2777
2789
عنوان

طلاهامو فروختم براي رهن خونه😢😔كلي گريه كردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3608 بازدید | 221 پست

منم همه طلاهام بحز حلقه و گوشوارمو دادم شوهر جان فروخت که کمی کمکش بشه تویه کارش. 

گوشوارمم بخاطر این نفروختم چون تو دید بود. 

به کسیم نگفتیم که فروختیمشون بقیه فکر میکنن درشون اوردم تو خونه گزاشتم 👻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم من اوایل ازدواج مجبور شدم حلقمو بفروشم تا همسرم نزول نگیره جلو چشمم طلافروش حلقمو شکوند گریه م گرفت بنده خدا عذرخواهی کرد کلی ازم الان شکر خدا اوضاعم خوبه دوباره هم خریدمشون بهترشو 

خیلی هامون این روزا رو داشتیم عزیزم تنت سلامت باشه باهم خوش باشین تلاش کنین پول میاد انشالله دوباره بهترشو میخری

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

من هیچوقت برا طلاهام گریه نکردم فقط برا حلقم ی بغض تو طلا فروشی گرفتم نمیخاستم شوهرم غرورش بشکنه اروم بهش گفتم بهترشو عشقم میخره چیزی نگفت ولی صدای شکستنشو فهمیدم ولی چ کنم مجبور بود

2803

خدارو شکر کن بالاخره تو توی گرونی فروختی.پس من که پارسال ۶۰گرم طلا رو هرگرمی ۱۲۰ تومن فروختم برا رهن باید زار بزنم دیگه طلا ارزون بود پارسال

اساتید محترم لطفا تا صحبتهای استارتر را در مورد هدف تاپیکی که ایجاد کرده نشنیدین الکی با دیدن عنوان تاپیک گزارش نزنید لطفا....کاربری قبلیییییییم😢😢😢

خوش بحالت برا رهن خونه رفت من ماشین خریدم تصادف کردم ماشینم ک رفت هیچی دو س تا النگو ام برا خسارت طرف  دادم

لطفا اگ امصامو میخونید تا آخرش بخونید خداروشکر بخاطر اینکه پرنیای عزیزمو بهم داده.میخوام لاغر شم بدزایمان وزن اولیه ام ۹۳ وزن الانم۸۵ هدف اولم ۸۰ هدف دومم ۷۵ هدف نهاییم ۶۹ باقد۱۶۸😁به امضام دست نمیزنم  خداروشکر ک پرنیا مو برام‌حفظ کردی عاشقشم میمیرم براش ب هدفم رسیدم و امروز ۱مهر ۱۳۹۹.    ۶۵ کیلو هستم و خدارو شکر میکنم بخاطر اراده ای ک بمن داده
2804
خوش بحالت برا رهن خونه رفت من ماشین خریدم تصادف کردم ماشینم ک رفت هیچی دو س تا النگو ام برا خسارت طر ...

ماشینو با پول طلا خریدما

لطفا اگ امصامو میخونید تا آخرش بخونید خداروشکر بخاطر اینکه پرنیای عزیزمو بهم داده.میخوام لاغر شم بدزایمان وزن اولیه ام ۹۳ وزن الانم۸۵ هدف اولم ۸۰ هدف دومم ۷۵ هدف نهاییم ۶۹ باقد۱۶۸😁به امضام دست نمیزنم  خداروشکر ک پرنیا مو برام‌حفظ کردی عاشقشم میمیرم براش ب هدفم رسیدم و امروز ۱مهر ۱۳۹۹.    ۶۵ کیلو هستم و خدارو شکر میکنم بخاطر اراده ای ک بمن داده
2805

خواهر شوهر من شهریور سال گذشته تو اسلامشهر با صدو شصتو چهار یه خونه هفتادو پنج متری دو خواب گرفت خیلی خوبه بهو زد گرون شد دو برابر شد همه چی العان شما همون پولو میدی واسه رهن خدا لعنت کنه باعثشو که دیگه نمیتونیم خونه هم بخریم 😧😧

ای حال نا معلوم آروم باش آروم
خونه ما سه خوابه است

اگ بتونین ی خو نه کوجیکتر لگیرین ک مال خودتون باشه خیلی خوب میشه  ارزش مولتون پایین نمیاد ولی این چول رهن ستل دگه بازم باید بزاری روش

عصرانه، دلم یک گوشه‌ی دنج ،در یک کافه می‌خواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....
2801