دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دخترم...
میدونستی که نموندی
دلمو خیلی سوزوندی
چشات رو ازم گرفتی
منو تا گریه رسوندی
میدونستی که چشامی
همه ارزوهامی
میدونستی که همیشه تو تموم لحظه هامی...
دخترم...
میدونستی که نموندی
دلمو خیلی سوزوندی
چشات رو ازم گرفتی
منو تا گریه رسوندی
میدونستی که چشامی
همه ارزوهامی
ازاااااااااااااده مراقب خودت باش لطفا. ضعیف شدی به نظرم. تقویت کن خودتو. عسل و بهناز نمی یاین؟ بچه ها درست نیست حالا که بهتون وابسته شدیم دیگه نیاین ها. از فرزانه خبر دارین؟ فرزانه جون خواهش می کنم یه خبری از خودت بده. اسمانه و ماهیار و نسیم و پرستو
دخترم...
میدونستی که نموندی
دلمو خیلی سوزوندی
چشات رو ازم گرفتی
منو تا گریه رسوندی
میدونستی که چشامی
همه ارزوهامی
ازاااااااااااااده مراقب خودت باش لطفا. ضعیف شدی به نظرم. تقویت کن خودتو. عسل و بهناز نمی یاین؟ بچه ها درست نیست حالا که بهتون وابسته شدیم دیگه نیاین ها. از فرزانه خبر دارین؟ فرزانه جون خواهش می کنم یه خبری از خودت بده. اسمانه و ماهیار و نسیم و پرستو
دخترم...
میدونستی که نموندی
دلمو خیلی سوزوندی
چشات رو ازم گرفتی
منو تا گریه رسوندی
میدونستی که چشامی
همه ارزوهامی
دخترم...
میدونستی که نموندی
دلمو خیلی سوزوندی
چشات رو ازم گرفتی
منو تا گریه رسوندی
میدونستی که چشامی
همه ارزوهامی
صفا جاان اول عرض ادب و سلامی از سر آشنایی . بعد هم من از بعداز ظهر وبلاگ شما را میخونم و حسی شبیههههههههه خفه شدن از سکوووووووتت داره منومیکشه ....................... دلم گریه میخواد شدیدددددد و بلند
سلام به تک تک دو.ستای عزیزم...همتون ماهید به خدا قسم...نمیتونم اسم ببرم مگه این حافظم یاری نکنه..یکی رو جا بندازه... آزاده خوشگلم چه خوب که تایک دوباره زدی...دلم برای همکتون تنگ شده بود...
صفا جان با اجازه منم گاهی سری به وبلاگت بزنم..البته اگه ناراحت نمیشی
من خدا را در قمقمه آب یافته ام ، در عطر پیچ امین الدوله ، در خلوص برخی کتاب ها و حتی نزد بی دینان . اما تقریباً هیچ گاه وی را نزد آنانی که کارشان سخن گفتن از اوست ، نیافته ام.