2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان بچه دارین؟براتون چیا نوشتن؟چند هفته سقط کردین

نه بچه ندارم ..من ۱۵ هفته سقط کردم ..از آزمایشات عفونت گرفته تا تالسمی و ژنتیک ..همه آزمایشا سالمه ..نمیدونم واسه چی بچه اینجوری میشه

2805
چندتاشون اینطوری شدن؟هیدروپس و چند هفتگی؟ان تی بالا داشتین؟

من ۴ تا هیدروپس شده ..من سه تاش که واسه سونو آنومالی رفتم گفتن هیدروپسه ..آخریش هم واسه ان تی رفتم که هم ان تی بالا بود هم هیدروپس بود ...شما درمانی واستون پیدا نشد ..آخه من هر کاری میکنم به بن بست میخورم 

تروخدا دوستان هرکسی که جنین شو داده نمونه گیری بیاد بگه من قراره فردا برم بیمارستان برای سقطم تروخدا ...

سلام ..ببخشید شما الان به نتیجه رسیدین ..آخه منم اینجوری شدم ۴ تا هیدروپس داشتم ..چیکار کنم 

سلام ..ببخشید شما الان به نتیجه رسیدین ..آخه منم اینجوری شدم ۴ تا هیدروپس داشتم ..چیکار کنم 

سلام عزیزم منم دوسال پیش بچم هیدروپس داشت تو نه ماهگی سزارین کردم بچم‌مرد شما چه ازمایشایی انجام دادید خرجشون بالا بود

انسانیت تنها یک دین است که پیروان چندانی ندارد

سلام دوستان من هفته نوزده سونو آنومالی گفتن جنین هیدروپسه البته قلبش از کار افتاده بود من آمینوسنتز هم انجام دادم سالم بود و مشکلی نداشت. بچه اولمم سالمه ازدواجمونم فامیلی نیست نمی‌دونم چرا اینجوری شد خیلی نگرانم توروخدا دوستانی که علتو فهمیدن یا مجدد باردار شدن و مشکلی نبود هرکس هر تجربه آیی داره بیاد توضیح بده

سلام ممنون از نظراتتون دوستان من هفته 12 سونو کردم سالم بود هفته 16 گفتن ختم حاملگی. من با شوهرم اصل ...

سلام عزیزم شما دوباره باردار شدین؟ من تجربه ی هیدرو پس داشتم خاستم راهنمایی کنید؟؟ 

سلام عزیزم منم دوسال پیش بچم هیدروپس داشت تو نه ماهگی سزارین کردم بچم‌مرد شما چه ازمایشایی انجام داد ...

ببخشید شما علت هیدرو پس رو فهمیدین؟ دوباره باردار شدین؟ 

سلام من 15هفته بودم که متوجه هیدروپس شدم باهم فامیل نیستیم العان 10روزسقط کردم دنبالش نگرد که چرا چو ...

سلام ببخشید منم تجربه ی هیدرو پس دارم خاستم بدونم شما باردار شدین به سلامتی؟ 

تروخدا دوستان هرکسی که جنین شو داده نمونه گیری بیاد بگه من قراره فردا برم بیمارستان برای سقطم تروخدا ...

سلام عزیزم شما دوباره باردار شدین به سلامتی؟ توروخدا درباره ی هیدرو پس جنین راهنمایی میکنید؟ علت مشخص شد؟ 

2809