2777
2789
از ته قلبم میخوام که هیچ کس این حادثه رو تجربه نکنه..........خیلی سخت فقط واسه ثانیه ست........ ساعت نمیگذره.........انگار که توی یه برهوت افتادم دارم خفه میشم..........همش به من میگن گریه نکن مامانت.......... ولی هیچ کی نمیفهمه که من دارم از درون له میشم..........
دکتر فتح سامی 15 بهمن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ نفیس جون خدا بابا رو هم بیامرزهههههههههههههههههههه من دیگه زبونم یاری نمی کنه چیزی بگممممممممممممممممممممم
فقط مارو در غمت شریک بدونننننننننننننننننننننننننننننننننن
زندگی همهمه مبهمی از رد شدن خاطره هاست ...
یکی از اقوام ما جوون 22 ساله اشون تصادف می کنهههههههههههههههه بنده خدا یه ماه تو پزشکی قانونی بوده ولی چون هیچی نداشته واسه شناسایی کمنام خاکش می کنن بعد از یه ماه گشتن خانواده اش پبداش می کنن ولی دیرررررررررررررر خخیلی دیر
زندگی همهمه مبهمی از رد شدن خاطره هاست ...
عزیزم خدا بهتون صبر بده واقعا خیلی سخته..چند روز پیش تو محله آجودانیه تشییع جنازه بود..دقیقا همینو میگفتن که به علت گاز گرفتگی شب شهادت امام حسن چند نفر فوت کردن و چند نفر رفتن تو کما...خیلی ناراحت شدم
عزیزم... همه ما توی سرنوشتمون هست که چقدر عمر میکنیم و اجلمون کی میاد... برادر شما اگه اهل هیات نبود ممکن بود زبونم لال این اتفاق براش بعد از انجام یه گناه و خطایی بیافته.
چقدر خدا دوستش داشته... چه انسان والایی بوده که این مرگ نصیبش شده.
الهی که هیچ خونه ای بدون بچه نباشه...
وای خدای من .........خیلی خیلی خیلی متاثر شدم عزیزم

خدا کمکتون کنه. از خدا برای مادرت و خودت صبر میخوام.....

خدا وقتی داغ میده خودش طاقت و تحملش رو هم میده.......

عزیزم صبوری کن . مرگ حقه و همه رفتنی هستند ......برای خودت و خانواده ات طلب خیر میکنم
من هر روز و هر روز آماده دریافت هدایای جذاب کائنات هستم.....
به حق فاطمه زهرا خدا صبر بده بهتون

به خدا توکل کنید خودش کمکتون میکنه

واقعا متاسف شدم
اگر می خواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ دهد؛ باور محال بودنش را عوض کن...
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *