2777
2789
عنوان

کیا مث من نماز قضا زیاد دارن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 51612 بازدید | 5584 پست
سلام منم هستم ، باید چکار کنیم؟ جدول دارید؟

سلام. نه والا ما جدول نداریم هرکس هرچی در طول هفته بخونه میاد اینجا برای بقیه مینویسه که هم انگیزه ای باشه برای خودش هم برای ما

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..
سلام خانومای زیبا😍دیگه فکر کنم به تاخیرهای من عادت کردید😁☺️

سلام خانم خانما

اشکال نداره.شما هم باردارین،انتظار زیادی نداریم😍😘

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به من بگید چطوری نمازام سر وقت بخونم

سلام. والا بهترینش برای من همون برنامه های اذان گو مثل بادصباست

نماز قضا یعنی چی؟یعنی خدا از اینکه کم عبادتش کردی و باهاش حرف نزدی یه روزایی ناراحت میشه و گناهه؟

نماز یک حق معنوی برای روح هستش همانطور که به غذای جسم اهمییت میدیم .تا بتونیم لنرژی مثبت وارد زندگیمون کنیم و وقتی نور رو به خودت جذب کردی خداوند در دوسرا هم این دنیا و اون دنیا دستگیرت میشه.شیطان سجده بر انسان نکرد خداوند بهش پشت کرد  شیطانی که یه سجده اش برای خدا هزاران سال طول میکشید حالا ما برای خداوند سجده نکنیم ؟؟

شیطان تنها کاری که کرد غرور گرفتش در برابر ما 

ما در برابر چی غرور داریم که به آفریدگارمون سجده نمیکنیم؟؟؟ هیچ وقت نزارید شیطان وسوسه تون کنه که نماز نخونید چون از سجده خاطره خوبی نداره حسودیش میشه برای خدا عبادت کنیم و وارد بهشت بشیم.

همسایه کریمه اهل بیت ع.
سلام اسی تاپیکت برای سال ۹۸ هستقضاهات رو بجا اوردی کامل ؟

سلام. من قضاهام خیلی زیادن و خیلی هم آروم میخونم اما در کل دوره های بارداری و بیماری داشتم که توی اون دوره ها نخوندم. مثل همین الان که ده روز مونده به زایمانم و از اول بارداریم نخوندم. واقعا نمازای خودمم به سختی میخوندم

سلام میشه به منم بگید باید چیکار کنم  حدودا ۶ ماه نماز قضا دارم۳۶۷ صفحه زیاد بود بخونمش یکی بگه چیکار میکنید که منم همراهتون بشم😅

🪴الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِ‌لوَلــیِّڪَ‌اَلْفــَرَجْ
سلام میشه به منم بگید باید چیکار کنم حدودا ۶ ماه نماز قضا دارم۳۶۷ صفحه زیاد بود بخونمش یکی بگه چیکا ...

سلام عزیزم. کار خاصی نمیکنیم😂

هر کس یه قراری با خودش میذاره و هر هفته که قضاهاشو خوند شنبه ها تگ میکنم میاد اینجا مینویسه توی طول هفته چی خونده 

هم انگیزه میشه برای خودش هم برای بقیه

2810