2777
2789
عنوان

فرشته اسمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 306985 بازدید | 9960 پست
باد قاصدک های شکسته را پیش خدا نمیبرد دخترک جان.... تو آرام و بیصدا رفتی چشمهای زیبایت را از نگاه نگران من گرفتی و رفتی و جهان با سرعت به پیش میرود پر از هیاهو پر از صدا..... و منکه دردم می آید از اینهمه شلوغی بی تو.... دلم میخواهد اتاق ساده ی کوچکی باشد با پنجره ای رو به امید دیدن تو و نسیمی که بوی تن گلبوی تو را همیشه می آورد و من روی دیوارهایش چوبخط میکشم... یکی برای یک روز بیشتر تو را ندیدن و دوری از تو....یکی برای یک روز نزدیک تر شدن به روز دیدار تو در فراسوی ماده ....اگر باشد چنان جهانی....... دخترک جان..... یادت باشد که چه اندازه در هوای یک لحظه ی در آغوش کشیدن تو بیقرار و منتظرم.....
دخترم... میدونستی که نموندی دلمو خیلی سوزوندی چشات رو ازم گرفتی منو تا گریه رسوندی میدونستی که چشامی همه ارزوهامی میدونستی که همیشه تو تموم لحظه هامی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا برای من اتاق ساده ی کوچکیست که گاه ساعتها در سکوت فقط نوشته هایش را نگاه کردم و گریستم.... اینجا پنجره ی کوچکی است به روی تمام بی قراری هایم و تمام امیدهای هرچند واهیم .... بعضی حرفها را باید آرام گفت آرام خواند در سکوت گفت در سکوت خواند......
دخترم... میدونستی که نموندی دلمو خیلی سوزوندی چشات رو ازم گرفتی منو تا گریه رسوندی میدونستی که چشامی همه ارزوهامی میدونستی که همیشه تو تموم لحظه هامی...
من تمنا کردم که تو با من باشی تو به من گفتی هرگز ، هرگز پاسخی سخت و درشت و مرا غصه ی این هرگز کشت....
سفر نکن خورشیدکم ترک نکن من‌و نرو .......
حال من خوب است وقتی تو گاه گاهی به خوابهای آشفته ام سر میزنی و من در خواب غرق زیبایی هایت میشوم حال من خوب است وقتی باد عطر موهای تو را گاهی به صورتم میرساند حال تو چطور است ؟ تو در کجای این جهان هست میکنی؟ هستی من بودی .... زیبارو.....دلم بعد از به خواب دیدن های تو این بیداری های پر از سیاهچاله را نمیخواهد تو از هزار فانوس بیشتر برایم نور آوردی و بی تو جهان سیاهچاله ای عظیم است .... دخترکم یکروز یک زمان یک لحظه من تو را دوباره خواهم دید. باید که اینگونه باشد وگرنه به هیچ انصافی معتقد نخواهم بود تووووو تمام عدل جهان برای تمااااام بی عدالتیهایی بودی که دیده بودم .....
مطمئنم کارای خدا بی حکمت نیست کاش میفهمیدیمممممم حکمتش چیه ... شاید از اندوهمان کم می شد!
افسوس که سرمایه زکف بیرون شد / و از دست اجل بسی جگرها خون شد / کس نآمد از آن جهان که پرسم از وی/ احوال مسافران عالم چون شد
چه موضوع قشنگی داره : فرشته آسمانی آخه پسر منم فرشته آسمانه
افسوس که سرمایه زکف بیرون شد / و از دست اجل بسی جگرها خون شد / کس نآمد از آن جهان که پرسم از وی/ احوال مسافران عالم چون شد
خدایامن اینجارواتفاقی دیدم ،نشستم چندتاپست روخوندم همینجور اشک میریزم،،ازخدامیخوام به همتون صبربده،جزاین نمیدونم چی بگم،من.بعدازبچه دوم ناخواسته باردارشدم وسقطش کرثم اونهم درزمانیمه صدای قلب کوچکش روشنیده بودم تامدتهاروانی بودم ،بابچه ای که دیگه نبودحرف میزدم،هنورسونوگرافیشودارم،اومدن بچه سوم هم باعث نشده غمم کم بشه،خدابه داددل شماهابرسه
سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇