سلام خیلی حالم بده ی غمی رو دلم سنگینی میکنه بعدسقط بچم. کلی دوادرمون البته من خودم مشکل خاصی ندارم اسپرم شوهرم کم بود. رفتم لباس بارداری چنددست خریدم واسه نی نی هم خرید کردم الان تو گالریم عکس بی بی چک مثبتمو دیدم دلم خیلی گرفت. بازرفتیم سرخونه اول باز وکتر باز انتظار خدایاجونمو بگیر ب بزرگیت قسم دیگه بچه نمیخام فقط مرگمو بده راحت شم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خدانکنه.تلاش کن دنیا به اخر نرسیده،همه زندگی بچه نیست منم هر صبح که از خواب بیدار میشم اولین چیز ...
یکی از اقوام چند سال قبل بچه دارنمیشدن شب تولدآقاامام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف باشوهرش میرن جمکران همونجاباآقادردل میکنه ومیگه آقا جون شب تولدت اومدم بهت تبریک بگم شما هم ازخدابخواه بهم یه بچه سالم و سلامت وصالح عنایت کنه چند وقت بعد هم باردارشد الان ۳تابچه قشنگ داره 🤗
لطفا برای سلامتی مادرم صلوات.الهم صل علی محمد و آل محمد
این فکرارو ازخودت دور کن. میتونم بپرسم مشکلتون چیه
خواهش میکنم اسپرم همسرم وضعیتش افتضاحه ژنتیک اسپرمش هم مشکل داره بعد از ۵ سال مصرف دارو تازه وضعیتش بهتر نشده که هیچ بدترم شده دوبارم آی یو آی منفی ..دکتر میگه دیگه میکرو هم جواب نمیده 😔😔
《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
منم حالم خیلی بده. ۵ ساله ازدواج کردم. الان تو نقطه ایم که همسرم کار نداره، یه قرون درآمد نداریم، تقریبا همیشه خونه مامانمینا هستیم. و حالا یه چک ۸۵۰ میلیونی افتاده گردنش و تا چند ماه دیگه ممکنه بره زندان و افسردگی شدید گرفته... من واقعا نمی دونم باید چیکار کنم... خیلی صبر کردم اما... برام دعا کنید...مگه اینکه خدا یه معجزه کنه....
معجزه هر روز اتفاق میافته:) همه ما غرق در مهربانی خداوندیم💕😇