سلام خیلی حالم بده ی غمی رو دلم سنگینی میکنه بعدسقط بچم. کلی دوادرمون البته من خودم مشکل خاصی ندارم اسپرم شوهرم کم بود. رفتم لباس بارداری چنددست خریدم واسه نی نی هم خرید کردم الان تو گالریم عکس بی بی چک مثبتمو دیدم دلم خیلی گرفت. بازرفتیم سرخونه اول باز وکتر باز انتظار خدایاجونمو بگیر ب بزرگیت قسم دیگه بچه نمیخام فقط مرگمو بده راحت شم
من بعداز سقط، از تو ناامیدتر و داغونتر بودم...میخوای زودتر باردار شی بگرد تو شهرتون طب سنتی پیدا کن.. من و دوستام بعداز مدتها انتظار،با طب سنتی باردار شدیم.. همون ماهِ اولی که رفتیم طب سنتی ،باردار شدیم
💙 دلیل نفسام 💙 پسرام 💙 دارم میرسم به آرزوهام کم کم💙
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درکت میکنم عزیزم ولی اینقدر نا امید نباش منم سال 94 یه سقط داشتم بعدش خدا یه پسر بهم داد فرشته ولی فلج مغزی ناشکر نیستم ولی اگه سقط شده بود غم رنجم یک هزارمم نبود بازم راضیم به رضاش حتما حکمتی بود دلم شکسته با دل شکسته واست دعا میکنم دامنت سبز شه و خدا بهت بچه سالم و صالح بده