2777
2789
خیلی متاسفم
خدا بهتون صبر بده
من میتونم شما رو درک کنم

زمانی که داداش 21 ساله من تصادف کردد وفوت شد( فرزند اول مامانم)
روزگارمون سیاه شد
23 سال تمام مامانم هر 5شنبه بهشت زهرا بود
10سال هیچ عروسی پا نذاشت
هر زمانی که پسر های فامیل رو مامانم میدید داغش تازه میشد
( چون همه همسن هم بودن)

ما همجنان سوختیم که سوختیم
شادی رفت وهمش دردو غم گریه اومد

تا اینکه 2سال پیش مامانم بر اثر تصادف فوت شد( در جا فوت کرد) والان هم کنار داداشم خوابیده

وما داریم برای بار دوم میسوزیم
مامانم 57 سالش بود
خیلی جوون بود
البته بار رفتنش خاک دوعالم بر سر ماشد
بابام سر ناسازگاری به 2تا خواهر مجردم 018 ساله و28 ساله) گذاشت و و اسم ازدواج اورد وما رو دوباره داغ دار کرد

الان که دارم مینویسم اشک میریزم پیوسته
چون داغشون رو بازم احساس میکنم

من هم خسته خسته هستم
اگر به خاطر خواهرهام نبود؛ تا حالا خودکشی کرده بودم
( واین 2ماه که مادر شدم بیشتر نیاز به مادر دارم)
پس قدر مامانت رو بدون
تنهاش نذار
راضیش کنه بیاد پیش شما وگرنه تنهایی مامانت رو میبره
خودت هم گریه کن ، بذار مامانت گریه کنه
چون بابای من مانع گریه مامانم میشد( مامانم از داخل بیمار شد کلیه خراب شد،تیرویید گرفت،پیر شددددددددد.شکسته شد)

واینطور شد که ما بازم به بهشت زهرا رفتنمون ادامه میدیم

خداوند به مامان
وخود شما صبرو آرامش فراوان بده
برای ما هم دعا کن که اروم بگیریم

وعمر شما رو بیشتر کنه تا در کنار خانواده روزهای خوبی رو بگذرونی
 هدایای خداوند به من.وهمسرم      لاحول ولا قوه الا بالله           
مامان فسقلیا عزیزم
خداوند رحمت کنه اموات شما رو من هم در غم شما شریک هستم

مرگ تصادفففففففففففففففففففففففففف

2 بار تجربه کردم

انشا الله دیگه هیچ وقت تجربه نکنیم
 هدایای خداوند به من.وهمسرم      لاحول ولا قوه الا بالله           

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر که در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش می دهند

عزیزم بابت از دست دادن برادرت واقعا متاسفم و آرزوی صبر برای تو و مادرت دارم
اما همیشه در مصیبت ها باید بر اهل بیت توکل کرد
اون ها هم از ما بهتر بودن و هم لایق بهترینها ولی همشون به بدترین شکل عزیزشون رو از دست دادن اما با همه اینها خدارو شاکر بودن
... بدون خداوند قبل از گرفتن عزیزی اول از همه صبرش رو به خانوادش میده
... و خوش به سعادت برادرت که امام حسن عسگری ع اون دنیا شفاعتش رو میکنه
ما هم 13 ساله که فصل بهار دلتنگی برادرم رو با خودش به همراه میاره. ای وای از ماه خرداد ....
خدا بهتون صبر بده.
همه رفتنی هستیم. دیر یا زود ... مرگ برادرم خیلی منو به خدا نزدیک کرده بود. نفیس جون از این روزها واسه تقرب هر چه بیشتر نهایت استفاده رو ببر. حالات معنوی خاصی بهت دست میده که شاید دیگه هیچ وقت توی زندگی تجربه نکنی.
سلام نفیس جان عزیز دلم ازخدا میخوام به تو ومامان عزیزت صبر بی نهایت عطا کنه..بخدا اگه بخاین اینطوری ادامه بدین داغون میشین .درسته خیلی سخته اما اینو بدون الان جاییه که صد برابر شادتره سرحالتره راحت تره واینو درک کنید که ماهم میریم اما تا زمانی که هستیم بایدبه آینده فکرکنیم خیلی تلخه کلمه مرگ اونممرگ عزیزترینت.منم دو بار این تلخی رو باتمام وجودم چشیدم.داغ عزیزت خیلیییییییییی سخته اما از خدا بخاه بهتون صبر بده مخصوصا به مادرت این فرصتیه برا بخدا نزدیکترشدن اینو از دست نده تا میتونی واسه داداشت دعا کن مطمءنآ داداش مرحومت پسر خوبو باخدایی بوده اما بازم براش دعا کن حتما میاد تو خابتون میگه که چقد جایی که هست حالش خوبه.تو روخدا مامانتو تنها نزار از هرفرصتی برای حرف زدن باهاش استفاده کن بگو که تو نی نی سایت باکسایی آشناشدی که چندین داغو دیدن اما باتوکل به خدا الان داره با یاد عزیزای از دست رفتشون با روحیه ی خوب زندگی میکنن.وقتی خدا یه درد میده درمونشم میده داغ میده صبرشم میده.
خداگرزحکمت ببندد دری زرحمت گشایددر دیگری
خیلی خیلی برای شما عزیزان ناراحت شدم از خدا میخوام به همه شما صبر بده غم از دست دادن عزیز خیلی سنگینه وطاقت فرسا

ما هم یک هفته هست داغدار احسان عزیز هستیم احسانی که مثل گل پاک ومهربون وخوب بود هیچ کسی خاطره بد ازش نداره همیشه خوب همیشه مهربون وهمیشه صبور بود متاسفانه بهار با خودش برای ما شادی نیاورد وقتی که همه گلها سر از خاک برمیدارن وشکوفا میشن گل زیبای ما رو خاک در برگرفت
احسان عزیز نوه خاله ام بود که تو سن 25 سالگی بر اثر سانحه تصادف از بین ما رفت همه ما داغدارش هستیم وای به حال مادر جوونش وتنها خواهرش خیلی دلم میخواد براشون کاری بکنم ولی نمیدونم چه کاری برای اونها تو این اوضاع بهتره ما که اینقدر داغونیم وای به حال مادر وخواهرش همش دلم میخواد گریه کنم ودلم براش تنگ میشه خدایا چقدر سخته

نفیس جون غم بزرگیه خدا بهت صبر بده عزیزم
سلام منم 50 روزه که برادر 28 ساله ام رو از دست دارم ، تنها برادرم بود و یه بچه 2 ساله داشت اونم مثل داداش شما اهل روضه و هیات و منبر بود ، میدونم جاش خوبه از روز تشییع جنازه اش اینو فهمیدم ، هر شب هم خوابشو میبینم.
بچه ها برای اینکه خودتون رو آروم کنید به این فکر کنید که همیشه از بد، بدتر هم هست،
برادر شما که ازدواج نکرده بود کسی پشت سرش بیوه یا یتیم نشده ، ولی برادر من ازش یه بچه یتیم و یه زن جوون بیوه مونده پس همیشه تو هر شرایطی خدا رو شکر کنید .
حالا برای شادی روح همه اموات مخصوصا برادرای جوونی که از عزیزان این تاپیک یودن و دیگه بین ما نیستن صلوات............... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم والعن اعداءهم اجمعین.
ارباب صدای قدمت می آید * هنگامه اوج ماتمت می آید * ما در تب و تاب غم تو می سوزیم * چند روز دگر محرمت می آید
از همتون ممنونم.....وقتی میام این تاپیکو میخونم خیلی آرامش میگیرم......با اینکه دیر به دیر میام ولی میام....دلم نمیاد که نیام......

روشنک جون واقعا متاسف شدم عزیزم...........نمیدونم باید چی بگم.........

خدا به همتون شادی بده......

دل ما که دیگه شاد نمیشه........
دکتر فتح سامی 15 بهمن
الهی برات بمیرم عزیزم میدونم خیلی سخته من خداروشکر شکر برادرم از دست ندادم ولی پسرخاله عزیزی که با هم بزرگ شدیم الان چند ساله هنوز که هنوزهم باور نداریم چون اون خانمش حامله بود بچه اش رو ندید باباشون تو 40 روزش بود از دست داد خودشم تو 24 سالگی فوت کرد دور از خانوادش بود یه شهر دیگه بود تو کما رفت اونم با ورزش کردن که وزنه برداری وزنه سنگین هم نبود وزنه رو بلند کرد یکی از رگ سرش پاره شد رفت تو کما بعداز چند روز فوت کرد خدا به مادرت صبر بده عزیزم
نفیس جون کاهی بجه ام میبرسه ما بعد از مرک کجا میریم میکم یک سیاره دیکه کم کم مظمین دارم میشم دقیقا اینظور است انها فقظ دریک سیاره دیکر زندکی میکنن و هرکز از بین نرفتن روی کهکشانهای دیکر از ظریق اینترنت تحقیق کن به نتیجه من میرسی منهم بهترین دوست و بدرم را از دست دادم دوستم 27 ساله زیر عمل بینی و بدرم ناکهان ایست قلبی !!!
زندگی یعنی انسان بودن و انسان زیستن خداوندا کمکم کن که انسان باشم و برای انسانیت زندگی کنم
نفیس جون کاهی بجه ام میبرسه ما بعد از مرک کجا میریم میکم یک سیاره دیکه کم کم مظمین دارم میشم دقیقا اینظور است انها فقظ دریک سیاره دیکر زندکی میکنن و هرکز از بین نرفتن روی کهکشانهای دیکر از ظریق اینترنت تحقیق کن به نتیجه من میرسی منهم بهترین دوست و بدرم را از دست دادم دوستم 27 ساله زیر عمل بینی و بدرم ناکهان ایست قلبی !!!
زندگی یعنی انسان بودن و انسان زیستن خداوندا کمکم کن که انسان باشم و برای انسانیت زندگی کنم