2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48440 بازدید | 3155 پست
بازم ممنونم خدا خیرتون بده، واقعا این سوال چندین ماه بود فکرم درگیر کرده بود

سلامت باشید.🌷

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بانوی بی نشان جان، یه سوال دارم لطفا اگه خوندین جواب بدین خیلی ضروریه، برا چله زیارت عاشورا ب روش حق شناس یکی از شروطش مراقبه هست،اگر کسی تو روز اول چله سعی کنه غیبت نکنه ولی یکی دوتا غیبت از زبونش در بره چله باطل میشه یا میتونه ادامه بده؟؟؟

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
سلام بانوی بی نشان جان، یه سوال دارم لطفا اگه خوندین جواب بدین خیلی ضروریه، برا چله زیارت عاشورا ب ر ...

سلام علی الظاهر که اشکال داره

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام علی الظاهر که اشکال داره

مراقبه ینی مراقبت کنیم از اعمالمون؟؟؟ ینی سعی کنیم گناه نکنیم یا کلا نباید گناه کنیم؟؟؟

پس ینی اگه غیبت کردم چله باطله؟؟؟😲

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 

سلام. بانوی بی نشان عزیز یه سوال دارم.

یک نمازی برای اموات من از اینترنت یاد گرفتم. میخواستم ببینم صحت داره؟

دو رکعت،هر رکعت حمد و سوره کافران و سوره توحید. 

نوشته بود وقتی این نماز خونده میشه در قبور تمام مسلمین نوری پیدا میشه و بخشیده میشن. آیا صحت داره،؟

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
مراقبه ینی مراقبت کنیم از اعمالمون؟؟؟ ینی سعی کنیم گناه نکنیم یا کلا نباید گناه کنیم؟؟؟ پس ینی اگه ...

بله شرط این چله چهل روز ترک گناه و  یکسری اعمال دیگه است.هیچ گناهی نباید انجام داد

سلام. بانوی بی نشان عزیز یه سوال دارم. یک نمازی برای اموات من از اینترنت یاد گرفتم. میخواستم ببینم ...

سلام قطعا ثواب نماز به اموات هدیه میشه اما اینکه بخشش فوت شدگان وابسته به این نماز باشه نه درست نیست.هر عملی سرجای خودش بررسی خواهد شد.

بله شرط این چله چهل روز ترک گناه و  یکسری اعمال دیگه است.هیچ گناهی نباید انجام داد

خیلی ممنون عزیزم😢

سلام بانو عیدتون مبارک ارزوی سالی پر برکت برای شما و خانواده. ساید بهتره اصلاح شه سوالم پیشگیری ب ...

سلام عذرخواهی میکنم اگر معطل موندید.

دوست من وقتی مرجع میگه جایز نیست یعنی اشکال داره.

ببخش ک سوال زیاد میپرسم. من از خیلی از اقوام و دوست و آشنا طلب حلالیت میکنم .میگن این چه حرفیه ما ج ...

اگر مطمئنید که از ته قلب نبخشیدند هرطور هست از دلش در بیارید شده با محبت یا با هدیه و خلاصه هرکاری که بشه از ته دل رضایت گرفت و در نمازهاتون برایش دعا کنید و طلب استغفار برای اون شخص و خودتون.

اگر جمله و برخوردی هم نداشتند که نشون بده حلال نکردند شما تکلیفی ندارید دیگه و کفایت میکنه.