2777
2789
عنوان

بچه های متولد ۹۷

| مشاهده متن کامل بحث + 4525 بازدید | 363 پست
از پوشک گرفتی موفق شدی

نه متاسفانه خیلی تنبلم خیلی 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

خدا رو شکر از دوشنبه ۵ آبان عزمم رو جزم کردم برای گرفتن پوشک

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رو گوشی  زنگ گذاشتم یاداوری میکنه خیلی راحتره

روز اول و دوم هرنیم ساعت بردمش دسشویی که به نظرم زیادش اومد روز سوم و چهارم هر ۴۰ دقیقه که خوبه میتونه تا ۱ساعت هم افزایش بدم 

خداروشکر شبها جیش نمیکنه از این یکی موضوع خیالم راحته

روز دوم خیلی اذیت کرد هم پاش سوخته بود هم یبوست گرفته بود 

دیگه بهش روغن زیتون دادم تا شکمش راه افتاد 

سوختگی پاش هم برا پوشکشه حساسیت داره با نظر مادرم یه کهنه نازک  داخل پوشکش گذاشتم تا ببینم فایده داره یا نه که عالی بود

روز اول و دوم سه چهار تا پوشک خراب کرد (سه چهار مرتبه جیش)

رو دوم و سوم هر روزش یه پوشک استفاده میشد از دستش در میرفت جیش ولی به خاطر کهنه ای که داخل پوشک بود پوشک خیس نمیشد فقط کهنه رو تعویض میکردم

دیروز و امروز یک ساعت به یک ساعت میبرم دسشویی 

نمیدونم چرا هنوز نمیگه الان دقیقا یک هفتس دارم میبرمش دسشویی نمیدونم مشکل کجاست 

حتی یادم نمیاد اون سه تا بچم چقدر طول کشید تا یاد بگیرن بگن دسشویی دارن

خیلی تنبلم دارم کم کم وا میدم خسته شدم😢😢😩😢😢😢😩😩😩😩

هنوز دسشویی بردن ادامه دارد 

اوففففف به شدت لجباز شده میگم بریم دسشویی میگه نه نیست 

بغلش میکنم بوسش میکنم میبرمش دسشویی خودشو ول میکنه 

اخر جیش میکنه ها ولی کمر منو میترکونه

نمیدونم چیکار کنم 😐😐😐😐😔😔😔😔

اوففففف به شدت لجباز شده میگم بریم دسشویی میگه نه نیست  بغلش میکنم بوسش میکنم میبرمش دسشویی خو ...

سلام من پسرم از پوشک گرفتم خدا رو شکر من دیگه پوشک نکردم مثل شما بردم خدا رو شکر روی هفت گفت با ترفند عروسکت ببریم جیش مامان بره جیش 

گاهی 

منم الان لجباز شده جیشش میگه ولی خب نمی‌دونم چرا عصبی شده روزی یکبار ما رو میزنه به پدرش وابسته شده همه دست به دست هم دادن موقع از پوشک گرفتن اصلا دعوا نکردم بخوبی خوشی خیلی ناراحتم خودم عکس العمل نشون نمی‌دم شوهرم گاهی یادش می‌ره اخم می‌کنه یا میگه نه بعد از شیر گرفتن هم اینجور شد خوب شد ولی غصمه چرا اینجور میشه شما تجربه دارین وقتی هم میزنع غصش میشه چیکار کنم کاش بقیه هم بیان این تاپیک قبلنا چقد تاپیکا اموزشی و خوب بود الان یه سوال کنی  چیزای دیگه تحویلت میدن اونم کم شرکت میکنن 

.......خدایا شکرت ....

زیادم نه نگفتم نکن دست نزن کج فتم بعد از پوشک گرفتن نه قاطع یادش بدم صبر کردن برا چیزی میخاد چون سریع تا چیزی میخاست بهش میدادم اشتباه کردم

راستی پسرم دبلیو میشینه بنظرتون خوب میشه چار زانو نمیتونه بشینه چیکار کنم

.......خدایا شکرت ....
زیادم نه نگفتم نکن دست نزن کج فتم بعد از پوشک گرفتن نه قاطع یادش بدم صبر کردن برا چیزی میخاد چون سری ...

کم کم یاد میگیره بهتره زیاد فشار بهش نیاری دختر دوم من حتی تا کلاس اول دبلیو مینشست دیگه سر غذا خوردن که پدرش هی بهش گفت چهازانو بزن دیگه کم کم یاد گرفت 

دختر منم زیادمن رو میزنه بعضی وقتا که حال و حوصله داشته باشم میگیرمش پیچ و تابش میدم و باهاش بازی میکنم ولی درمواقعی که حال نداشته باشم گوش بهش نمیدم اونم میزنه و یه کم غر غر میکنه و میره سراغ داداشش ولی اصلا و ابدا رو پدرش دست بلند نمیکنه درعین حال که خیلی عاشق پدرشه خیلی ازش حساب میبره

الان فکر کنم حدود ۲هفته و چهار روز میشه که میبرمش دسشویی  ولی هنوز نمیگه😔😔😔😔

برا دبلیو نشستن زیاد حساسیت نشون نده که بدتر حساس میشه اگه برا غذاخوردن میز دارید که میشینه رو صندلی برا مواقع دیگه سعی کن پاهاش رو دراز کنه یا نمیدونم دوزانو بشینه خوبه یا اونم بده 

الان فکر کنم حدود ۲هفته و چهار روز میشه که میبرمش دسشویی  ولی هنوز نمیگه😔😔😔😔

من از ترفند جایزه استفاده کردم خوراکی یا برچسب یه ظرف در بسته کوچیکش  یا کیف ارایشیرمیذاشتم  بیرون دسشویی میگفتم بیا بریم جیش جیش کنیم اقا جایزه میاره قبلش نیگا میکرد خالی بود بعد می اومد پر البته بعضی میگن بچه شرطی میشه ولی من انجام میدادم

.......خدایا شکرت ....
من از ترفند جایزه استفاده کردم خوراکی یا برچسب یه ظرف در بسته کوچیکش  یا کیف ارایشیرمیذاشتم&nbs ...

وای خداااا😅😅😅😅😅😅یادم افتاد به چندین سال پبش که برا سه تا بچه اولم برا مسواکشون ستاره میزدم و جایزه میدادم عجب حوصله ای داشتم 

برا این اخری خیلی کم کاری میکنم گناه داره 

باید برم تو فکر جایزه

2810