2777
2789
عنوان

پسر 3 ساله ای که همش سوال میپرسه باهوشه😩

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 43 پست

اییییی جانم 😍

چه چهره تخس و بامزه ای داره دلم رفت خدا حفظش کنه ناشکری نکن عزیز دلم یروزی دلت برای همه این فضولی هاش تنگ میشه😂اونوقت دیگه بزرگ شده مشکلاتتم باهاش بزرگتر خدا حفظش کنه برات❤️😍

از سر بالین من برخیز ای نادان طبیب دردمند عشق را دارو بجز دیدار نیست. اللهم عجل لولیک الفرج 💔🥀هر سوالی در مورد گلدوزی ساخت مجسمه با خمیر کلی دارید در خدمتم🥰مسلط به زبان عربی هستم هر سوالی یا ترجمه ای از زبان فارسی به عربی دارید میتونید بپرسید با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم 😊❤️برای تمام حاجت های دلتون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه چندتا کارایی که توی سن چهار پنج سالگی میکرده رو بگی

تمام در و دیوار خونه رو نقاشی کرده بود بدون اغراق همه ی دیوارا رو و هر کی میومد خونمون میگفت رنگ کنید و... میگفتیم مردم پول میدن دیواراشونو نقاشی میکنن ما خدا بهمون نقاش داده

نقاشیش خوب و با جزییات نیست پرسپکتیو بیشتر

کارای الانش همون کارای بچگیشه اما با شدت بیشتر

هنوز بدون اینکه داخل فرو نگاه کنم روشنش نمیکنم چون حتمن یه چیزی تو فر گذاشته .چند بار اسباب بازی ذوب شده تو فر و بوی پلاستیک و.....

اخر شب فریزرو چک میکنم وسایلی که گذاشته رو خارج میکنم و...

دختر من دیروز تو دماغش آدامس فرو کرده بود

ااای خدا  

پسر من ۵سالش بود لحظه ای ازش غافل شدم برگشتم دیدم هر دو ابروشو با ژیلت زده  

تا کلاس اول بره هر چند وقت یبار خودش جلو موهاشو کوتاه میکرد قشنگ از رستنگاه مو که هییییچ کاریش نمیشد کرد  

چجوری عدد تایپ کردی تو عنوان😂

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼