2777
2789
عنوان

آشپزخونه نینی های ناز خرداد و تیر 91

| مشاهده متن کامل بحث + 68943 بازدید | 1439 پست
شیرین جان من سبزی رو میدم برام درست کنن نمیدونم چیا میریزه فقط خودم زرده و سفیده رو جدا کردم و زرده رو ریختم

البته به نظر ما خیلی خوب نبود اما فعلا اسیریم دیگه

آتنا در مورد میوه ما منع موز، آناناس، کییوی و نارگیل هستیم.

لیلی به موز آلرژی نداشت اما دکتر گفت در حال حاضر موزهای الان رو هیچ کس نباید بخوره بچه و بزرگسال نداره گفت موزها آلرژی زا شدن به خاطر نوع پررورششون

من خودم طالبی دادم و مشکلی پیش نیومده اما فکر کنم انگور و خربزه کلا زود باشه اما دفعه بعد برم میپرسم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیسکویت من خیلی مسخره است!!!!!!

آرد گندم، زرده تخم مرغ، شکر و آب حالا یه وقت سیب بهش میزنم یه وقت هویج له شده میریزم تو قالبای کوچیک تو ماکروویو میپزم.

به نظرم خوب میشه البته نه برای ما که کلی خوراکی های وشمزه تا حالا خوردیم

البته دکتر فت میتونی شیر پاستوریزه بریزی به جای آب اما من تا یکسالگیش نمیخوام بریزم
ثریا واقعا ؟؟؟؟؟؟ من دوبار به مقدار خیلی کم خونه ی مامانم بهش دادم !!! البته خیلی کم بود .
ولی میگن برا استخوا بندی خیلی خوبه که ؟
استفراغی هم ندیدما !!!
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
مامان لیلی اصلا هم بیسکویتت مسخره نیست خیلی هم مقویه... منم باید واسه دخملی درست کنم البته به جای ارد گندم باید ارد برنج بریزم....
راستی شیرینی بهشتی هم میتونی درست کنی... سرچ کن دستور پختشو پیدا میکنی
یا اگه به ارد نخودچی حساسیت نداره شیرینی نخودچی درست کن اونم خوبه
دختر نازنینم مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....خدایا شکرت
یکی از فامیلای دورمون رفته بود دکتر ، دکی بهش گفته بود فعلا کشک نده... آره کلسیم کشک خیلی زیاده ..انشالله بعد یک سالگی بهش بده
مامان لیلی اینکارارو نکن ...بادمجون حساسیت زاست.... دکی ارشیدا میگفت اگه میخوای دخترت زودتر حساسیتش خوب بشه قبل یک سالگی مواد آلرژی زا بهش نده حتی اگه به اون ماده حساسیت نداشته باشه