دلمه گوجه فرنگی :
ابتدا گوجه ها رو خالی میکنیم
بعد خود مغز گوجه که خالی شده رو دور نمیریزیم ( نگهش میداریم برای بعد )
بعد لپه که از قبل خیس کردیم
پیاز - پوشت چرخی کم چربی - برنج - جعفری تازه یا خشک - نمک کم - سیب زمینی نگینی
گوشت رو با پیاز در کره سرخ میکنیم یا در روغن زیتون بعد برنج را هم با لپه جدا میپزیم تا نرم شود و بعد دو تا مواد رو با هم قاطی کرده یه تفت میدیم و نمک رو اضافه میکنیم . ( من کمی هم رب میزنم ) . سیب زمینی نگینی هم با کره کمی تفت میدیم بعد همه مواد را داخل گو جه هامون میکنیم و سر گو جه را میزاریم . بعد اون مخلفات گوجه که از قبل برداشته بودیم رو بامیکسر میکس کرده توی قابلمه با کمی آب مخلوط کرده به عنوان سس غذا روی دلمه ها و دور آنها میریزیم تا غذا با اون عصاره بیزه
چون برنج داخل دلمه خوب له له میشه نینی ها راحت میتونن بخورن
ارنیکا که خیلی دوست داشت
نوش جون همگی