2777
2789
عنوان

آشپزخونه نینی های ناز خرداد و تیر 91

| مشاهده متن کامل بحث + 68943 بازدید | 1439 پست
سلام دوست جونا خوبید؟؟

من یه بار قبلا اینجا اومده بودم ولی اون موقع پرهام خیلی خوش غذا بود ولی الان 3 هفته ای هست که دیگه اصلا مثل قبل نیست براحتی دهانش رو واسه غذا خوردن باز کنه یا هرچی بخوره ،
نمیدونم چی کار کنم؟
الان دقیقا 10 ماهه و یک هفته سن داره
مامانای کارشناس کمکم کنید بیزحمت!

قبلا همه چی دوست داشت سرلاک فرنی سوپ پلو نون بیسکوییت ولی الان مدتیه خیلی بد قلق شده دلش میخواد هر چیزی رو فقط خودش بخوره فقط بیشتر چیزایی رو دوست داره که خودش میتونه بگیره دستش و به تنهایی بخوره
بیشتر چیزا مثل سوپ و پلو و فرنی و سرلاک رو هم که خودش نمیتونه تنهایی بخوره،

میشه بگید چه غذاهایی هست که میتونم بدم دست خودش که تنهایی بخوره ؟؟؟

شما همچین مشکلی با نینی ها ندارید؟؟؟ چیا میدید بهشون؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیشب پدر من بیچاره رو درآورد
درست و حسابی شام نخورد ، سوپ داشت ولی نخورد منم یه کمی از غذای خودمون که الویه بود بهش دادم ولی اونم
علی رغم اینکه گرسنه بود نمیخواست از دست من بخوره که میخواست با قاشق بدم دستش خودش بخوره خودش هم نمیتونه درست بخوره همه رو مالوند به موها سر و صورتش و لباساش ، فقط یه کم نون خورد و بعدم یه کم ماست دادم بهش دادم ،
اینه که گرسنه موند شب تا صبح نق زد همش میخواست شیر خودمو بخوره منه بیچاره هم که همه بدنم خشک شدم تا صبح ، مگه میتونستم بیدار شم بیام سرکار !
الووووووووووووو
من با کی دارم درد و دل میکنم؟؟
هیچکی نیست یه کم باهام همدردی کنه یا راهکار بده؟؟؟؟؟؟

دوستان من دوباره برمیگردم اگه اومدید پستامو خوندید لطفا به تفصیل جواب بدید میام حتما میخونم

مرسیییییی
فعلا همون چیزی که دوست داره بده بخوره تاگرسنه نمونه دخترمنم یه مدت اینطورشد دادم خودش بخوره وسطش یک قاشقم من میدادم،غذاهای مقوی مثل حلواومسقطی و...که میتونه بادست بخوره تابه لجبازی نیفته
خدایامتشکرم ودوست دارم
همه نینی ها جدیدا بد غذا شدن :( انشالله زودی اشتهاشون برگزده

اما این دختر من برعکس همه است . اشتهاش زیادتر هم شده همش گشنش میشه تند تند

بچه ها چند تا سئوال :

من آب جوشیده نمیدم همون آب معمولی میدم که توش املاح داشته باشه . اشکال نداره ؟؟

من نون زیاد به ارنیکا نمیدم . شاید در هفته یه بار اونم چند تا لقمه اوچولو بخوره . آخه همش میمونه تو گلوش با اینکه نرمش میکنم . اشکال نداره ؟؟

مرسی از بابت دستور غذا ها و ایده هاتون . میخوام بهش شیر برنج بدم تا حالا ندادم - کوکو سیب زمینی تا حالا ندادم - کاپ کیک ندادم ولی فکر هم نکنم بخوره از شیرینی جات بدش میاد

چند روز پیش تخم مرغ کامل نیمرو کردم با کره روی پلو گذاشتم بهش دادم خیلی حال کرد

نودل که نگو عاشقشه

راستی منم میخوام بهتون یه دستور غذای جدید برای نینی بدم توی پست بعدی بخونید
دلمه گوجه فرنگی :

ابتدا گوجه ها رو خالی میکنیم
بعد خود مغز گوجه که خالی شده رو دور نمیریزیم ( نگهش میداریم برای بعد )
بعد لپه که از قبل خیس کردیم
پیاز - پوشت چرخی کم چربی - برنج - جعفری تازه یا خشک - نمک کم - سیب زمینی نگینی

گوشت رو با پیاز در کره سرخ میکنیم یا در روغن زیتون بعد برنج را هم با لپه جدا میپزیم تا نرم شود و بعد دو تا مواد رو با هم قاطی کرده یه تفت میدیم و نمک رو اضافه میکنیم . ( من کمی هم رب میزنم ) . سیب زمینی نگینی هم با کره کمی تفت میدیم بعد همه مواد را داخل گو جه هامون میکنیم و سر گو جه را میزاریم . بعد اون مخلفات گوجه که از قبل برداشته بودیم رو بامیکسر میکس کرده توی قابلمه با کمی آب مخلوط کرده به عنوان سس غذا روی دلمه ها و دور آنها میریزیم تا غذا با اون عصاره بیزه

چون برنج داخل دلمه خوب له له میشه نینی ها راحت میتونن بخورن
ارنیکا که خیلی دوست داشت

نوش جون همگی

آپلود عکس
کمـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک

بچه ها نی نی من هنوز دندون نداره نمیتونم خیلی از غذاهایی که شما ها میدید رو بهش بدم

همش هر چیزی رو میخوام بپزم تبدیل به سوپ میشه آخرش

چیکار کنم؟

خدایا لذت مادر شدن رو از هیچ کس نگیر دخترم عاشق بوسیدنتم وقتی منو میبوسی دنیا مال منه
باران مهم نیس تبدیل به آش میشة مزهاش فرق داره مثلاسبزی پلوباگوشت تاسوپی که توش گوشت باشه

پیو دکترگفت فعلانخودولپه ممنوع برابچه هام ازدستورت ممنونم،نان رو تلیت کن به نظرمن نان غذای سالم وکاملیه
خدایامتشکرم ودوست دارم