر و و درنهایت پارگی ناگهانی کیسه آب

آرزویت را برآورده می کند، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند.

دوستان من زایمان زودرس هام با انقباض هست ی پوچ داشتم ی زودرس 19 هفته. همه جا میرفتم و... پ ی زودرس 21 با سرکلاژ و پساری و مطلق و کلی دارو. فردای روزی ک شب قبلش سونو بودم سرویکس 31, بود صبهش کیسع نشتی کرد ساعت یک ب بعد انقباض با درد و سه زایمان..... سرکلاژ شکمی برام جوابگو است بنظرتون ‍‍دلم آشوبه و چشمم خون پنج ماهه بچم از دست دادم  

دوستان من زایمان زودرس هام با انقباض هست ی پوچ داشتم ی زودرس 19 هفته. همه جا میرفتم و... پ ی زودرس 2 ...

سلام عزیزم خوبی دوست خوبم

با همه قلبم باهات همدردی میکنم

ببخش که دیر جواب میدم ، خیلی فرصت پیش نمیاد سایت بیام

عزیزم سقط های سه ماهه دوم عموما به خاطر مشکلات دهانه رحم هست ، وقتی سرکلاژ و پساری جواب نداده ، مطمئن باش

با سرکلاژ شکمی جواب میگیری قربونت برم

فقط یک توصیه گلم ، دقت داشته باش عمل خیلی مهمی یه

با اینکه سالهای اخیر دکترای زیادی این کار رو انجام میدم

کارت رو بسپار به کسی که از مهارتش مطمئن شده باشی

دکتر آصف جاه  پروفسور متبحری هست و نسبت به متخصصین

حوزه لاپاراسکوپی ، کارشون عالی یه

خدا رو شاکرم که ایشون رو سر راهم قرار داد هر چند طبیب 

اول و آخر من فقط خدا بود و بس

سلام عزیزم خوبی دوست خوبم با همه قلبم باهات همدردی میکنم ببخش که دیر جواب میدم ، خیلی فرصت پیش نمی ...

سلام عزیزم کاش پیاممو ببینی جواب بدی من ای وی افی هستم یه زایمان زودرس 22هفته داشتم الان اگه بخام دکتر قبل انتقال سرکلاژ شکمی کنه میشه یا فقط برا کساییه ک طبیعی باردار میشن و این که میشه تو خود بارداری زمانی ک مثبت شدم انجام بدم یا فقط قبلش ممنون میشم جوابمو بدی ؟  

سلام عزیزم کاش پیاممو ببینی جواب بدی من ای وی افی هستم یه زایمان زودرس 22هفته داشتم الان اگه بخام دک ...

سلام به روی ماهت عزیزم

خوبی گلم ، خیلی اتفاقی اومدم سایت و خدا رو شکر که از پیام تون خیلی نگذشته

عزیزم یکی از دوستان من ، اتفاقا ایشون هم بعد از دوبار بارداری های ناموفق که هر دوبار هم با آی وی اف دو قلو باردار شده بودند به اصرار من اول سرکلاژ شکمی کردند و بعد دوباره آی وی اف کردند . خدا رو شکر با اولین انتقال بعد از سرکلاژ شکمی گل پسر شون رو باردار شد و همین روزا تولد یک سالگیش هست

عزیزم به نظر من حین بارداری ، سرکلاژ شکمی هم ریسک بالایی داره و هم به مراتب استرس و دلهره هم خواهد داشت

پیش یک متخصص خیلی خوب در زمینه لاپاراسکوپی عملت رو انجام بده و بعد از سه ماه هم میتونی انتقال داشته باشی

از این سه ماه هم نهایت بهره رو ببر ، هم استراحت کافی کن

هم خودت و همسرت رو خوب تقویت کن که انشاالله با یک

انتقال موفق ، اینبار قراره به یاری خدا تا آخر این مسیر رو بری و شما هم طعم شیرین مادر شدن رو بچشید. الهی آمین 

سلام به روی ماهت عزیزم خوبی گلم ، خیلی اتفاقی اومدم سایت و خدا رو شکر که از پیام تون خیلی نگذشته ع ...

قربانت گلم تو چطوری عزیزم  مرسی ک جوابمودادی من دکترم فلوشیپ نازایی داره فکر کردم اون انجام میدع پس باید برم متخصص لاپاراسکوپی باید بگردم اصفهان ببینم کی انجام میده بعد حتما 3ماه بعدش باید انتقال داد زودتر نمیشه؟ شرمنده خیلی سوال میپرسما هزینش چقدره میدونید؟ خدارو شکر ک اشناتون و خودتون بارداری رو ب سلامتی گذروندید خدا بچهاتونو حفظ کنه 😍

قربانت گلم تو چطوری عزیزم  مرسی ک جوابمودادی من دکترم فلوشیپ نازایی داره فکر کردم اون انجام مید ...

سال عزیزم شما واژینال سرکلاژ شدی و فول دارو  و مطلق بودی و جواب نگرفتی ؟ شما با انقباض بودید؟ من با انقباض بودم دلم میخاد شکمی کنم.شما اصفهانی هستید ؟ من تعریف آصف جاه تهران و البرزی شیرااز و رقایی شنیدم