2777
2789
عنوان

کیا مث من نماز قضا زیاد دارن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 51612 بازدید | 5584 پست
سلام میشه به منم بگید باید چیکار کنم حدودا ۶ ماه نماز قضا دارم۳۶۷ صفحه زیاد بود بخونمش یکی بگه چیکا ...

اینکه ادامه پیدا کنه یا نه به همت خودت بستگی داره. خیلی از کسایی که دارم هر هفته تگشون میکنم ظاهرا نمیخونن اما خب من طبق قولی که دادم تگشون میکنم اگا بعضیا مثل حکمتخدا هم هر هفته هرجور شده سه روز قضا رو میخونن 

کسایی که گزارش نوشتن رو جدی نگرفتن ادامه ندادن 

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..
سلام عزیزم. کار خاصی نمیکنیم😂هر کس یه قراری با خودش میذاره و هر هفته که قضاهاشو خوند شنبه ها تگ میک ...

خب پس منم تگ کن انشالله هر هفته بیام گزارش بدم☺

نمیشه توی ایتا یا برنامه های دیگه گروه بزنید و اونجا راحت تر باهم ارتباط بگیریم؟

🪴الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِ‌لوَلــیِّڪَ‌اَلْفــَرَجْ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پس منم تگ کن انشالله هر هفته بیام گزارش بدم☺نمیشه توی ایتا یا برنامه های دیگه گروه بزنید و اونجا ...

والا معمولا گروه ها به انحراف کشیده میشن و آخرشم منحل میشن

یه سوال.میگن وقتی زایمان میکنی همه گناهات بخشیده میشه انگار از نو متولد شدی.من الان ذهنم درگیره باید ...

خخخخخ سه شنبه زایمان دارم! اگه اینجوری بود که من خوشبحالم بود🤣

خب پس منم تگ کن انشالله هر هفته بیام گزارش بدم☺نمیشه توی ایتا یا برنامه های دیگه گروه بزنید و اونجا ...

@45_ghamar    

پس من امروز تگت کردم که شنبه فراموشم نشه

یه سوال.میگن وقتی زایمان میکنی همه گناهات بخشیده میشه انگار از نو متولد شدی.من الان ذهنم درگیره باید ...

یه آیه توی قرآن هست که میگه چه کسی گفته ثواب آب دادن به حاجیها با ثواب شهادت در راه خدا یکسان است؟ این دو هرگز نزد خدا یکسان نیست 

میدونی ما خیلی احادیث داریم که میگن ثواب فلان چیز با فلان چیز برابره! چیزایی که با عقل ما و با عدالت خدا سازگار نیست 

من به شخصه اصلا این احادیث رو نشنیده میگیرم و ازشون عبور میکنم

@حکمتخدا @دبیرآینده @سربازفراری @آرامشبهترینه

سلام عزیز دلم

من ۴ روز نماز قضا خوندم❤️

نی نیت به دنیا نیومد؟😍

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
سلام عزیز دلممن ۴ روز نماز قضا خوندم❤️نی نیت به دنیا نیومد؟😍

سلام عزیزم قبول باشه😍

چرا دنیا اومد🥰🥰🥰

2810