2777
2789
عنوان

تحت نظر دکتر واسه زایمان شیراز

76 بازدید | 16 پست

سلام خانما واسه زایمان تحت نظر دکتر و اقدامات دیگه دوره بارداریم کدوم بیمارستان تو شیراز بین این دوتا خوبه خونمون دقیقا روبرو بیمارستان زینبیه هست و تا بیمارستان بهشتی تامین اجتماعی هم دو دقیقه فاصلست کدوم بهتره واسه زایمان؟

الان دارم میرم تو هفته 5 اما نمیدونم کدوم بیمارستان برم 

حالا 8ماه مونده از الان خودتو درگیرنکن 8ماهگیت تصمیم بگیر 

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
2804
جدی میخوای بری؟ادم میترسه بلایی سر ادم بیارن

چرا 

اخه من برای دکتر زنان  ام هم اونجا میرم 

با دکترش اشنام دکتر خوبیه 

کلی هم رسیدگی میکنن 

یکی از فامیلامون هم اونجا زایمان کرد و راضی بود

پسر نازم عاشقتم  
چرا  اخه من برای دکتر زنان  ام هم اونجا میرم  با دکترش اشنام دکتر خوبیه  کلی ...

جدی؟چه خوب.

زن پسرعموی منم اونجا اولیشو بدنیا اورد خیلی راضی بود.ولی سر دومی پدرشو دراورده بودن.ادم صبوریه ولی میگه محلم نمیزاشتن حالم بد بود.

عه دکتراشم خوبن؟

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
2805
خواستی نوبت بگیری از هر دکتری  ستاره ۱۴۲ ستاره ۷۱ مربع

واقعا به این راحتی؟چ جالب ممنون.

الان شما بارداری؟

غربالگری و ان تی و اینا جای دولتی کجا میری؟

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
واقعا به این راحتی؟چ جالب ممنون. الان شما بارداری؟ غربالگری و ان تی و اینا جای دولتی کجا میری؟

من ن تازه اولشه 

هنوز دکتر نرفتم 

اما کلا برای هر دکتری ک میخوای بری 

شوهرم رایگان سنگ شکن کرد 

البته دفترچت باید تامین اجتماعی باشه

پسر نازم عاشقتم  
2801