2777
2789
عنوان

اونایی که توی اقدامن و کمتر از یه هفته ب پری مونده😉بیایید 🙇

| مشاهده متن کامل بحث + 267153 بازدید | 35847 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون از راهنماييت انشالله دختر گلت هر چه زودتر خوب بشه    

قربونت . قابل نداشت .

اخه منم برای دخترم خیلی ضعیف بود میخواستم چند نوع مکمل استفاده کنم که یکیش اسن دارو بود . بعد دکتر در موردش برام توضیح داد .

اماا تداخل داروئی اش رو نمیدونستم براتون از نت گرفتم .

موفق  و موید باشی عزیزم

نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....
2803
سلام من چهار روز از پریود گذشته دیروز یه بی بی گذاشتم عکسش شد این نمیدونم مثبته یا منفی

سلام عزیزم

ببین اگه کمتر از یک دقیقه این شد میشه تا حدودی بهش اعتماد کرد و گفت مثبت هست . نه اینکه نباشه ولی چون رنگ قرمزش پخش شده داخل بروشوراش نوشته مجدد استفاده کنید .

ولی اکثرا این حالت اگر زیر یک دقیقه باشه مثبت هست .

مبارکت باشه

امیدوارم واقعا یه نی نی خوشمول و سالم تو دلت باشه .

بچه ها خوابند یا نیستتد بیان نظر میدن گلم

نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....
سلام عزیزم ببین اگه کمتر از یک دقیقه این شد میشه تا حدودی بهش اعتماد کرد و گفت مثبت هست . نه اینکه ...

ممنون عزیزم اره بلافاصله اینجوری شد، امیدوارم همینجوری باشه که میگید، الان نجف هستم این بی بی چک رو همینجا خریدم مارکس عجیب غریب بود.  دارم می رم سمت کاظمین و سامرا ، ان شاالله که به حق امام کاظم باب الحوائج دامن همه منتظرا سبز بشه

الهی و ربی من لی غیرک.... الهی رضا برضائک تسلیما لامرک لا معبود سواک
2804

سلام دوستام❤

منم امروز وقت پریودمه حس پریودی دارم صورتم مث هرماه جوش زده و سینه ام بادکرده درد میکنه😔زیر دلمم سمت راست گاهی درد میگیره😔هرماه این پری لعنتی میاد فک کنم دارم میشم چقدر ماها بد شانسیم😢😢😢😢

هی همه میگن دس به کار شید منم میگم که شوهرم نمیخواد و بخاطر وضع اقتصادی نمیاریم ولی خسته شدم تا کی میتونم اینارو بگم۴سال ازدواج کردیم یک سالو نیمه مداوم تحت نظرم و اقدام خسته شدم بخدا😔😔

2805
2801