2777
2789
عنوان

خیلی سردر گمم

124 بازدید | 15 پست

دوستان چندوقته بخاطر مشکلات و دعواهای زیادمون دیگه از شوهرم زده شدم. نریزین سرم ولی حتا به دیگران فکرمیکنم. همش میخوام رابطمون خوب شه ولی دلم باهاش نیست.اونم فهمیده بیشتر میاد سمتم.چکارکنم دلم باز باهاش باشه😢

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
منم دقیقا مشکل شما رو دارم ولی من دارم همش التماس اون میکنم اونم داره سواری میگیره😔

من ۴سال مثل شما التماسش میکردم زندگیمونو خراب نکنه.ولی یه ماهه دیگه بریدم واقعی.حسم و همه ارزوهای مشترکمون برام تموم شده

2804
من ۴سال مثل شما التماسش میکردم زندگیمونو خراب نکنه.ولی یه ماهه دیگه بریدم واقعی.حسم و همه ارزوهای مش ...

کاملا درکت میکنم ..منم دارم تلاش میکنم که امید بهش نداشته باشم واسه خودم زندگی کنم بدبختی اینجاست که ولمم نمیکنه خلاص بشم.24سالمه ولی اینقدر داغونم همش حس میکنم 50سالمه 

ینی انقد کارش بد بوده ؟  عزیزم صبور و بخشنده باش

یه بار و دوبار نبوده.۴ساله ارزوی دوروز بدون دعوا به دلمون مونده. کتک کاری رفتارای بد دعوا پیش خانوادش دیگه میگم چکارکنم حتما مال هم نبودیم که درست نمیشه

کاملا درکت میکنم ..منم دارم تلاش میکنم که امید بهش نداشته باشم واسه خودم زندگی کنم بدبختی اینجاست که ...

شوهرمنم منو ول نمیکنه.ولی انقدر اینبار جدی گفتم طلاق که برعکس داره همه کارمیکنه که نگهم داره

2805
شوهرمنم منو ول نمیکنه.ولی انقدر اینبار جدی گفتم طلاق که برعکس داره همه کارمیکنه که نگهم داره

کاش شوهر منم اینکارو حداقل میکرد اون میگه دیگه دلم برات نمیسوزه مجبوری بمونی رفتار منو تحمل کنی (همش اخم کنه و بد اخلاق)

من حاضرم خودکشی کنم ولی خیانت نکنم 😔

امیدوارم حس منو پیدانکنی هیچوقت.وقتی از عشقت ناامید میشی دلت میخواد خلاتو با کسی که باهات مهربونه پر کنی.روانشناسم برام توضیح داد که فاجعه درست میشه و هردو رابطه ازبین میره.منم کاری نمیکنم ولی احساساتم روانیم کرده

2801