2777
2789
عنوان

بچه های متولد ۹۷

| مشاهده متن کامل بحث + 4525 بازدید | 363 پست

دخترم متولد ۱۵ دی ۹۷ ساعت ۳:۴۸  بامداد

الان  ماشاءالله دیگه خانومی شده برا خودش ..برام ب زبون خودش شعر میخونه..میرقصه..لپامو میگیره میگه تپلی(البته من لپ ندارم)...میگه عاشقتم..تو خیابون ب همه سلام میکنه کوچیک و بزررگ و زن و مرد هم نمیشناسه..دستشم بلند میکنه سلام میکنه..موهاشم فرفریه همه فک میکنن پسره..تور دخترونه یه بار براش پوشیدم قیافش خیلی خنده دار شده بود..انگار تن یه پسر لباس دخترونه بپوشی..خلاصه یه دختر دارم شاه نداره از خوشگلی تا نداره صورتی داره ماه نداره..

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای تو دلیم یه صلوات بفرستید دعا کنید سالم بیاد بغلم ممنون🙏🌹🌹🌹🌹
دخترم متولد ۱۵ دی ۹۷ ساعت ۳:۴۸  بامداد الان  ماشاءالله دیگه خانومی شده برا خودش ..برام ب ...

😄😄😄😍😍😍😍😍😍ماشاالله خدادحفظش کنه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترم متولد ۱۵ دی ۹۷ ساعت ۳:۴۸  بامداد الان  ماشاءالله دیگه خانومی شده برا خودش ..برام ب ...

منم دخترم 30 دی 97 هست

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی

کیا بچشون رو از شیر گرفتن ؟؟

از پوشک چی؟؟

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

من که دارم روز شماری میکنم برا از شیر گرفتن دخترم

امروز چهاردهم و حدود ۶ روز دیگه تولد دخترمه و ۵ روز بیشتر شیر نمیخوره 

نمیدونم چرا دلم گرفت همش روز شماری میکردم برا از شیر گرفتنش 🥺🥺🥺🥺🥺

امروز ۱۸ و دخترم فقط فردا رو شیر میخوره صبح روز ۲۰ شهریور دیگه می می بی می می 😃😃😃😃🙂🙂🙂🙂😔😔😔😔😔😔🥺🥺🥺🥺🥺🥺😭😭😭😭😭کاش اذیت نکنه که اصلا طاقتش رو ندارم

امروز دیگه شیر بچم رو قطع کردم برا ظهر خیلی بی تابی میکرد و خوابش میومد ولی نخوابید ساعت۴ بعداز ظهر با باباش رفت بیرون رو موتور یه ۱۰ دقیقه خوابید 

الان هم ۱۰ دقیقس خوابش برده البته خیلی نا آرومی کرد

پوستی ازم کند تاصبح 

دقیق هر ۱ساعت و نیم از خواب بیدار میشد ساعت ۱و نیم بیدار شد وقتی دید می می اوخ شده اینقد چنگ زد صورتم رو بعد رفت خوابید🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴

ساعت ۳ باز بیدار شد فقط سیلی زد و یه اِهی گفت و رفت خوابید 😲😲😲😲

باز ساعت ۴و نیم بیدار شد گازم گرفت و رفت خوابید😖😖😖😖

ساعت ۶ بیدار شد فقط دستش رو تکون داد و یه اِهی گفت و رفت خوابید 

ساعت ۷و نیم فقط گریه کرد الانم خوابه 😔😔😔😔😔😔😔دیگه بیدار بشه صبحانه اش رو بدم

پوستی ازم کند تاصبح  دقیق هر ۱ساعت و نیم از خواب بیدار میشد ساعت ۱و نیم بیدار شد وقتی دید می م ...

منم ده روزی از شیر گرفتنش بردم خونه مادرشوهر سرگرم شد شب اول خونه خودمون گریه کرد نصفه شب سخت بود فرداش رفتم اونجا شبا راه می‌بردم خاب می‌رفت گاهی هم توی بغل دختر خواهر شوهر خودش خاب می‌رفت اومدم خونه خودمون گاهی میزنع توی دهن خودش گاهی ما رو میزنم توی هفته اول اذیت نکرد هفته دوم تب کرد یه شب پی پیش هم بهم ریخت همش دفع داشت الکی نبود بچمم کم اشتها شد اگه سرگرمش کنی دورش شلوغ باشه کمتر اذیت میشه

.......خدایا شکرت ....

دخترم دیگه شبها قشنگ میخوابه بدون بیدار شدن😘😘😘

امروز وزنش کردم ۹کیلو و ۲۰۰ گرم بود 😔😔😔

غذا خداروشکر خوب میخوره بدک نیس پرخور نیس😍😍😍 ولی دلش زود درد میگیره 🙁🙁🙁

دخترم دیگه شبها قشنگ میخوابه بدون بیدار شدن😘😘😘 امروز وزنش کردم ۹کیلو و ۲۰۰ گرم بود 😔😔😔 غذا خ ...

خدا رو شکر پسر منم شبا خوب میخابه فقط روزی سه بار پی پی می‌کنه هر چی میخوره میده بیرون بنظرت مشکلی هست دکتر میگه بخاطر از شیر گرفته بگرفتن یه دکتر دیگه انلاین ویزیت شدم بنظرت....سه هفته یا بیشتر ه از شیر گرفتم دوهفته اینجوره 

.......خدایا شکرت ....
خدا رو شکر پسر منم شبا خوب میخابه فقط روزی سه بار پی پی می‌کنه هر چی میخوره میده بیرون بنظرت مشکلی ه ...

فکر نکنم مشکلی باشه اگه غذاشو خوب بخوره 

تا دوبار در روز رو میدونم طبیعیه

2810