2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام اول آرد رو با روغن حیوانی سرخ میکنی شعله گازت باید کم باشه بعد که آرد رنگ قهوه ای شد آب بهش اضافه کن چنبار هم بزن بعد در قابلمه رو بزار حدود دوسه دقیقه تا روغن حیوانی بیفته سر کاچی بعدش نوش جان کن 

برای مامان شدنم لطفا صلوات بفرس
عزیزم کاچی برای بعد بارداری نه قبلش قبلش چون‌گرم اصلاخوب نییت

اتفاقا موقع پریودی باید بخوری هرچی که عفونت و سردی رحم داشته باشی همه از بین میره خیلی خیلی خوبه 

برای مامان شدنم لطفا صلوات بفرس

کاچی هم خیلی خوبه من خیلی خیای میخوردم تا رحمم گرم شه دل و کمرمم تو ماهایی که اقدام میکردیم با روغن کوهان شتر چرب میکردم و همیشه گرم بود آخه شنیده بودم تمام اون مشکلاتی که تو تاپیکام گفتم همش به خاطر سردی رحمم چه سقط چه خارج از رحم که از عفونت بود پس سعی کن همیشه شکمت  و رحمت گرم باشه نشونش هم اینه که وقتی دست میزنی نباید خنکی احساس کنی و یادت نره موقع ظرف شستن اصلا لباست خیس نشه. 

کاچی هم خیلی خوبه من خیلی خیای میخوردم تا رحمم گرم شه دل و کمرمم تو ماهایی که اقدام میکردیم با روغن ...

ممنون عزیزدلم شما چیکار گردی ک باردار شدی بااین مشکلات

من چن شبه روغن سیاهدانه زیر شکمم ماساژ میدم

خدایا کی منو مامان میکنی پس..یه صلوات میفرستین برام😢
ممنون عزیزدلم شما چیکار گردی ک باردار شدی بااین مشکلات من چن شبه روغن سیاهدانه زیر شکمم ماساژ میدم

عزیزم من کامل توضیح دادم مشکل خاصی داری؟ ناامید نشو خدا زودیذبهت نی نی میده شوهرتم تقویت کن 

سلام اول آرد رو با روغن حیوانی سرخ میکنی شعله گازت باید کم باشه بعد که آرد رنگ قهوه ای شد آب بهش اضا ...

شکر و گلاب و ادویه هاش یادت رفت عزیزم 

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥

بجای شکر و نبات ،دو قاشق عسل یا شیره بریزید(سالمتره)

بجای کره ،روغن حیوانی و کره بادوم زمینی بریزید

گلاب، زعفرون، پودر دارچین،پودر زنجبیل، پودر هل و مغزیجاتی مثل خلال پسته و بادوم و...هر کدومو دارید بریزید تا گرمیش و خواصش بیشتر بشه