2777
2789
عنوان

آشپزخونه نینی های ناز خرداد و تیر 91

| مشاهده متن کامل بحث + 68943 بازدید | 1439 پست
منم میخوام از فردا حریرشو با شیر پاستوریزه درست کنم؟

میگم شماها که تا حالا با شیر پاستوریزه درستیدین قبلش شیر رو میجوشونین یا همزمان که با آرد برنج میریزین میزارین بجوشه؟
بهرادم.... تو که میخندی گوشه های لبت به بهشت میرساند مرا....
من 3روزی میشه دیگه احساس میکنم خیلی تکراری شده غذاهای حسام همش سوپ و شبربرنج و فرنیو..
3رئزه غذا درست نکردم به جز شیربرنج بهش غذاهای خودمونو دادم خیلی هم استقبال کرد هههههه
.
نسیم جون من قبلش میجوشونم قبلش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام
ممنون پیو از دستور باسلق

منوی این هفته دخترام این غذاها اضافه شد
کباب سینی
جوجه کباب
سوپ بلغور گندم با دال عدس

این هفته کیک یک تخم مرغی درست کردم واستقبال شد دستورش:

1پیمانه پودرشکر و1ق چایخوری پودرهل روبا1تخم مرغ حسابی هم بزنیدبعدنصف پیمانه روغن مایع بهش اضافه کنید و1ونیم پیمانه شیر (من شیرخشک آماده ریختم)دوباره هم بزنیدتاشکر حل شده باشه حالا2پیمانه آرد روبانصف ق چایخوری بکینگ پودر به مخلوط آروم آروم اضافه وباقاشق هم بزنید
قالب چرب وموادروتوش بریزیدو توفر180درجه حدودنیم ساعت بگذارید
خدایامتشکرم ودوست دارم
بامبو منم قبلش میجوشونم .بعضی وقتا هم وقتی شیر جوشید بهش شکر و نشاسته و پودر بادام یا پسته اضاف میکتم و رقیق تر برمیدارم.وقتی خواستم بهش بدم با سرلاک غلیظش میکنم.دوست داشت
رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...
اون کاپ کیکی که گفتم:از قسمت سفیدش میدم به محمد حسین.
خواستید بگید دستورشو بذارم.احتمالا همه بلدید

آپلود عکس کوچولوهای فارسی

اینم ناهار حسین:ماکارونی.البته داخلش گوشت مرغ و کمی گندم و هویج و گوجه رنده هم داره.

آپلود عکس کوچولوهای فارسی
رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...
شیما جون من واقعا موندم این گل پسر تو چه جوری این غذاهارو قورت میده ؟؟؟؟//هههههههههههه

با ماست بهش میدی؟ آخه نمیتونن بجوئن که..دندنون ندارن
سانی جون با شیر پاستوریزه درست میکنم شیر تو فرنی میریختم دیگه خیلی وقته فرقی نداره دیگه البته نظر من
فرنی های من که هنوزم شل میشه نمیدونم چرا سفت نمیشه هیچ وقت
منم حتما کیک واسش درست میکنم از این به بعد
.
حسام وقتی گشنش باشه ماکارانی پیچی هست بزرگه دیگه همونو درسته میخوره هههههه این قدر تعجب کردم سیب زمینی های درشت تو ماکارانی رو هم میخورد ولی وقتی نخواد بخوره یه میلیمتر ماکارانی رو هم عق میزنه تا درش نیاره آروم نمیشه
مرسی شیما...

بامبو خب بزار بیشتر بجوشه که غلیظ تر بشه
چرا مریض بشن مگه سوپ مریضشون میکنه؟

تو که هر روز سوپ نمیدی خواهر خودتو راحت کردی

البته قربون حسام بشم که همکاری میکنه و ماشالله خوش اشتهاس و تورو راحت کرده

من همه غذاهارو واسه بهراد درست میکنم فقط خشک نیستن و یکم آبدارن ...
اوایل میگذاشتم داخل توری میوه(پستانک تغذیه)چه مرغ چه ماهیچه. رو آبش رومیمکیدند الان آبدارمیپزم میدم دستشون دخمل بزرگ 8تادندون داره براکوچیکه گوشت وسطشو بادست له میکنم میدم یکی هم دستش میکشه به لثه هاش

گرمی هواباعث میشه بچه هارغبت نکنن غذای گرم بخورن بایدبرای نوشیدنی هاشون ازعرقیات وشربت های باطبع خنک استفاده کرد خاکشیر،بید،بیدمشک،کاسنی توآب خوردنشون چندقطره بچکانید بسه
خدایامتشکرم ودوست دارم
نسیم جون به خاطر همین دلیلی که نازی جون گفتن چون هوا هم گرمه نمیدونم شایدم طوری نشن
.
فرنی رو هر چی میزارم همش میچسبه به ملاقه یا قابلمه ولی غلظتش تغیری نمیکنه
شاید آرد کم میریزم من 1ق میریزم