من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
سلام اول آرد رو با روغن حیوانی سرخ میکنی شعله گازت باید کم باشه بعد که آرد رنگ قهوه ای شد آب بهش اضافه کن چنبار هم بزن بعد در قابلمه رو بزار حدود دوسه دقیقه تا روغن حیوانی بیفته سر کاچی بعدش نوش جان کن
کاچی هم خیلی خوبه من خیلی خیای میخوردم تا رحمم گرم شه دل و کمرمم تو ماهایی که اقدام میکردیم با روغن کوهان شتر چرب میکردم و همیشه گرم بود آخه شنیده بودم تمام اون مشکلاتی که تو تاپیکام گفتم همش به خاطر سردی رحمم چه سقط چه خارج از رحم که از عفونت بود پس سعی کن همیشه شکمت و رحمت گرم باشه نشونش هم اینه که وقتی دست میزنی نباید خنکی احساس کنی و یادت نره موقع ظرف شستن اصلا لباست خیس نشه.
سلام اول آرد رو با روغن حیوانی سرخ میکنی شعله گازت باید کم باشه بعد که آرد رنگ قهوه ای شد آب بهش اضا ...
شکر و گلاب و ادویه هاش یادت رفت عزیزم
من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥