2777
2789
عنوان

آشپزخونه نینی های ناز خرداد و تیر 91

| مشاهده متن کامل بحث + 68943 بازدید | 1439 پست
غذای امروز محمد حسین:

گوشت و گوجه رنده شده و هویج رنده شده و یه کوچولو کدو رو گذاشتم پخت بعد برنجشو اضافه کردم و گذاشتم دونه های برنجش نرم شه.البته از غذای خودمون که ماکارونی بود هم خورد .

آپلود عکس کوچولوهای فارسی
رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...

ای جاااانم. به به! نوش جون امیرحسین محجوبمون.
من می ترسم هنوز گوجه بدم. حتی یه روز مامانم کمی بهش چشونده بود کلی دعواش کردم!
راستی شیما به نظر میاد برنجت درسته اس؟ اگه از برنج نیم دانه مطعر استفاده کنین به نظرم بهتره. چون هم زودتر نرم و له میشه و هم خوش عطره.
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیما جون غذای مخمد حسین خیلی خشک نیست؟ چه جوری میخوره؟

منم از امروز تصمیم گرفتم غذای بهراد رو دیگه میکس نکنم ولی خب درشت هم نمیتونه بخوره و اگرم خشک باشه عق میزنه
کم کم میخوام عادتش بدم

غذای امروز مرغ+هویج+بروکلی+برنج بود که همشو جز برنج توی زودپز گذاشتم خوب نرم شد بعدش با پشت قاشق له لهش کردم با برنج گذاشتم دم کشید ولی خیلی بی آب نشد بعدشم برنجاشو با قاشق له کردم

اینم عکسش:

آپلود رایگان عکس و فایل
بهرادم.... تو که میخندی گوشه های لبت به بهشت میرساند مرا....
نسیم جون دیگه عادت کرده به غذای سفت .من هم یه مدت غذاشو میکس نکردم و با پشت قاشق له کردم وقتی عادت کرد دیگه کته پختم .ایشالا بهرادم خیلی زود عادت میکنه.

پیو جون برنج طارم هست عطرش خوبه ولی برنج نیم دونه بهتره باید بگیرم ممنون
رضاجان عمریست که گوشه نشین محبتم ... این گوشه را به وسعت دنیا نمیدهم یا امام الرئوف ...
سلام

پیو جان عدسو همونجوری که مامانه کیان گفت پوست میگیرم تازه یک بار ماشم پوست گرفتم

ترانه جون به نظره من همون فرنی رو با طعم های مختلف بهش بده مثلا یک روز توش سیب بریز یک روز موز یا خرما
اگرم نونای کوچولو میخوره میتونی با کره وخرما واسش لقمه بگیری

شکوفه جون این اسپری هم همون سدیم کلرایده فقط مدلش جوریه که میشه تو مماخه نی نی اسپری کرد

دعا کنید ماهان دست از لجبازییی واسه غذا خوردن برداره بعضی وقتا اینقده قاشقو تو دهنش فشار میدم فکر میکنم الان دندوناش میشکنه

ثریا جون اینقد غصه نخور هنوز دیر نشده ماهانم اوائلش خیلی عق میزد

من بعضی وقتا که صبحانه عسل میخورم یه کم هم به محمد حسین میچشونم ولی این مطلبو که دیدم پشیمون شدم شما هم ندید.............

http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=12660

سایه نا جون اصلا" سعی نکن به زور به ماهان جون غذا بدی، اینجوری بدغذا میشه. 2-3 ساعت بهش هیچیی نده خودش گشنه میشه.
منم با اینکه آرمی بانو کلا" خوش اشتهاس و همیشه دهنش برای خوردن بازه!!! (از بس شکموئه مثل مامانش) اما بعضی وقتا میشه که غذاهاشو بدون اینکه یکی دو قاشق بیشتر بخوره میریزم دور........
سعی کن مدل و طعم غذاهاشو عوض کنی......

خوش به حالتون بچه ها. من تا حالا پوست حبوباتو نگرفتم براش! یعنی باید حتما" پوست همه حبوباتو براشون بگیریم؟ به نظرم کار خیلی سختیه! البته من حتی وقت نمی کنم زیاد حبوباتشو بخیسونم...........
حیوونی آرمی!!!!!!

سعیده صبحانه میتونی به ترانه سرلاک بدی. اکثر بچه ها دوست دارن.....

راستی کسی نگفت نشاسته اشکالی نداره؟
و اینکه اگه بخوایم خودمون تو خونه براشون کیک بپزیم بدون تخم مرغ و شکر چه جوری میشه کیک پخت؟
و اینکه دو روزه دست اندر کار تهیه جوانه گندمم اما دیروز خونه نبودم و فکر کنم گندمام به علت بی آبی خشک شدن و جوونه نمیزنن.......
کسی تا حالا جوونه درست کرده؟ میگن خیلی خاصیت داره برای نینی ها.
سلام. ممنون سی ینا جون.امتحان می کنم . راستش یه بار سیب ریختم فرق نکرد خیلی. یه بار هم با آب مربا قاطی کردم که اصلا لب نزد. خرما و کره هم پیشنهاد خوبیه مرسی.

پپو جون یه بار توی تاپیک مون گذاشته بودم. حالا در اولین فرصت میذارم عکس قابلمه رو حتما. عکسش با چدنی ها خیلی فرق نمی کنه.

راستی یه مدتی بود که به ترانه سرلاک گندم میدادم. طفلک صورتش همیشه قرمز بود و خشک بعد که قطعش کردم خوب شد بچه م. منم خیلی وقته که دیگه سرلاک نگرفتم براش بیشتر از دو ماه. کلا هم سعی می کنم غذاهای صنعتی بهش ندم. ولی هفته پیش مجبور شدم سرلاک شیر و برنج براش بگیرم که با خرما قاطی کردم براش عالی شد و خیلی خوشش اومد. ولی به عنوان میان وعده میدم بهش.

غذای ترانه هم من خیلی دون بر میدارم. فقط کمی با قاشق لهش می کنم. میخوره بچم. شماها خیلی له می کنین. یعنی کارم اشتباهه؟؟؟؟؟ نرم میشه کاملا ها ولی دون دونه.

منم جوانه گاهی میدم.جوانه ماش که آماده می گیرم. خودم هنوز همت نکردم بدرستم.
زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -
پیو جون من یک بار جوانه عدس درست کردم میریختم توی سوپ حسین دوست نداشت.انگار طعمشو عوض میکرد

امروز حریره با پسته درست کردم به جای بادام.حسین خوشش اومد

پیو نشاسته هم مشکلی نیست .

حسین دوست نداشت فکر کنم چون حالت چسبنده داره باید یک بار رقیق تر درست کنم

میتونیم هر از گاهی برنامه غذایی یک روز بچه ها و مقداری که میخورن رو بنویسیم برا ایده گرفتن

مثلا برنامه غذایی دیروزشون از صبحانه تا شام

مرسی بچه ها.
شیما خیلی ایده خوبیه. من موافقم.
سعیده جون وقتی چاره ای نیست چیکار کنیم؟ ما که نمی تونیم روزی 4-5 وعده برای نینیا غذا آماده کنیم.
تازه من وقتی سرکارم همش عذاب وجدان دارم. چون طفلک خواهرم همش درحال دویدن دنبال آرمی بانو و غذا دادن بهشه. به هیچ کار خودش نمیرسه!!! حالا بخوام بهش بگم سرلاکم نده گناه داره..........
راستی سرلاک موز و میوه طعمش از برنجم بهتره. مطمئنم ترانه جون خوشش میاد.
منم سرلاک میدم .کلا به اینکه مواد غذایی که نگهدارنده دارن ندم اعتقادی ندارم.فکر کنم همون شیر خشکم نگهدارنده داشته باشه.