2777
2789
سمیه میان وعده آرمان رو خود مهد برنامه دادن... الان برات میزارم...

شنبه : لقمه نون و عسل و گردو + شیر

1شنبه : بادام ( 7 عدد) + بیسکوئیت (های بای خرمایی)

2شنبه : میوه فصل + خرما

3شنبه : لقمه نون و پنیر و گردو + سیب

4شنبه : خشکبار (میوه های خشک، پسته،فندق،کشمش) + هویج خام + بیسکوئیت (های بای خرمایی)

5شنبه : موز + شیر
Lilypie Pregnancy tickers

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برنامه صبحونه شون هم اینه :

شنبه : لقمه نون و پنیر و گردو

1شنبه : نون و کره و مربا

2شنبه : نون و پنیر و گوجه و خیار

3شنبه : نون و تخم مرغ

4شنبه : نون و کره و عسل

5شنبه : نون و کره و مربا
Lilypie Pregnancy tickers
آزاده دستت درد نکنه. خیلی خوب بود

من بیشتر دنبال لقمه های متنوع هستم.

نگار که اصلا اهل مربا و عسل نیست. عسل رو مثل دارو روزی یه قاشق بهش مید. که گاهی هم فراموش میکنم

مثلا لقمه نو و پنیر و خیار میدم با نون لواش

دارم به نون ساندویچی گرد هم فکر میکنم. که توش تخم مرغ و گوجه بذارم

سمیه برو ت و سایتای اشپزی تو قسمت ساندویچها ..

اگه اهل اشپزی هستی کروسان گوشت هم چیز خوبیه برای بردن ... یا سمبوسه های مختلف .. بگردی راحت به نتیجه میرسی من دقیقا نمیدونم دنبال چه جور غذایی هستی
می گم می شه یه خورده راجع به مدیریت خرج حرف بزنیم
پس انداز نه ها
اون بحثش جداست
مدیریت خوب خرج کردن
مثلا یه سووال شما اعم از خوراکی لباس یا تعمیری هر وقت لازم داشته باشید تهیه می کنید
من اینطوریم مثلا الان فلان لباسو لازم دارم دیگه فکر نمی کنم اول ماهه اخرذشه از خرجه از پس اندازه از چیه یا از چه پولیه سریع می گیرم یا فلان چیز در فریزر یا فلان وسلیمون که تعمیر می خواد تازگیها متوجه شدم یه جورایی اشتباهه همه چی باید نظم داشته باشه و به موقع باشه مجبور نیستیم همیشه همه چیز رو بخریم باید حساب کتاب باشه و .. بعضی خوراکی ها را بعضی وقتهای خاص گرفت و .......

اگر شما تجربه دارید یه کم واسم توضیح بدید
می خوام یه خورده تغییرات ایجاد کنم
من 5 شنبه تبلد گرفتم برای دخترام .. عکساش تو وبمه . اگه دوست داشتید ببینید ..

==================

روشنک جون ما مایحتاج رو مینویسیم و خرجای مهمو اولویت بندی میکنیم و تصمیم میگیریم هر ماه کدوماشو تهیه کنیم دیگه حقوقه که میرسه میدونیم میخوایم باهاش چیکار کنیم . مثلا اگه مرغ و گوشت و برنج که خرجای مهم و ضرورین رو به اتمام باشه برای ماه بند مینویسیم که باید تهیه بشه ...
نمیدونم منظورتو درست متوجه شدم یا نه ..
سلام
درباره جوراب نمیدانم
درباره خوراکی ٬ سمیه میتونی با نون لواش مثلا پنیر توش بزاری بعد رول کنی لقمه که شد یه سانت یه سانت ببری. لقمه های رولتی کوجیک خوشگلی میشه. یا مثلا تو نون باگت بزاری با گردو ٬ بعد مربع مربع ببری. یه چیز دیگه هم که فرواک دوست داره نون تست رو میزنم تو تخم مرغ و شیر شیرین شده. بعد سرخ میکنم. هر تست رو چهار قسمت میکنم.
درباره مدیریت مخارج هم بنظر من بیخیال روشنک.هر جی هروقت خواستی بخر. دنیا دوروزه خدا هم روزی رسونه