2777
2789
عنوان

آشپزخونه نینی های ناز خرداد و تیر 91

| مشاهده متن کامل بحث + 68943 بازدید | 1439 پست
پیو جان منم امروز واسه ماهان لوبیا پلو درست کردم امیدوارم که بخوره دیروزم عدس پلو درست کردم عدسا رو گذاشتم تو آب بعد پوست گرفتم با مرغو هویج بعد دادم به زور خورد

پیو جان عکسم گرفتم ولی خیلی بد قیافه بود نذاشتم

یکسوال داشتم شما از این غذاهای پلویی که درست میکنین بچتون تو یک وعده چفدشو میخوره؟
مثلا یک پیمانه رو میخوره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سایه نا جون نوش جون ماهان عزیز.
خب قبل از میکس ازش عکس بنداز. قیافه اش مهمه خوب! هر چقدرم زشت باشه. واسه مقایسه غذاهامون با هم خوبه. درجه له شدن، رنگ و قیافه............
نه بابا یه پیمانه که خیلی میشه. آرمیتا معمولا" اندازه یه کاسه ماست خوری توی هر وعده میخوره.

راستی........... تو عدسو چطوری پوستشو میگیری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
منم امروز به کیان عدس پلو دادم

منم عدس رو پوست کندم
وقتی خیسش میکنی یه 12 ساعت بخیسون بعد راحت با دست پوستش کنده میشه

چون همش دارم بهش مرغ و گوشت میدم

امروز زرده رو با ماست له کردم عدس پلوش رو هم باهاش مخلوط کردم

دادم کیان زد بر بدن
بچه ها کی بود دستور پخت کوکو رو گذاشت؟ممنون من امروز پخیدم و محمد حسین دوست داشت

منم فردا از غذای محمد حسین عکس میگیرم میذارم شاید بدردتون بخوره.

من غذاشو توی 3 وعده بهش میدم که معمولا تموم میشه.....

برا غذا دادن هم اسباب بازی هاشو میذارم جلوش و تا مشغول بازیه بهش میدم.
بعضی وقتا هم کلیپ مورد علاقشو میذارم و غذاشو میدم.

محمد حسین هنوز ماست آماده نمیخوره و بالا میاره نمیدونم چرا و من خودم ماست درست میکنم.نمیدونم چرا فقط با ماست آماده مشکل داره.
رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...
سایه نا ، یه پیمانه ؟؟؟ ننه خیلی زیاده ! خودت اینقد می خوری ؟؟؟
من وقتی براش کته می زارم ،
یه تا دو قاشق سوپخوری برنج + یه بند انگشت هویج خرد شده ، کمی سبزی (هرچی ، پلوییش بهتر ) + سیب زمینی کمی بیشتر از هویج + یه قاشق غذاخوری روغن (ترجیحا حیوانی) + یه قاشق غذاخوری هم گاهی عدس یا ماش + گوشت هر چی بیشتر بهتر !
این قدر مواد ، بعد از پخت ، تقریبا یک بشقاب میوه خوری می شه که توی دو وعده میدم به دخملیم .
البته اولا اینکه پلو رو بروش انگشتی بهتر می خوره ، دوما هم اینکه خیلی له نباشه بهتر می خوره .

اگه پلو رو بهش انگشتی بدم ، حدود 15 - 20 تا قاشق شاید بخوره .
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
سلام.
شکوفه جون خدا بد نده. من تجربه ای ندارم عزیزم شرمنده. آب دونه به خوبه براش. امتحان کن براش.

کممممممممممممک. من واقعا نمی دونم صبحانه چی بدم به ترانه! از فرنی و حریره خسته شدم و خسته شده! زرده هم که یه روز در میونه! احساس می کنم با پنیر و اینا هم دل درد میشه!بیسکویت هم می ترسم بهش بدم به خاظر نگهدارنده و این چیزا. تو رو خدا راهنمایی کنین!

راستی منم خیلی وقته که دیگه برای ترانه میکس نمی کنم غذاشو خیلی وقته! با اینکه هنوز دندون نداره. حتی ماکارونی بهش دادم. خوشگل هورت می کشه می خوره. بعضی شبایی که بد می خوابه میگم شاید دل درد شد و باید میکس کنم براش!
زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -

شکوفه جون ایشاا... رادوین گلی زود خوب بشه. برای آبریزشش قطره بینی سدیم کلراید بده یا اسپری دی بی سالیتین.
آرمیتا هم هنوز خس خس سینه داره. باید دوباره ببرمش دکتر.

و اما اینم از غذای دیروز آرمی بانو: عدس پلو:

آپلود عکس کوچولوهای فارسی

و این غذای امروزش: ماش پلو:

آپلود عکس کوچولوهای فارسی

بچه ها درسته که الان همه هم و غم خیلی از ماها اینه که نینیا با هر دوز و کلکی که شده غذاشونو بخورن، اما به نظرم دیگه باید یواش یواش به کیفیت غذاهاشونم اهمیت بیشتری بدیم. مثلا" به طبیعت غذاها هم خیلی دقت کنیم. وگرنه این زبون بسته ها که نمی تونن بگن مثلا" فلان غذا دل دردم کرد یا بهمان غذا بهم نمیسازه....
مثلا" عدس پلو رو که یه غذای سرده با خرما یا کشمش میدین به نینیا که سردیشون نکنه؟؟؟

راستی من امروز میخوام برای خودمون و آرمی بانو باسلق درست کنم. نشاسته که برای نینیا ضرر نداره؟

بعدش سعیده جون میشه از غذای ترانه گلم عکس بزاری ببینم در چه حد لهش می کنی؟
آها راستی از اون قابلمه سرامیکیه بود که براش خریده بودی، عکس داری برام بزاری؟ من ندیدمش. مرسی.
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....