2777
2789
عنوان

توافق کردیم واسه طلاق. لطفا همه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2852 بازدید | 133 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

دلیل طلاق چیه؟ سرد بودن هردو مقصر هستید ...دوست داره که ماشین طلا میده و طلاق قبول میکنه ....عجله نکن سبک سنگین کن

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
خیانت اعتیاد دست بزن کدومشوداشته؟ یه مشاوره ای نمیرین عزیزم؟؟ بنظرم داری عجله میکنی

دست بزن داشت که شکایت کردم از ترسش نمیزنه. ولی تا حرف میزدیم زنگ میزد همرو میریخت خونمون. نمیشد باهاش حرف زد

2804
اشتباه کردی. ماشین چه ارزشی داره واقعا؟؟؟؟؟ صبح پاشو یه صبحانه دبش درست کن.بعد برو ماساژش بده ت ...

زیاد ازینکارا کردم. ولی هیجا نمیذاره برم. نه هیچ دوستی کلاسی بیرونی جایی هیجا. زندگی بی هدف به چه دردم میخوره؟

2805

عزیزم برا نگه داشتن زندگیت تقلا کن، بعد از طلاق فک نکن همه چیز درست میشه، تازه سختی ها و فشار عاطفی و پشیمونی شرو میشه

کاش یاد می‌گرفتیم وقت دعا کردن به خدا اعتماد کنیم، نه اینکه خدا رو آزمایش کنیم❤️
2801