2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه عزیزم خطرناک نیس.من این بیماری رو دارم اگه بخوای میتونم راهنمایی کنمت

سلام خوبین میشه لطفا در مورد بیماریتون یکم توضیح بدین چجوریه الان چند سالتونه چه مشکلاتی ایجاد میکنه؟؟؟

سلام خوبین میشه لطفا در مورد بیماریتون یکم توضیح بدین چجوریه الان چند سالتونه چه مشکلاتی ایجاد میکنه ...

سلام عزیزم. تمام بدنم خال های پوستی داره متأسفانه. و دوتا گوشتی بزرگ که ده سال پیش عمل کردم اما متاسفانه باز کمی رشد کرده. شما داری این مشکل رو 

نوزادم لکه قهوه ای دارهاین بیماری میتونه در حد لکه باشه فقط؟؟

برای من اول لک بود بعد شد توده تو قسمت های مختلف بدنم. امیدوارم نوزادتون این بیماری رو نداشته باشه اگه از هفت تا دونه بیشتر شه این بیماری هستش 

برای من اول لک بود بعد شد توده تو قسمت های مختلف بدنم. امیدوارم نوزادتون این بیماری رو نداشته باشه ا ...

سلام عزیزم شما از چه سنی توده در آوردین؟ به جز لک و توده علامت دیگه ای ندارین؟ مال شما نوع یک هست یا دو؟

دختر من ۷ سالشه. از بچگی متوجه لک هاش شدم که ۶ یا ۷ تاست‌. دکتر مغز و اعصاب بردم گفت تا علامت دومی نداره لازم نیست بیای دکتر. آلات مدتهاست یه دونه های زیرپوستی خیلی ریز مثل پوست مرغی جاهای مختلف بدنش داره. میخواستم ببینم توده ها همین هاست؟ باید ببرم مجدد دکتر یا این مشکل پوستی هست و ربطی نداره به نوروفیبروماتوز؟

سلام عزیزم شما از چه سنی توده در آوردین؟ به جز لک و توده علامت دیگه ای ندارین؟ مال شما نوع یک هست یا ...

من از پنج شیش سالگی پنج شیش تا لک داشتم کم کم زیاد شد ینی خیلی زیاد کل پوستم لکه هستش به مرور زمان بیشتر میشه متاسفانه. برای منم بعداً توده های پوستی در اومد مثل غده های کوچیک چربی

سلام عزیزم شما از چه سنی توده در آوردین؟ به جز لک و توده علامت دیگه ای ندارین؟ مال شما نوع یک هست یا ...

توده ها بعد که بزرگ شدم در اومد اما هرچی سنم بیشتر شد لکه های پوستی قهوه ای بیشتر شد الان هیچ جای دوستم سالم نیست

بنظرم یه دکتر خوب ببریدش احتمال داره برای این بیماری کوفتی باشه. امیدوارم خدا سلامتی بده. متاسفانه این بیماری تو جنس مونث بیشتره🥲

من از پنج شیش سالگی پنج شیش تا لک داشتم کم کم زیاد شد ینی خیلی زیاد کل پوستم لکه هستش به مرور زمان ب ...

مرسی از توضیحاتتون عزیزم. اینقدر آدم استرس میگیره که ترجیح میده بهش فکر نکنه. با خودمم میگم اگه چیزی باشه من چه کاری از دستم برمیاد جز غصه خوردن؟